Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

* Da grem dons zadnjič v staro službico in mam fuul mešane občutke - ta služba je bla tak "comfort zone", zdj se bo pa treba znajdt tut v malo bolj resnem delovnem okolju :? Sj je že čas, sm že dost stara, ne morm bit večni študent (vsaj tko doma pravjo :evil:) :P
* Da se trenutno na vseh področjih počutm mal zgubljeno, jst mam pa rada use pod kontrolo in težko prenašam negotovost :(
* Ker delam tok enih stvari hkrati, prehitr pozabm na ljudi, ki jih (baje) zanemarjam. In sm bla učer kregana zard tega - pa vem, da ma prov, sam nism vedla da je tok hudo... :cry:
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Jochie, pol so anglezinje še vedno tok grde, kot bi iz kravje pizde prisle? Pa oblacit se tut ne znajo, hrana je katastrofa, in v mcdonaldsu se vedno strezejo africani/pakiji, ki jih ne stekas pol kurca? Svet se ne spreminja ocitno.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

pa kako prostaško izražanje imaš ti jao :roll:
GnilaLimona
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a GnilaLimona »

- da sem zbolela in sem taka, kot da bi me vlak povozu
- da upam da tale bolezen čim prej mine
- da sem v torek naročena pri zdravnici in me malo skrbi, kakšni bodo moji izvidi krvi :?
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Mahagonij napisal/-a:Jochie, pol so anglezinje še vedno tok grde, kot bi iz kravje pizde prisle?

Geezus faking Christ, ti pa res znaš izbirati besede. Tebe si prav predstavljam kot nekega zamorjenega tipa brez življenja, ki ga niti te tvoje grde Angležinje ne bi šmirglale.

So eni tipi res smešni. Ne dobijo kar želijo, kasneje pa tudi zdravo ne morejo rečt, ampak pogledajo v tla, ko se srečata na dva metra. :lol:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- da je mahagonij čisto na mestu dečko, moja opažanja glede anglije pa pretty much ista.
- da se ena frendica poroči in sem totalno presrečna zanjo!
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Dečko na mestu najbrž ne bi uporabil izraza kot ga je on, a imamo očitno različne poglede na to kdo je človek na mestu.

Saj se tudi jaz strinjam z večino stvari o Angliji, a se pač da na drugačen način povedat, da ti je nek narod grd.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Mahagonij napisal/-a:Jochie, pol so anglezinje še vedno tok grde, kot bi iz kravje pizde prisle? Pa oblacit se tut ne znajo, hrana je katastrofa, in v mcdonaldsu se vedno strezejo africani/pakiji, ki jih ne stekas pol kurca? Svet se ne spreminja ocitno.

tako je! :D :D :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Mahagonij je čist prav povedal. A zdaj bi se moral finega delat, al kaj? :roll:

Mislim, ene ste res zategnjene.

Splošen vtis o Angležinjah rešuje London, ki je pa itak stičišče vseh kultur sveta, točneje, tam vidiš veliko lepih deklet, ki pa niso ravno prave Angležinje.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* No ja, nekoč sem bral da angleži niso ravno lep narod ker so se stoletja in stoletja nevede križali med sabo....kok je pa to res pa ne vem.

-* sem šel zadnjič v ZOO s punco in je blo kul, razen tiger je umrl, morski lev ima družbo, medved zna skočit 2 metra na sredino jaška v svoji mlaki...sedaj pa imam le željo da bi koga od kolegov taggal na kaki sliki od živali...hm...šimpanz ali vietnamski prašič, that is the question

-* prašički so zakon :D

-* ko sem zaspan blebetam neumnosti, včeraj se pogovarjava nekaj o hrani, pa zaspim, govorim, spet zaspim , potem pa nabijem "ker si zaslužiš le najboljše", potem pa spet smeh in ti ni nič jasno. Zadnjič se govori o neki temi, in med poslušanjem zadremam za 2 min ampak se mi je vmes sanjalo, nakar se zbudim in rečem: "5 let ga je pes čakal po 2. svetovni vojni" :lol:

-* sem stavil 2 težka težka filma za kuhanje večerje, če Crazy, stupid, love ni klišejevsko romantični film, oh 7even in Eden lake coming soon :P

-* jutri dobim pico, danes grem v kino, naslednji teden pa da začnem delati in to čimveč ur da se nabere do poletja za en Bohinj, eno morje in eno prestolnico
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

hočem ven na sonček, pa me postelja ne spusti..
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

~ sm spoznala enga čist preveč hudega tipa
~ model ma tak stajling, da ma lahk vijolične hlače in zeleno srajco, pa izpade noro dobro
~ je kr mal čudno, ker je/bo pač...ginekolog in porodničar...
~ upam, da nism preveč farbala :oops: Pač, sm čist preveč hard to get, da bi tam pred nekim bodočim dohtarčkom zardela, d0ch. Ok, itak sm impossible to get, ker sem srečno zasedena, samo je vseeno fajn včasih čutit mehka kolena :razz:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Džeki napisal/-a:Mahagonij je čist prav povedal. A zdaj bi se moral finega delat, al kaj? :roll:

Mislim, ene ste res zategnjene.

Ja, fina sem, ker se mi zdi izraz "grd kot bi iz kravje pizde prišel" neprimeren. Ti si res en biser poleg še kakšnega tukaj gor.
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

priznam da:
~mam naaaaaajboljšega brata na svetu! :D
~že odštevam...sam še 20dni do najbolj norih in nepozabnih dni :tanz:
~sm vsa vesela ker bom v ponedeljek že spet vidla frenda,k se nismo vidli pol leta...
~sm ugotovla da je enmu sonce mal v glavo stoplo :eek:
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- Da sm dans na prevozih.org naletela na enga poba ki sem ga od prej poznala le na videz, pa sem ga končno dobila priliko spoznat :D
- Da je kul in sva se menla svašta
- Da je pol slučajno omenu svojo punco :(
- Da je bil ta teden ful pestro obarvan, vidla ful folka
- Da sem poslala prošnjo za delo v erotic shopu, čist iz firbca :P
- Da grem po več kot enmu mescu spet ven v naših krajih
- Da psa razganja in ga ni že cel dan domov, jaz pa čakam na keš za njegovo kastracijo
- Da bom mogla bit za veliko noč najverjetneje v Lj, zaradi službe..
Zaklenjeno