* da je awesome, kak se preprosto pivo spremeni v pijanski večer in da sm se zbudila z ogromnim mačkom, napol mrtva
* da je dober, da živ na šihtu zdele, ko sama celo dopoldne prespala in še prejle 1 urco, pa še zmer komi živim
* da morm mal delat na samozavesti in ne tolk dvomt vase
* da se bom verjetn zredila v tem šolskem letu, jou boni...bo treba mal pazit in migat
* da je zanimivo, da fitnesiram, tečem sam ko sem žalostna, potrta, v slabem obdobju, mogoče moram bit vesela, če me to ne mika, ker to pomen da srečna
* ^^ da pa vseen mal pogrešam lansko zagnanost za šport v sicer najbolj nesrečnem obdobju mojega življenja
* da sm razpredena med življenjem v Lj in življenjem doma. Doma me pogrešajo, k nori, skoz očitajo, kak nisem doma, ne razumejo, da rada z njim preživim vikende, ker dela, da med tednom ne znese tolk...preveč sem jih razvajala v prvih letih faksa, ko bla 3-4 dni na teden samo v Lj in le čimprej domov
* da sm šele zadnje leto začela dejansko uživat v Lj, neverjetno uživat in da sm se posledično precej spremenila (na bolš) in da to povzroča precejšen razkorak z zelo zelo dobro kolegico, ki je nekje tam, kot js včasih
* da je neverjetno kak sm srečna z njim in kak sm se iz ledeno hladne punce v razmerjih spremenila v eno, ki se rada stiska, objema, lupčka...what happened?!?!
* da se veselim faksa, precej, can't wait
* da se bojim, da "stara" družba ne bo razumela, kak ne morem in niti nočem več tak žurat, kot včasih (ala Kmš), ker nimam ne tolk keša, tud škoda mi ga je in ga raje zapravim za kako potovanje, pa tud uživam ne več v tem; najboljši so mi popoldnevi/večeri v Tivoliju, nekje zunaj, da se na izi pije in si obkrožen s super družbo, s katero se presmejimo
* da vem, da na račun vsega tega druženja trpi faks, ampak se mi zdi vredno in ne obžalujem tega
* da me mal strah mitinga nasledn teden

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.