Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

emanuela napisal/-a:-grem naslednji mesec koončno prvič na Prljavo kazalište,...

kje in kdaj pa majo koncert? :D
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Anjeske napisal/-a:^^Ville Valo!! Kje pa, če smem prašat? :D

# jaaa, men se tt ded po vseh teh letih še zmer tak noro dopade..... :oops: Je že zdravni prešel iz mojga imađineri bojfrenda v imađineri husbenda :oops: Drugače pa 13. oktobra na Dunaju
# da uiii oktobra HIM, novembra Nick Cave pa decembra Satyricon, pa mam jesen pokrito
# da se mi zadnje čase ful ne kadi.... eno škatlo mam že tri tedne.... kar je seveda super, mogoče korak k temu da opustim to mojo božansko navado metanja čikov na pluče
# da sm spet zamešala datume in mislla da je neki v soboto, pa ni.... pa bolj ko gledam koledar, manj mi je jasno
# da nucam dober tab, nujno!
# uuu pa nove zvočnike, z ornk vuferjem
# da js vse rabim. v Ikeo morem spet it, že tak en mesnc nisn bla
# da si bom januarja kr letno avtrijsko vinjeto kupla, glede na to kolk se hajkam tam gor
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da je awesome, kak se preprosto pivo spremeni v pijanski večer in da sm se zbudila z ogromnim mačkom, napol mrtva
* da je dober, da živ na šihtu zdele, ko sama celo dopoldne prespala in še prejle 1 urco, pa še zmer komi živim
* da morm mal delat na samozavesti in ne tolk dvomt vase
* da se bom verjetn zredila v tem šolskem letu, jou boni...bo treba mal pazit in migat
* da je zanimivo, da fitnesiram, tečem sam ko sem žalostna, potrta, v slabem obdobju, mogoče moram bit vesela, če me to ne mika, ker to pomen da srečna
* ^^ da pa vseen mal pogrešam lansko zagnanost za šport v sicer najbolj nesrečnem obdobju mojega življenja
* da sm razpredena med življenjem v Lj in življenjem doma. Doma me pogrešajo, k nori, skoz očitajo, kak nisem doma, ne razumejo, da rada z njim preživim vikende, ker dela, da med tednom ne znese tolk...preveč sem jih razvajala v prvih letih faksa, ko bla 3-4 dni na teden samo v Lj in le čimprej domov
* da sm šele zadnje leto začela dejansko uživat v Lj, neverjetno uživat in da sm se posledično precej spremenila (na bolš) in da to povzroča precejšen razkorak z zelo zelo dobro kolegico, ki je nekje tam, kot js včasih
* da je neverjetno kak sm srečna z njim in kak sm se iz ledeno hladne punce v razmerjih spremenila v eno, ki se rada stiska, objema, lupčka...what happened?!?!
* da se veselim faksa, precej, can't wait
* da se bojim, da "stara" družba ne bo razumela, kak ne morem in niti nočem več tak žurat, kot včasih (ala Kmš), ker nimam ne tolk keša, tud škoda mi ga je in ga raje zapravim za kako potovanje, pa tud uživam ne več v tem; najboljši so mi popoldnevi/večeri v Tivoliju, nekje zunaj, da se na izi pije in si obkrožen s super družbo, s katero se presmejimo
* da vem, da na račun vsega tega druženja trpi faks, ampak se mi zdi vredno in ne obžalujem tega

* da me mal strah mitinga nasledn teden :?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

zakaaaaaj!

navadno se izkaže, da so ljudje v živo manjši bav bav kot na forumu :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

it's not others, it's me :)
Lažje spoznavam manj folka naenkrat. Sej bom preživela, hihi :D I hope!!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

sej nas ne bo 500 ;)

- mam še dva sestanka v naslednjih parih urah. sej bo.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

*je bilo včeraj popoldne in zvečer zelo lepo. :hearts:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

v-e-s-n-a napisal/-a:
kje in kdaj pa majo koncert? :D

Na njihovi fb strani so objavili datum: 25.10., Maribor. Potem sem še malo pobrskala in kot zgleda, bodo v festivalni dvorani Lent :)
Bodo pa še očitno tudi v Lj (+ še nekaj lokacij).
The world is as you are.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

da sem dobil za darilo od gosta Chivas viski.. :cool:
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* ne bom popustila, ne bom ne bom... vsaj še neki časa ne
* bom živela svoj lajf naprej, morem se umaknit, vsaj začasno, ker sem trenutno preveč čustvena
* si želim zavrtet čas nazaj
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

-da mi je res zabavno brat vse, kar napiše Tearjerker. Način pisanja, vsebina, vse se poklapa :D btw, ville valo je tist arrr, hot hot hot model, tko da ... a ga greva ugrabit
-da me je bodoča tašča spet razveselila s kosilom (ma njeno kosilo me zmer razveseli, he he, tak božaaaanski tenstan krompir nardi, da bi ga še angelčki jedl)
-da se spravljam v fazo pošiljanja prošenj za delo. Delam pogodbeno na dveh mestih (v svojmu fohu), sam kaj ko me nikjer ne morejo zaposlit. Tko da ja, bi bla vesela tud če bi špecerijo prodajala, sam da bi mela en reden mesečni dohodek in da lahko začnem razmišljat, da se odseliva na svoje.
-me mika par kosov iz tanove desigual kolekcije. Dj ne, bjž strah, šuš, nč zaprvljanja! :D :twisted:
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*sem čist uničena, dež me ubija mentalno
*nisem več samska. lol, lasted long.
*se počutim osamljeno
*sem v zadnjih treh dneh spala več kot polovico časa, če pa nisem spala pa sem ležala al pa jedla
*kak je grozno bit poleg njega, ko ne veš al je jezn al ne, da bi ga vprašala pa tud ne upam, joj kot da smo v vrtcu :roll:
*žalostno, da nekateri fantje raje verjamejo svojemu moškemu kolegu, ki ga pozna par mesecev, namesto nekomu nasprotnega spola, ki jim stoji ob strani 6 let. ja, saj vem, bros before hoes. whatever.
*jutri si grem po pirs, vsaj nekaj mi je uspelo uredit, ampak dejansko me je strah
*urniki so zunaj, samo še ni skupin določenih. v najslabšem primeru sem na faksu od 7 do 20h :cry:
*se bom vpisala na fitnes, končno fajn ponudba, ki so jo lahko privoščim :3 pa še družbo bom mela. zakaj mam občutek, da bo šlo nekaj narobe, ker je preveč lepo za verjet? :?
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

* Sem živčna.
* Sem nezadovoljna.
* Sem uredila to perečo situacijo do skrajne meje, ampak seveda ni mogoče, da bi bila urejena POVSEM.
* Mi gre zdajle vse na živce.
* Sem se zjamrala kolegu in sem malo bolje - ja, zdaj sem bolje, prej sem bila še bolj nemogoča. :evil:
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

* sem končala z enim velik projektom. no skoraj. še zadnji detajli. sicer nisem sploh nisem zadovoljna z izdelkom. me zanima, kakšni bodo odzivi.
* bom danes lenarila in se crkljala.
* ^^ ker je jutri nov delovni dan. nov delovni teden. učenje-delo-učenje-spanje-delo-učenje-spanje-delo-učenje ...
* včasih se res vprašam, kaj mi je tega treba. kljub vsem ekstra dejavnostim, prostovoljnemu delu, študentskem delu na moje področju in ne vem še čim, ne bom dobila dela. ker ga bo od nekoga hčerkica, ki nikoli ni pomignila s prstom več, kot je nujno potrebno.
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Eliza* »

- danes zaključujem en del obdobja in imam mešane občutke.. ker vem, da se zdaj začne zares, da se moram lotit delat, če hočem, da opravim s tem pred poletjem
- upam, da ne bom zavlačevala s tem in zamikala... problem je, da lahko, da me nič kaj dosti ne ovira in bo tu potrebna močna volja
- me vsaj najin projekt pri tem spodbuja, upam, da bova naslednje leto ob tem času že tam, kjer sva si zamislila
- mi ta dež danes ni všeč... pa še zebe me v noge
- me skrbi, kje bom jutri...
- sem žalostna, ker prijateljice ne bom več videla tako pogosto
- se danes poslovim od precej ljudi, pa upam, da bomo ohranili stike, ker smo se z nekaterimi res ujeli
Zaklenjeno