Matura [Združena tema]
*_nincy_* napisal/-a:žal na meni se je ocenjevalo 40% 3 in 4 letnik, 40% socjologija in 20% ostala matura
kaj poklicno maturo si mela?al se na soci tak šteje?pa si bla kam drugam sprejeta?kr drugače lahko probaš 2.rok al pa izredno?kam si se sploh vpisala
sej mogoče si že kje napisala...pa mi ni za iskatja jaz sem imela poklicno maturo in sem jo naredila z 5,4,4,3 potem sem pa rabila 5 predmet da sem šla lahko na uni...in tko sm šla delat soco in ne celi črti pogorela z njo....nism mela nobenih priprav pa nič dobila sem ene stare zapiske k nam jih je dal prfoks ampak to je pol mankalo...tko da sm se čist brez veze mučla z njo,ker na fax nism bla sprejeta(Ekonomski fax)...ja sej zej pa 2 rok pa bom dala najprej redno potem pa izredno,ker mi drugega itak ne preustane doma pa ne bom en let.....bol da ti ne govorim kako sem bila razočarana....ubistvu na mojmu blogcu use piše,če hočeš brat!
kaj pa ti?
kaj pa ti?
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
mah jas sem tud čist razkurjena
ampak sem se malo že pomirla..sej sem, se mi zdi v vsako temo, kjer sem se oglasla nekaj toto maturo notr mešala
ko sploh pasala ni. se ful nisem vedla odločit kaj bi študirala lani, pa sem pač šla na fdv.mi je blo ful kr nekaj-sploh nisem vedla povedat kaj točno študiram.in pol sem se začela vedno bolj navduševat nad medicino.pa so mi pametni kolegi,starši, še na cipsu rekli,da mam itak dovolj točk,da nerabim it mature ponavlat.in zdaj nisem sprejeta!!!in nimam pojma kaj naj naredim.na fdvju mam 5izpitov (celo)in nikak da jih še kaj naredim.pa itak mi ni.naslednje leto nimam štipendije, nimam študija,pa nemorem se več prepisat.joj
medicina nima izrednega vpisa...starša sta pa itak čist puuf.tak pridn starejši brat, pa taki luzer za malo sestrco..eh 
medicina nima izrednega vpisa...starša sta pa itak čist puuf.tak pridn starejši brat, pa taki luzer za malo sestrco..eh 
mah jas sem tud čist razkurjena
ampak sem se malo že pomirla..sej sem, se mi zdi v vsako temo, kjer sem se oglasla nekaj toto maturo notr mešala
ko sploh pasala ni. se ful nisem vedla odločit kaj bi študirala lani, pa sem pač šla na fdv.mi je blo ful kr nekaj-sploh nisem vedla povedat kaj točno študiram.in pol sem se začela vedno bolj navduševat nad medicino.pa so mi pametni kolegi,starši, še na cipsu rekli,da mam itak dovolj točk,da nerabim it mature ponavlat.in zdaj nisem sprejeta!!!in nimam pojma kaj naj naredim.na fdvju mam 5izpitov (celo)in nikak da jih še kaj naredim.pa itak mi ni.naslednje leto nimam štipendije, nimam študija,pa nemorem se več prepisat.joj
tak,da tebi še ni tak hudega :
sej se lahko naslednje leto še prepišeš
tak,da tebi še ni tak hudega :
sej se lahko naslednje leto še prepišešMen je pa tole maturo uspel kr zlo dobr narest, čeprou bi blo loh še bolš. Žou mi je pr špani pa pr mati zmankal 2% do 5
Pa nč zato, itak grem na ef, pa mi ni biu nben problem gor pridt. Je pa res, da bi oni loh že na informatiucu povedal, da majo za vsako smer določeno število mest in če js ne pridm na tisto smer, kamor sm hotla, bom čist pop***!!!! 
Pa nč zato, itak grem na ef, pa mi ni biu nben problem gor pridt. Je pa res, da bi oni loh že na informatiucu povedal, da majo za vsako smer določeno število mest in če js ne pridm na tisto smer, kamor sm hotla, bom čist pop***!!!! 

Jst sm to vedla... ker sm pod drufo željo vpisla EF