Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

Ma res, katastrofa vse skp. Tko, da mi je zdej žau, ker nism kr use predmete pregledla :razz: še zmerm se nemorem odločit al naj se pritožim al ne :?
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: sončna pega

Neprebrana objava Napisal/-a psenica »

nincy pa ni šlo nič druga dvignit če soce ne?
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

psenica napisal/-a:nincy pa ni šlo nič druga dvignit če soce ne?

žal na meni se je ocenjevalo 40% 3 in 4 letnik, 40% socjologija in 20% ostala matura :?
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

*ange|*, škoda denarja. ;) Meni je tudi pri slovenščini in angleščini zmanjkalo 2% do višje ocene, sam sem sprejeta in se mi zdi škoda denarja...Še denar da jim bom brezveze dajala, ciganom goljufivim. :evil:
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka

*_nincy_* napisal/-a:žal na meni se je ocenjevalo 40% 3 in 4 letnik, 40% socjologija in 20% ostala matura :?

kaj poklicno maturo si mela?al se na soci tak šteje?pa si bla kam drugam sprejeta?kr drugače lahko probaš 2.rok al pa izredno?kam si se sploh vpisala
:roll: sej mogoče si že kje napisala...pa mi ni za iskat
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

ja jaz sem imela poklicno maturo in sem jo naredila z 5,4,4,3 potem sem pa rabila 5 predmet da sem šla lahko na uni...in tko sm šla delat soco in ne celi črti pogorela z njo....nism mela nobenih priprav pa nič dobila sem ene stare zapiske k nam jih je dal prfoks ampak to je pol mankalo...tko da sm se čist brez veze mučla z njo,ker na fax nism bla sprejeta(Ekonomski fax)...ja sej zej pa 2 rok pa bom dala najprej redno potem pa izredno,ker mi drugega itak ne preustane doma pa ne bom en let.....bol da ti ne govorim kako sem bila razočarana....ubistvu na mojmu blogcu use piše,če hočeš brat!

kaj pa ti?
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka

mah jas sem tud čist razkurjena :twisted: ampak sem se malo že pomirla..sej sem, se mi zdi v vsako temo, kjer sem se oglasla nekaj toto maturo notr mešala :x ko sploh pasala ni. se ful nisem vedla odločit kaj bi študirala lani, pa sem pač šla na fdv.mi je blo ful kr nekaj-sploh nisem vedla povedat kaj točno študiram.in pol sem se začela vedno bolj navduševat nad medicino.pa so mi pametni kolegi,starši, še na cipsu rekli,da mam itak dovolj točk,da nerabim it mature ponavlat.in zdaj nisem sprejeta!!!in nimam pojma kaj naj naredim.na fdvju mam 5izpitov (celo)in nikak da jih še kaj naredim.pa itak mi ni.naslednje leto nimam štipendije, nimam študija,pa nemorem se več prepisat.joj :cry: medicina nima izrednega vpisa...starša sta pa itak čist puuf.tak pridn starejši brat, pa taki luzer za malo sestrco..eh :stupid:
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka

mah jas sem tud čist razkurjena :twisted: ampak sem se malo že pomirla..sej sem, se mi zdi v vsako temo, kjer sem se oglasla nekaj toto maturo notr mešala :x ko sploh pasala ni. se ful nisem vedla odločit kaj bi študirala lani, pa sem pač šla na fdv.mi je blo ful kr nekaj-sploh nisem vedla povedat kaj točno študiram.in pol sem se začela vedno bolj navduševat nad medicino.pa so mi pametni kolegi,starši, še na cipsu rekli,da mam itak dovolj točk,da nerabim it mature ponavlat.in zdaj nisem sprejeta!!!in nimam pojma kaj naj naredim.na fdvju mam 5izpitov (celo)in nikak da jih še kaj naredim.pa itak mi ni.naslednje leto nimam štipendije, nimam študija,pa nemorem se več prepisat.joj :cry: medicina nima izrednega vpisa...starša sta pa itak čist puuf.tak pridn starejši brat, pa taki luzer za malo sestrco..eh :stupid:
tak,da tebi še ni tak hudega : :wink: sej se lahko naslednje leto še prepišeš
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka

eh...sem misla,da se ni oni post gor..se opravičujem :roll:
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Men je pa tole maturo uspel kr zlo dobr narest, čeprou bi blo loh še bolš. Žou mi je pr špani pa pr mati zmankal 2% do 5 :( Pa nč zato, itak grem na ef, pa mi ni biu nben problem gor pridt. Je pa res, da bi oni loh že na informatiucu povedal, da majo za vsako smer določeno število mest in če js ne pridm na tisto smer, kamor sm hotla, bom čist pop***!!!! :twisted:
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Jst pa mislm da so to povedal. :nixweiss: Jst sm to vedla... ker sm pod drufo željo vpisla EF
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
muffin
Kofetarica
Kofetarica

sami od sebe kokr js vem-niso. mislm pa, da bi mogla bit to njihova dolžnost :evil:
Uporabniški avatar
dd666
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: koper-ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a dd666 »

pa sej je logicno da je za eno smer pac neko doloceno stevilo mest-nemore bit na eni smeri npr.80 studentov,na drugi pa 3(pretiravam...)
''Ti si mi Arhimedova točka...
Mogoče res ne pašeš v moj svet, ampak jst te hocem v njem...''
muffin
Kofetarica
Kofetarica

js pa mislm, da bi blo to loh tko glede na interes poštiman, ne pa da npr. mene fuknejo na neko matematično ekonomiko, k je kr neki in me totaln ne zanima pa še nrdila ne bi zato tega posledičn. :evil:
Uporabniški avatar
dd666
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: koper-ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a dd666 »

sej to,katero smer bi rada sla si napisala za na prijavnici..In ce nebi bla sprejeta na tisto smer,bi te vrjetno ze obvestili.Tako da,ne se obremenjevat.Vrjamem da bos prisla na tisto ki si hotela
''Ti si mi Arhimedova točka...
Mogoče res ne pašeš v moj svet, ampak jst te hocem v njem...''
Zaklenjeno