Špela in Tejči sta na naslovnici FHM-ja...fotka bi bila zelo lepa če ne bi Špelo, ki je oblečena v mini hlačke in majčko, čez prsa polili z vodo ....vidjo se bradavičke...hmm...
*purple* napisal/-a:in ne ne mečem avsenike in atomike v en koš..ampak oboje je dost podobno, glede na to da atomiki izvajajo tud glasbo ostalih izvajalcev...in mi je nekak še boljša ker je njihva nbolj plesna...
Lol pa ti čisto vedno sama sebi kontro spustiš no. Predlagam da ko spišeš post, ga še enkrat preberi.
khm, mogoče je pa problem v tebi ker morš lih vsako temo posmetit s tvojimi bednimi komentarji ker očitno slabo bereš
kaj bojša mi je atomična blejska cerkbica kot pa počasna od prvotnega izvajalca-nevem kdo točno jo izvaja...kaj je tle težko razumet?
Sej sta res kr fejst tuki. Pol očitno Špelo nardijo šunkasto sam tiste premale oblekice, al kako? Tle čist okej zgleda, kaj pa vem, mogoče je retuširan sam overall je kr okej.
honeydew napisal/-a:Sej sta res kr fejst tuki. Pol očitno Špelo nardijo šunkasto sam tiste premale oblekice, al kako? Tle čist okej zgleda, kaj pa vem, mogoče je retuširan sam overall je kr okej.
Itak, da so v nulo retuširane slike...pa sorry, sam teli Špelini baloni še vedno izgledajo grdo in čist preveč izumetničeno...
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...
sem ravno dans prišla do totega fhmja ko sta not slikane, pa kr ne morem vrjet za špelo, da je ful suha not v primerjavi z prejšnimi slikami... tudi ko majco gor dvigne...saj slike so zretuširane, ampak tak fejst pa spet ne...sicer pa je med odgovori o hitri hrani povedala, da ji vedno ne rata vzdrževat vredi linije....mogoče je spravla v fitnesu par kilc dol od takrat...v vsakem primer je dobra. meni.