aleluja, da hodim vn, pa se ga lahk usujem ko krava, pa d spoznavam folk pa uživam. kdaj, če ne zdej. PA TO NE POMENI, da ne vlagam v svojo izobrazbo, izboljšujem pogoje za zaposlitev - delam v prostovljnem društvu (pravzaprav v dveh), delam preko študenta, ful berem. in ga usejen ornk žuram

za vse more bit cajt, nikol ni preveč dobr forsirat en ekstrem... in se mi zdi karkšno koli obsojanje taaak bedno. ja oredo ratal ti je, fajn se mej -.-'
* na trenutke sovražim svojo mamo. sovražim jo zaradi finančnih težav, ki jih mam neposredno zaradi nje. spufana je čist, oz ful dela pa vse, da bi ja čim več kredita odplačala itd. sam joooj deeej ženskaaaa, sj vem da je grozn, sam zaka morn bit sama za vse??? sj ne rečem, sem stara 22 let, morn počas oz. popolnoma sprejet odgovornost zase, ampak se mi zdi tak grozn d nimam nekega fin. back -upa. da lahk pokličem mamo, pa ji rečem - ej zmankal mi je denarja, ker sem mela zdej velik stroškov, mi lahk prosim DAŠ 20e. študenta si sama plačujem, mobitel, cote, hrano, plombe pr zobozdravniku - skratka vse. sem ponosna na to, da sem skoraj finančno neodvisna, sam včasih bi blo fajn, da mi kdo kej pomaga. ful me to boli, in se mi zdi glupo, da včas zarad problemov z denarjem ne morn spat al pa si morn zmišlevat zaka ne morn kavo, ko ubistvu nimam denarja. eh

sam un občutek "varnosti" bi rada mela - kr če ostanem brez denarja, sem res brez denarja in po en teden jem sam sendviče, k so hvala bogu 0e zrad št. bonov.
* ta september je res jeb** - vpisnina, bla bla bla. bo pa oktober bolši. hvala bogu sem začela spet delat. si bo treba dat kj na stran za hude čase
* zjutraj delala lepo 6 urc, potem preživela fantastičen popoldan s cimri
* zaka mi ne grejo kile dol?? ful pazim na prehrano, telovadim. pa nič. fakof