Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Surrogates: film z nezanimivo zgodbo, ki te nikakor ne pritegne, ceprav se trudi. Niti Bruce Willis ne popravi mlecnega vtisa, ki ga pusti film. Ideja filma je sicer zelo dobra. Ogleda vseeno ne priporocam. 4.5/10
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Inglourious Basterds 10/10
Fantastičen film, ni kaj. Sem pa pričakovala več krvi. Tarentino je car :D čisto nepričakovan konec, kar obožujem pri filmih (da ni vedno happy end).

The Proposal (Snubitev) 2/10
Reklama je izgledala simpatična; film pa popolno razočaranje. Pa čeprov imam šibko točko za romantične komedije.

The Ugly Truth 8/10
Meni zelo simpatičen film. Všeč mi je Katherine v vseh svojih vlogah, pa seveda tudi Gerard (tip je noro seksi). Čuti se energija med njima. Luštno :-) Pač feel good film :-)

Ghosts of Girlfriends Past 2/10
Še eden beden film. Škoda časa za ogled.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
creative PERSON**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom

Neprebrana objava Napisal/-a creative PERSON** »

včeri sm po tvju gledala DISTRURBIO in se mi je zdel ful vredu z tako čist všečno zgodbo tko mal srhljiv na cajte nč preveč. mi je blo všeč da so se dejansko eni mulci spravl raziskvt življenje serijskga morilca. 9/10
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Walk the line (2005) 9/10
Meni zelo všečen film. Prikazuje življenje Johnnya Casha (upam da veste kdo je :D). Joaquin in Reese odigrata fantastično in komaj verjamem, da sta sama odpela vse. Če vam vsaj malo všeč country, rock & roll in blues glasba, je film nujen za ogled! Johnny je definitivno legenda. :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
B3jb1ka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a B3jb1ka »

*mala* napisal/-a:Walk the line (2005) 9/10
Meni zelo všečen film. Prikazuje življenje Johnnya Casha (upam da veste kdo je :D). Joaquin in Reese odigrata fantastično in komaj verjamem, da sta sama odpela vse. Če vam vsaj malo všeč country, rock & roll in blues glasba, je film nujen za ogled! Johnny je definitivno legenda. :wink:

Se strinjam! Men je bil fuuuuul dobr!
When Life Gives You Questions, Google has Answers.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Aliens (vceraj je bil na TV programu): se vedno 9.9/10. V tem zanru je ta film skoraj popoln, da ne omenjam, da so vsi efekti se vedno prepricljivi, po 23 letih. Ja, ze dolg nisem gledala tega filma in me je ponovno navdusil. :D
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

*počitnice za odrasle-zanimiv film vendar premalo komičnih prizorov, na sredini postane dolgočaseen, nisem bla preveč navdušena nad njim, 6/10;)
*kot v nebesih-ena lepših romantičnih "komedij", fuuul navdušena reees:P
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Moje pesmi, moje sanje: Legendaren film, vreden ponovnega ogleda po več desetih letih. Čista nostalgija. 9/10
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kepka napisal/-a:Surrogates: film z nezanimivo zgodbo, ki te nikakor ne pritegne, ceprav se trudi. Niti Bruce Willis ne popravi mlecnega vtisa, ki ga pusti film. Ideja filma je sicer zelo dobra. Ogleda vseeno ne priporocam. 4.5/10

Se strinjam. Gledala včeraj. Ideja je dobra in mogoče čez X let celo realnost.
Ocena nekak ista.
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a TOM-Lady »

Veron|ka napisal/-a:
sončk napisal/-a:
floribunda napisal/-a:zadnja hiša na levi- film se vleče bolj kot blok ura matematike. konec je čisto neizviren. če se pol filma ne bi dogajalo v temi mi sploh kliknilo ne bi da bi zadeva rada izgledala srhljivo.

Se ne strinjam. Film mi je bil odličen :D Sem ga pa pogledala brez predsodkov in predznanja o tem, kaj sploh je in ga niti nisem gledala kot grozljivko. Konec je.... Briljanten. In popolnoma primeren.

8/10

tudi meni je bil všeč, glede na to, da nisem ravno ljubiteljica takih filmov.. bi mu dala eno 8ko na lestvici do 10..

No tudi js sm si ga ogledala in mi je bil všeč. Ni mi deloval kot srhljivka, kljub temu da se je "dogajal" ves čas.Tak da si kr zasluži 8/10. :)
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Uporabniški avatar
perpetua
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a perpetua »

Sicer že star vendar že po xy ogledih še vedno najboljši: The Shawshank redemtion (tudi prvi na imdb top 250)- če katera še ni gledala priporočam.
IMDB
B3jb1ka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a B3jb1ka »

Men je bil Monster tut dost ql.
When Life Gives You Questions, Google has Answers.
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

perpetua napisal/-a:Sicer že star vendar že po xy ogledih še vedno najboljši: The Shawshank redemtion (tudi prvi na imdb top 250)- če katera še ni gledala priporočam.
IMDB

Najbolši film ever :) Jst tut fuul priporočam - ta film je "a must see" :P
Zaklenjeno