kopalke s takim zgornjim delom sem vidla v pull and bearu...
Vse o kopalkah
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
rammsteingirl napisal/-a:Kje pa bi se dalo dobiti kakšne dobre moške kopalke, te, ki izgledajo kot široke boksarice???
Kje jih ve kupujete skupaj s partnerjem oz. kje jih oni (sami) kupujejo?
A ima Nancy tudi kaj moških modelov? So všečni?
To mislš ta kratke boardshortse (majo en posebn ime, sam se zdj ne bom spomnla)?
Quik je meu en tak basic model pred leti, za letos pa ne vem (kr nimam pojma, če se to fura).
Men so moški boarshortsi (Quik, Billabong, O'Neill, Rip Curl) u glaunem dost bl hudih barv in uzorceu kt pa ženski (če bi bla dec, bi jih mela na kile).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
MintDidi napisal/-a:Zivjo! Zanima me, ke bi lahko dobila kopalke ''brazilke''?? Ksna stacuna v Lj k to prodaja?? Al pa kj podobnga, na to foro!
Jst sem dons v Emporiumu ene take probavala - firma Mistral. Mi je bil zgornji del full vsec, ampak jih prov zarad brazilk nism uzela, ker mi manjka mal poguma

Oooo js grem pa ju3 v lov na kopalke...Komi čakam! Bom hodila po Italiji in od trgovince do trgovince...Bom pa sigurno kaj našla...
Pri nas v Mercator centru so odprli novo trgovinco od Beti... In sm šla dns pogledat malo, kšne kopalke imajo--->nič posebnega! Pole sm vprašala trgovko, če ima kšne, kjer je zgornji del kopalk v takem stilu:
(sm dala samo primer, da boste vedli o čem se gre
)
Pa sm ji vse lepo obrazložla. Da je zgornji del sestavljen samo iz trikotnikov in brez nobenih štelc in špang in itd.
Pa mi reče: "A tudi to obstaja?"
Js sm ostala kr šokirana
Pri nas v Mercator centru so odprli novo trgovinco od Beti... In sm šla dns pogledat malo, kšne kopalke imajo--->nič posebnega! Pole sm vprašala trgovko, če ima kšne, kjer je zgornji del kopalk v takem stilu:

(sm dala samo primer, da boste vedli o čem se gre

Pa sm ji vse lepo obrazložla. Da je zgornji del sestavljen samo iz trikotnikov in brez nobenih štelc in špang in itd.
Pa mi reče: "A tudi to obstaja?"
Js sm ostala kr šokirana

Traxie napisal/-a:MintDidi napisal/-a:Zivjo! Zanima me, ke bi lahko dobila kopalke ''brazilke''?? Ksna stacuna v Lj k to prodaja?? Al pa kj podobnga, na to foro!
Jst sem dons v Emporiumu ene take probavala - firma Mistral. Mi je bil zgornji del full vsec, ampak jih prov zarad brazilk nism uzela, ker mi manjka mal poguma. Ce jih kupis v kompletu s samozavestjo so pa res hude
.
Kolk je pa cena?
^^ona je po mojem probavala kopalke magistral,te pa ne dobiš pod 100€.ja jst pa iščem spodnji del da so brazilke in kakšen mesec nazaj v emporiumu niso mel nič od brazilk.Pol je še prodajalka rekla da letos ful slaba,a letos k bi jih skor usi nosil jih nimajo nikjer.Tud u h&m niti u new yorkerju ne dobiš spodnga dela da bi ble brazilke.Kr neki no.
- ~Papillon~
- Debatorica