Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Prekrokana noč - dobra komedija, določene scene so res za crknt smešne (da se dobesedno do solz nasmejiš :lach:), ampak določeni deli so pa mal brezvezni. Vseen pa pusti kr dobr vtis - 8/10

Bruno - men je bil zakon :D sicer res mal vulgarn in ful provokativn, ampak to mi je všeč :P cel film sm se smejala kot nora, hehe. Ocena: 9,5/10

Snubitev - nč posebnga, nč smešnga, kr ene fore, še ena komedija izmed mnogih ... 4/10

Vse moje bivše - par prizorov je kul, drugač pa čist brezvezn film - škoda časa in dnarja za vstopnco. 3/10

Grda resnica - ful fajni film. ;) Men je bil ful smešn (res je da je proti koncu čedalje manj smešnih prizorov, ampak so pa tisti prej res dobri), sicer pa če Gerard Butler igra, film itak ne more bit slab, hehe. 9/10
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Tenacious D In The Pick Of Destiny - končno ena komedija ob kateri sem se nasmejala, predvsem na račun fenomenalnega Jack Black-a in njegovega neksončnega entuiziazma nad rock-om. Ni vrhunec filmske industrije, ampak vsekakor zabavna zadevščina za vse rock entuziaste. 8/10
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

red_rose napisal/-a:
Maychy napisal/-a:Inglourious Basterds - Tarantino je spet prekosil samega sebe. Film je super in ga priporočam v ogled. Če ste bolj občutljive sorte nekaj prizorov raje preskočite.

pravkar iz kina in takoj hotla PREHVALIT ta film! eden boljsih, ce ne najboljsi film kar sem si ga kdaj ogledala...navdusil me je na celi crti. perfect :P pac Tarantino - to pove vec kot dovolj :D tut js priporocam.

10+
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

zadnja hiša na levi- film se vleče bolj kot blok ura matematike. konec je čisto neizviren. če se pol filma ne bi dogajalo v temi mi sploh kliknilo ne bi da bi zadeva rada izgledala srhljivo.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Final Destination 4 - urca in pol nedolžne zabave, če vam je dolgčas. Odštevanke mi niso bile nikoli po srcu, ampak FD ga pač zmaga v smislu načina umiranja žrtev. Težko je biti originalen dandanes, tudi FD 4 kopira samega sebe, ima pa pozitivne lastnosti da pričara nasmešek, če ne že kar krohot na obraz in mestoma celo ustvari suspenz. Nekje 6/10
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

floribunda napisal/-a:zadnja hiša na levi- film se vleče bolj kot blok ura matematike. konec je čisto neizviren. če se pol filma ne bi dogajalo v temi mi sploh kliknilo ne bi da bi zadeva rada izgledala srhljivo.

Se ne strinjam. Film mi je bil odličen :D Sem ga pa pogledala brez predsodkov in predznanja o tem, kaj sploh je in ga niti nisem gledala kot grozljivko. Konec je.... Briljanten. In popolnoma primeren.

8/10
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

District 9 - 9.5 / 10 za ta film se pa splača it tudi v Kolosej. Peš, če je treba :D
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

skrivnost (un secret): odličen film o ljubezni ljubusumju, družinskih vezeh in še čem v času holokavsta.
toplo proporočam, ker se dotakne nekaterih stvari, ki jih v žanrsko podobnih filmih še nisem vidla.

v kinodvoru.

http://www.kinodvor.org/skrivnost
Zadnjič spremenil floribunda, dne 14. Okt. 2009 20:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Katyn: http://www.imdb.com/title/tt0879843/, v Cankarjevem domu: http://www.cd-cc.si/default.cfm?Jezik=Sl&Kat=0204&Predstava=1499. Za tiste, ki jih zanima 2. svetovna in menda za tiste z bolj mocnim zelodcem. Dober film.

Nominiranec za tujejezičnega oskarja govori o eni največjih laži v evropski zgodovini, pokolu poljskih vojakov v bližini mesteca Katin.
Veron|ka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Veron|ka »

sončk napisal/-a:
floribunda napisal/-a:zadnja hiša na levi- film se vleče bolj kot blok ura matematike. konec je čisto neizviren. če se pol filma ne bi dogajalo v temi mi sploh kliknilo ne bi da bi zadeva rada izgledala srhljivo.

Se ne strinjam. Film mi je bil odličen :D Sem ga pa pogledala brez predsodkov in predznanja o tem, kaj sploh je in ga niti nisem gledala kot grozljivko. Konec je.... Briljanten. In popolnoma primeren.

8/10

tudi meni je bil všeč, glede na to, da nisem ravno ljubiteljica takih filmov.. bi mu dala eno 8ko na lestvici do 10..

sm pa gledla ta teden The Orphan.. res mi je hud film, zanimiva zgodba, dobr posnet.. niti ni nekih momentov blo, da bi se prestrašla, me je parkrat zmrazilo.. priporočam ogled.. 9/10 :)

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hallowen 2 - absolutni napredek po neposrečenem remaku iz 2007, a še vedno daleč od briljantnosti originala. Zombie vsekakor premore dosti domišljije, nekoliko slabše mu gre vizualizacija idej. Najbolj navdušojoč faktor pa je seveda ultra violence br00tality.

Preveč čustveno navezana na Halloween franšizo, da bi zmogla kolikor toliko objektivno oceno.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

floribunda napisal/-a:
red_rose napisal/-a:
Maychy napisal/-a:Inglourious Basterds - Tarantino je spet prekosil samega sebe. Film je super in ga priporočam v ogled. Če ste bolj občutljive sorte nekaj prizorov raje preskočite.

pravkar iz kina in takoj hotla PREHVALIT ta film! eden boljsih, ce ne najboljsi film kar sem si ga kdaj ogledala...navdusil me je na celi crti. perfect :P pac Tarantino - to pove vec kot dovolj :D tut js priporocam.

10+

Se strinjam. Totalno navdušena nad igro in nad režijo in vsem. :respekt: 10/10

Public Enemies: Tudi zelo dober film, predvsem podrobnosti iz tistega časa so fascinantne. In Depp. :) Čeprav ga raje gledam v bolj odštekanih vlogah, kjer bolje pride do izraza njegova domišljija.
9/10
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

MILK

Politična drama/biografija o enem pomembnejših ameriških gejevskih aktivistov v 70' letih. film o veliki osebnosti in izjemnih moralnih dosežkih.

všečno posneto (z malo oldskul barvami in malček noisa).
sean penn je v svoji vlogi odličen.

http://en.wikipedia.org/wiki/Harvey_Milk

http://www.imdb.com/title/tt1013753/

priporočam!
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

A Man Apart - fuul dober film, 9/10 (P.S. Vin Diesel v glavni vlogi) :)

The Proposal, všečna stvar za kakšen večer
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Dogfight - me je prijetno presenetil, nisem nic pricakovala od filma. Sicer je malce tearjerker, ampak dam 8/10.
Zaklenjeno