Men je blo V Londonu fuul noro. Pa sm bla v drugem letniku gimnazije. Vreme je biu kul, dežja skor ni blo v tistem tednu. Zihr bom šla še enkrat. Baje je za novo leto ful dobr...sploh ker nimajo nič petard. Ker jih sovražm... . Mogoče že to leto...
mene pa samo zanima, če je katera šla v London z osebno izkaznico( z letalom)? pa če so ji tam cariniki na letališču kaj težil ker ni imela potnega lista? sicer sem se na letališču in ministrstvu za zun.zadeve že pozanimala, pa so rekli da lahko potujem z os.izkaznico, sam zdj bi rada še iz prve roke zvedla kaj.
Povsod po EU se gre lahko z osebno, če seveda vmes ne prečkaš kakega ozemlja, ki to ni oz s Slovenijo nima podpisane tiste pogodbe (taka je npr Švica).
p.s. skoraj noben Anglež nima marele. Po dežju hodijo kar brez. Sm bla v Torqayju par let nazaj (JZ obala Anglije), pa sva bla s fotrom edina, ki sva v dežju hodila okrog z marelo. Sem se kar trapasto počutila.
Shannon napisal/-a:Povsod po EU se gre lahko z osebno, če seveda vmes ne prečkaš kakega ozemlja, ki to ni oz s Slovenijo nima podpisane tiste pogodbe (taka je npr Švica).
kafrca napisal/-a:js sm mela 3 leta nazaj k je bla pr nas vročina, gor super vreme... dežval je 1x v treh tednih ... drugač pa brez marele v anglijo...a-a no go:)!
očitn sva bli približno ob istem času v Londonu pa še za isto dolgo.
Sm bla čist presenečena k je blo tak lepo vreme takrat-k so me vsi opozarjal, kak slabo je...
Drgač je pa longon super! Sm bla dvakrat, pa še nameravam jit.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
kafrca napisal/-a:js sm mela 3 leta nazaj k je bla pr nas vročina, gor super vreme... dežval je 1x v treh tednih ... drugač pa brez marele v anglijo...a-a no go:)!
očitn sva bli približno ob istem času v Londonu pa še za isto dolgo.
Sm bla čist presenečena k je blo tak lepo vreme takrat-k so me vsi opozarjal, kak slabo je... Drgač je pa longon super! Sm bla dvakrat, pa še nameravam jit.
ja sej verjetno res ... kdaj si pa bla? in s kakim namenom si šla? kr tak al kej posebnega?
kafrca js sm bla od 1.avgusta pa do 21...neki tazga
Bla sm pa na jezikovnem tečaju s Kompasom-na severu Londona :-)
kdaj si bla pa ti?
Sm imela namen jit letos septembra, pa mi ni ratal vse opravt na faksu tak da pa kdaj drugič-že komi čakam!!!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*mala* napisal/-a:kafrca js sm bla od 1.avgusta pa do 21...neki tazga Bla sm pa na jezikovnem tečaju s Kompasom-na severu Londona :-) kdaj si bla pa ti?
Sm imela namen jit letos septembra, pa mi ni ratal vse opravt na faksu tak da pa kdaj drugič-že komi čakam!!!
js sm bla pa takrat do 16.7 tri tedne sam sm bla z Academio tam pa na jugu anglije , u bistvu Brighton (pou ure z vlakom stran od londona)... tam k je tut bla bomba nastavlena takrat če se še kdo zrajta tak dolg nazaj ... vem da so nas iz šole evakuiral ... takrat je blo scary, zaj pa je use skupi smešno