But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Picaboo napisal/-a:Jst sem ta teden po dolgem času gledala BH na TV3, kjer predvajajo te stare dele. Pa sm vidla, da sta se Kelly in Brandon hotla poročit..no nazadnje se nista, sta se kar sporazumno odločila, da ne.. Če katera to kaj bolj spremlja, mi lahko pove zakaj se nista poročila? To me je kar mal presenetlo
js sm lih ta del gledala, k sta "mela" poroko. takrat sta potem ugotovila, da je ful nesmiselno dat stvari na papir, pa vs pritisk okol tega, če se mata pa onadva fajn tko k je zej in zaka bi kej spreminjala. tko nekak ampak par sta še bla.
sam mi je pa čudn, k sm učer neki na hitr vidla, pa kr brandona ni blo zravn, k da s kelly nista več skp..
Men je bla od Naomi mami fuul znana, pa sm se spomnila, kje sm jo vidla. V That '70s Show je igrala Laurie, od Erica sestro, ampak uno, k je kasnej prišla v nanizanko, ker v začetnih sezonah je bila ena druga igralka.
sm je pa kar fajn ratal tale 90210. zadnji del je bil precej zanimiv sm tist liam al kaj je že je pa huud kere lepe učke komi čakam 31.3. bo še zeloo vroče
Men je pa Adrianna najboljša, tok mi je luškana pa Dixon. Tud Silver mi je všeč samo ni več to kar je bila.. Še posebej ko si je dala tist tatu, še Dixon je čudn pogledal .