avtomobili
Hely_3 napisal/-a:Twingo pa teli mali avtomobili sej so luštkani za parkirat pa tk ampak kinder jajček...ko se pelem se kr ne počutm varne...nevem no mam tk občutek da mam noge v mašini notr...
Brez zamere ampak po svoje so dobri...
men se twingo ne zdi lih mjhn...oky sej je sam poglej smarta....pa a si se ze v njemu pelala.....pol rec da se ne pocuts varne....k smart je pa prov smrt ce se zaletis....pa se ful slabo se ceste drzi!!!!

-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Uh, da o Smartu sploh ne govorimo. Se tud ne mislim pelat o njem...
Jah mali avtomobili niso zame...
Jaz sem se v tele zalubla -> no full so mi všeč [img=http://img408.imageshack.us/img408/5844/opelgt9kw.th.jpg]

Jah mali avtomobili niso zame...
Jaz sem se v tele zalubla -> no full so mi všeč [img=http://img408.imageshack.us/img408/5844/opelgt9kw.th.jpg]

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Men pa clioti sploh niso všeč, najbolj mi gre na živce, ko se peleš po cest je vsak ta drug avto clio
No sam če bi že mogla zbirat pol bi mela pa tegale,če bi že glih mogu bit clio

sej ne da mi je tok všeč, sam pač ne srečaš jih glih velik na cest, pa še men so bol športne izvedbe všeč

No sam če bi že mogla zbirat pol bi mela pa tegale,če bi že glih mogu bit clio

sej ne da mi je tok všeč, sam pač ne srečaš jih glih velik na cest, pa še men so bol športne izvedbe všeč

Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
No rabm eno pomoč....iščem tepihe gumijaste sevda za avto--> Opel Astra 2001 letnik (ja sej vem, da letnik ni važn ampak vseen).
Kje bi lahk originalne najdla???
V Opel prodajalni ane???
Kje bi lahk originalne najdla???
V Opel prodajalni ane???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
ok sorry! CLIO I je najbolši auto daleč okol, da ne rečm da je williams!
ta nou klio je pa tok jaden da ga tud videt ne morm... drugače pa realno gledamo so mi najbolši clio williams, pa kak golfek IV... ful qute.. to tko, realno gledano kaj bom mela čez 2 leti 

mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
sQo`` napisal/-a:ok sorry! CLIO I je najbolši auto daleč okol, da ne rečm da je williams!ta nou klio je pa tok jaden da ga tud videt ne morm... drugače pa realno gledamo so mi najbolši clio williams, pa kak golfek IV... ful qute.. to tko, realno gledano kaj bom mela čez 2 leti
Zakaj bi bil pa novi clio jadan?