kakšna postava tipa vam je najbolj všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Katarinanizabisere
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Katarinanizabisere »

ja pa čez par let ne vidiš nobenega več ki bi imel raven trebuh

še posebno tistega ki je bil v mladosti malo bolj mršavi , take kot ve hočete :cool:
Katarinanizabisere
Sramežljivka
Sramežljivka

in zelo zanimivo vse pišete o nekih zagorelih črnolasih moških

potem so pa po izboru najlepših- pitt, beckham, i..

malo čudno?
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

Katarinanizabisere napisal/-a:ja pa čez par let ne vidiš nobenega več ki bi imel raven trebuh

še posebno tistega ki je bil v mladosti malo bolj mršavi , take kot ve hočete :cool:

to sploh ni res! seveda vidis, je pa odvisno v kakem krogu se gibljes..drugac pa btw, bs rekla, da ne poznas nobenga k ni ravno rosno mlad, pa se se vedno ukvarja s sportom in skrbi za svojo postavo.... :wink: se obstajajo taksni tipi oz.moski...samo nekatere jih pac ne poznate oz ne opazite... :)
Katarinanizabisere
Sramežljivka
Sramežljivka

da pri 35 vidiš tipa s six packi si pa res dobra

razen če si samo predstavljaš

res pa je tudi da imamo drugačna merila kakšna je dobra postava, sama vem da prifesionalno košarkarji , kolesarji, nogometaši -imajo kar nekaj maščobnih oblog
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Katarinanizabisere napisal/-a:da pri 35 vidiš tipa s six packi si pa res dobra

razen če si samo predstavljaš

res pa je tudi da imamo drugačna merila kakšna je dobra postava, sama vem da prifesionalno košarkarji , kolesarji, nogometaši -imajo kar nekaj maščobnih oblog

tak mimogrede..ocitno je za tebe popolna postava-six-packi in je to to..hja ene imamo mal drugacno predstavo glede tega...za nas je pac to mal sirsi pojem, ne vidmo sam "radijatorckov" :D
hja zdj bs pa rekla da to ni mogoce...drugace pa ti govoris lih tak k da jih se pri 25-ih ne mores videt... so pa v manjsini...
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

Ampak jaz res ne poznam niti treh fantov s postavami, ki jih tukaj opisujete :D
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

MsN napisal/-a:Ampak jaz res ne poznam niti treh fantov s postavami, ki jih tukaj opisujete :D

sej k se bs zacela gibat v drugacnih krogih jih bs poznala se vec... :D
MsN

*LooBika* napisal/-a:
MsN napisal/-a:Ampak jaz res ne poznam niti treh fantov s postavami, ki jih tukaj opisujete :D

Če se bom začela. Najverjetneje pa ne :D
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

MsN napisal/-a:
*LooBika* napisal/-a:

Če se bom začela. Najverjetneje pa ne :D

no ce se bs..mogoce te bo pa kdaj "zagrabl" kej takega... drugac pa nevem kaksno postavo imas ti v mislih, glede na to, da takega tipa ne poznas niti enga...me res zanima kje se gibljes... :P in kaksni se gibljejo v tvoji okolici... :D
MsN

Okoli sebe opazujem povprečne simpatične fante s povprečno postavo - noge, roke, glava :D Kakšnih posebnih mišice ni videti, roke že, daleč od radiatorjev, a hkrati daleč od zanemarjenih vampov. Skratka - poznam 3 fante z zares definirano postavo, pa še ti so na pol profesionalni športniki.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

^^ js poznam kr neki "vrhunskih" športnikou (nogomet, kajak, plavanje) k sploh nimajo take postave ku bi se moglo pričakovat od njih.
en je tko suh da se bo vsak čas zlomu.. ne pravim da nima mišic, sam nekako ni lih logično da tko suh tip preživi po 2 ali več treningou na dan :D
drugi mi sploh nima dobre postave kr ma nekako preveč štrleč trebuh.. tretji pa (plavauc) ja.. on ima pa res wow postavo (čeprou sm mu samo enkrat in še to za manj ku sekundico vidla postavo), široka ramena, six pack, visok, dobra rit (SKOREJ tko ku slika od Alohe).
in zto se mi zdi malo čudno ko (tudi v tej temi) ene ženske prehvalijo boljšo polovico, da kko majo najboljše postave, take ku na slikah (itak :lol:) pa se mogoče ukvarjajo s športom 1-2x na tedn pa še to sam zadnje leto.. rahlo nemogoče :wink:
Luss
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Luss »

Všeč so mi mišice, sam ne fuul izrazite..tko, da ko se ga dotakneš, da je vse neki trdo, to mn ni tk kul..kar pa ne pomeni, da more bit obložen z mastjo :D Ful seksi mi je pa, če se tipu vidita uni dve "luknci" nad ritjo :) :oops:
Z nasmehom si lepša.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Luss napisal/-a: Ful seksi mi je pa, če se tipu vidita uni dve "luknci" nad ritjo :) :oops:

to si videla v živo ali v kakšni fotošopirani reviji? :D
Luss
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Luss »

Jochie napisal/-a:
Luss napisal/-a: Ful seksi mi je pa, če se tipu vidita uni dve "luknci" nad ritjo :) :oops:

to si videla v živo ali v kakšni fotošopirani reviji? :D

v živo :) moj fant ma.. bi kr skoz gledla :D
Z nasmehom si lepša.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Nisem sploh še videla. Sicer se mi pa zdi, da to bolj paše k puncam ;) .
Odgovori