Kako vaši starši gledajo na to, da tip prespi pri vas?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

[She.] napisal/-a:
PIKApolonica15 napisal/-a:moj ne spi pr men doma ker ga še nisem predstavla našim in tut še nimam namena.

Spiva pr njemu v stanovanju v lj k tam študira... Njegov sostanovalc nima pa nč proti :lol:

Kolko časa sta pa skupej, da ga ne misliš še predstavit ?

kaj pa ma to veze? kot da je obvezno :D js ce bi se dalo ga sploh nebi nikol...ce ne bi on hotu...pa ziviva skup :D

pac se mi to sploh ne zdi pomembno, moji starsi ne odrazajo nic kar se tice mene (smo cist razlicnih pogledov in filozofij in vsega) se lepo razumemo, ampak nevem zakaj bi se mogu fant kakorkoli mesat u naso druzino..ce sm se ze jst cist odtujila :D

res ne vem v cem je fora..al pa pac zato kr js nimam takega odnosa s starsi..ka pa vem...fant je MOJ in ne njihov :P
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alina.hh »

delusional napisal/-a:jst pa prvega pri 17ih :D in je to pol trajalo par let. problem je zdej, da kao ne smem nobenga več tko vozit domov. a to je že druga tema. :?

Zakaj pa ne? :) .. saj verjetno je problem ja..ko se stari navežejo na enega fanta in pol nista več skupaj .. pa mogoče drugega niti sprejet nočejo, ker pač mislijo, da bo isto ko s prvim ..

drugače pa jaz sem stara 16let in sva s fantom skupaj pol leta in čeprav bi on že rad, vem da še nebi smel prespat pri nas. in ja, po moje ful odvisno tudi od družine in tem kako domače se pri njem ali pa on pri tebi počuti.. jaz si pri njem tudi ne grem sama za piti vzamem al pa kaj podobnega.. on pa pri meni ja :).. pač kak kdo.. :)
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

red_rose napisal/-a:
[She.] napisal/-a:
PIKApolonica15 napisal/-a:moj ne spi pr men doma ker ga še nisem predstavla našim in tut še nimam namena.

Spiva pr njemu v stanovanju v lj k tam študira... Njegov sostanovalc nima pa nč proti :lol:

Kolko časa sta pa skupej, da ga ne misliš še predstavit ?

kaj pa ma to veze? kot da je obvezno :D js ce bi se dalo ga sploh nebi nikol...ce ne bi on hotu...pa ziviva skup :D

pac se mi to sploh ne zdi pomembno, moji starsi ne odrazajo nic kar se tice mene (smo cist razlicnih pogledov in filozofij in vsega) se lepo razumemo, ampak nevem zakaj bi se mogu fant kakorkoli mesat u naso druzino..ce sm se ze jst cist odtujila :D

res ne vem v cem je fora..al pa pac zato kr js nimam takega odnosa s starsi..ka pa vem...fant je MOJ in ne njihov :P

sm rekla d je kej nrobe ?
pač, meni se zdi neki normalnega, da po tooolkem času fanta predstaviš doma. ni pa nujno !
Jst vem da ga bi, če pa komu to ne paše tud prou, jst se nebom sekirala :)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

[She.] napisal/-a:sm rekla d je kej nrobe ?
pač, meni se zdi neki normalnega, da po tooolkem času fanta predstaviš doma. ni pa nujno !
Jst vem da ga bi, če pa komu to ne paše tud prou, jst se nebom sekirala :)

Men se tud zdi normalno. Sej če se imava rada in če misliva resno, ne vem zakaj bi se skrivala. Tako včasih tud kam gremo skupaj, jaz z njegovimi ali on z mojimi in mi je to všeč.
Ampak pretirana povezanost z njegovimi ali da bi on bil z mojimi, bi me pa odbijalo.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

^^a lahko NEHATE delat piramide*?

Naslednjič se post, brez opozorila, odstrani

*posti, kjer se konstantno citira:
bla
ancurna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: vse pomalo

Neprebrana objava Napisal/-a ancurna »

mene pa zanima.. če ima kera kak predlog.. kako nej js prpeljem fanta domow s prejšnm sm bla 4 leta in so ga moji zelo lepo sprejeli zdej pa se malo bojim.... sva pa ful narazen in bi blo skoraj nujno da se spoznava s starši.....:(
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Ja odvisno kako dolgo sta s sedanjim skupaj, koliko je to sploh resna zveza, koliko so starši razumljivi glede tega in odvisno koliko časa je odkar sta šla z bivšim narazen :wink: sicer pa ne vem, zakaj bi se bala, če misliš nevemkakodolgo še biti z njim, ga bo enkrat treba predstavit, vsaj po moji logiki, no :) pač poveš jima par dni prej, da maš fanta pa bi rada, da ga spoznata..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
ancurna
Sramežljivka
Sramežljivka

sej to je problem ker moji sploh ne vejo da sm šla z biušim narazen oz. pomoje jih me logično ker ga ni k nam ampak da bi jim js povedala pa ne. 3 mesce sva skup malo mislim pa z njim resno ker mi je res lepo z njim... s starši pa se ne pogovarjam dosti o fantih tko da se mogoče zarad tega bojim...
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Potem ga jaz na tvojem mestu še ne bi predstavila. Pomoje je najboljše, da staršem poveš, da sta se razšla že pred nekaj meseci, in da si zdaj pač nekoga spoznala in da boš vidla če se bo kaj razvilo s tega.. pol pa ga čez par mesecev pripelješ.. Pa nič ti ne sme biti čudno o tem govorit z njimi, ker se bo tudi njim verjetno boljše zdelo, če jim boš vse povedala kdaj se je kaj zgodilo, kot pa da boš kr naenkrat nekoga pripeljala :wink: Tak bi jaz, no :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
ancurna
Sramežljivka
Sramežljivka

hwala..... bom poslušala tvoj nasvet.... sporočim kako se bo izteklo;)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

*lilica* napisal/-a:Men se tud zdi normalno. Sej če se imava rada in če misliva resno, ne vem zakaj bi se skrivala. Tako včasih tud kam gremo skupaj, jaz z njegovimi ali on z mojimi in mi je to všeč.
Ampak pretirana povezanost z njegovimi ali da bi on bil z mojimi, bi me pa odbijalo.

sej midva se ne skrivava :D zivima skupi! (zarad tega tut ni potrebe po obiskih v izvornem domu:D) v osmih mescih je moje vidu ene 3x pa se takrat je to blo 5 minut klepeta. vec se mi pac ne zdi potrebno, tut js bol mal komunciiram z mojimi, sam smo u dobrih odnosih pa use =) pac nevem zakaj bi fanta mesala u druzino, se mi ne zdi potrebno...sem ze od nekdaj zelo samostojna, tut mojih prijatlov ne poznajo, ne vejo vsega o mojem zivljenju..pac sem se prej bolj osamosvojila glede NEKATERIH stvari. :) medtem ko pri njemu ni tako, so zelo povezani in tut mene so sprejeli kot del druzine in smo ze bli skup v kinu, na kosilu, prespala sem ze dostikrat tam...
pac druzine so razlicne. ne vem pa zakaj bi blo cisto vsem nujno pripeljat fanta domov..res ne vem..
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

ancurna ga tudi na tvojem mestu še nebi predstaula. prvo ih razloži situacijo z biušim kr smi zdi da je prou da im sama poveš, brez da oni nekej ugibajo.
Sedanjega boš pr predstaula k boš prepričana u to. sej se ti nikamr ne mudi.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:38, skupaj popravljeno 1 krat.
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rose8 »

pri meni ni blo problema, prvič je spal pri meni ko sm imela 15 let, vendar je zveza resna, še danes sva skupaj in zdej skoz spiva skupi, mal pri meni mal pri njemu. tko da glede tega je super.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Jaz pa vedno prespim pri fantu (pri meni ni še noben), ker je tako pri bivšem kot pri tem tako, da so starši kul in jim je nekaj čisto normalnega. Če bi jaz pripeljala domov fanta, četudi bi bla skupaj že kakšne pol leta, bi blo malo čudno ozračje doma. Jeb***, pri nas pač je tako. :roll: Tudi sestra, ki je stara že 25 let, ne pripelje fanta domov, ker starši nekako ne odobravajo tega in hočejo mir, zato ona hodi že 3 leta k njemu. Saj jaz grem itak naslednje leto na svoje v stanovanje, tako da bo mir. :twisted:
Odgovori