Modna svetovalnica
shiva* napisal/-a:Mene nekaj zanima ali bi to zelo smešno zgledalo, če bi si oblekla kratke jeans bermuda hlače, preko pa moder pulover z kapuco (roxy - bolj športen) z karami na sredini. Pulover je bolj ohlapen. Obula pa bi si gležnarje s petko.
Odvisno kaksen je pulovercek. Tud kaj bol sportnega lahko zgleda kjut na petke. Kaj takega naprimer lepo zgleda tud petke, ceprav je sportno:

Zdaj mam pa se jaz eno vprasanje:
Mam naslednje hlace:

Na fotki se ne vidi, ampak cisto malo so svetlece, nekako vmes med bombazem in satenom.
Naslednja kombinacija (hlace + skornji) - JA ali Ne?

Se skornji, ker se na zgornji fotki ne vidijo dobro:

Ce ne, kaksne cevlje bi ve obule na take hlace?
(Sorry za slabe fotke, mam bol bednega digitalca

Mene ne bi tok zmotil to, da skrajša, ampak to, da mi dotična kombinacija materialou nikakor ne gre skp.
Shiva* ... men gležnarji nikakor ne grejo na športn hoodie (sploh pa tacga, k ga ti mislš; vem za ker pulover gre), tko da toplo odsvetujem
.
Shiva* ... men gležnarji nikakor ne grejo na športn hoodie (sploh pa tacga, k ga ti mislš; vem za ker pulover gre), tko da toplo odsvetujem

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Merry napisal/-a:jaz pa sem enih par vidla da že nosijo balerinke!! saj ne tiste ko so čist kot copatiampak one mal boljše.. (heh saj veste
) a ni še mal premrzlo za to?? ali ne? ker drugače bi jih jaz tudi začela nosit
(mam lih ene nove
)
Jaz jih nosim ze od zacetka februarja, pa moram rec, da me sploh ne zebe, ker mam spodi debelejše najlonke. Je pa res, da niso cist balerinke, ampak vmes med supergico in balerinko (Adidas

- Študentka.
- Komunikatorka