Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

danes je iz našega faksa ven odskakljala punca v balerinkah, najtanjših najlonkah, čez pa zimski plašč. mogoče je poskušala posnemat kakšne filmske zvezde iz zlate dobe hollywooda, ampak ji ni ravno ratalo. takšni nežni in lahki čeveljčki pač smešno izgledajo na debel volnen plašč.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Men tut balerinke nikakor ne pašejo na bundo al pa plašč :tot: ... tut salonar ne - za moje pojme so to jesensko spomladanski čevlji.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a spellca »

shiva* napisal/-a:Mene nekaj zanima ali bi to zelo smešno zgledalo, če bi si oblekla kratke jeans bermuda hlače, preko pa moder pulover z kapuco (roxy - bolj športen) z karami na sredini. Pulover je bolj ohlapen. Obula pa bi si gležnarje s petko.

Odvisno kaksen je pulovercek. Tud kaj bol sportnega lahko zgleda kjut na petke. Kaj takega naprimer lepo zgleda tud petke, ceprav je sportno:
SlikaSlika

Zdaj mam pa se jaz eno vprasanje:

Mam naslednje hlace:
SlikaSlika
Na fotki se ne vidi, ampak cisto malo so svetlece, nekako vmes med bombazem in satenom.

Naslednja kombinacija (hlace + skornji) - JA ali Ne?
Slika

Se skornji, ker se na zgornji fotki ne vidijo dobro:
Slika

Ce ne, kaksne cevlje bi ve obule na take hlace?

(Sorry za slabe fotke, mam bol bednega digitalca :roll:)
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Jaz bi rekla nikakor ne :? Ker te totalno naredi kratko :nein:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a spellca »

aha ok hvala za mnenje. kaksne cevelcke bi mi pa priporocala za zraven?
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Mene ne bi tok zmotil to, da skrajša, ampak to, da mi dotična kombinacija materialou nikakor ne gre skp.

Shiva* ... men gležnarji nikakor ne grejo na športn hoodie (sploh pa tacga, k ga ti mislš; vem za ker pulover gre), tko da toplo odsvetujem :nein: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

men edin dobr zgledajo adidasove jopčke pa petke. to je una fergie iz BEP najhujš skombinirala. sam zdele ne najdem slikc. :hearts:
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

@Spellca: men te hlače delujejo bolj poletne tko, da bi jest to raje na balerinke al pa japanke nosila kot pa na škornje.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Meni pa je ful luštno skinny jeans, balerinke in spomladanski plašček pa kakšna velika torbica.
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

spomladanski plašček že, ne pa volnen zimski plašč, ki ga nosiš pri -5 stopinjah.
alexia
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: obala

Neprebrana objava Napisal/-a alexia »

meni je tudi všeč to..samo kaj ko me zebe v noge pol..

kaj pa tiste ki nosijo peeptoes pozimi? al pa recimo v londonu sem vidla da nosijo odprte sandale tudi pozimi..gor pa plašč..
nindza
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nindza »

Merry napisal/-a:jaz pa sem enih par vidla da že nosijo balerinke!! saj ne tiste ko so čist kot copati :D ampak one mal boljše.. (heh saj veste :D) a ni še mal premrzlo za to?? ali ne? ker drugače bi jih jaz tudi začela nosit :) (mam lih ene nove :D )

Jaz jih nosim ze od zacetka februarja, pa moram rec, da me sploh ne zebe, ker mam spodi debelejše najlonke. Je pa res, da niso cist balerinke, ampak vmes med supergico in balerinko (Adidas :hearts: ), tko da tut s plasckom ne zgleda cudno.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

spellca napisal/-a:aha ok hvala za mnenje. kaksne cevelcke bi mi pa priporocala za zraven?

en mali komentarček glede hlač:
kadar imaš tak model hlač, ki je spodaj nabran (zaradi gumice) in ima po strani še dodatne žepe, te optično zelo poveča v predelih beder.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

^^ ja, zelo nehvaležne so take hlače. Poleg tega so pa še svetle in svetleče. Ne vem no, zelo pazljiv moraš biti pri nakupu le-teh. Nikakor in niti slučajno pa ne v kombinaciji s tistimi škornji. O madona, kaj si pa mislila?
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Študentka. »

moje mnenje je tudi, da ne nosi škorenj zraven unih hlač! tam bi samo teniske pasale ( kake airforske al pa kei tzga hiphoparskega)
Zaklenjeno