Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
vpvp
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vpvp »

Priznam da:
- komaj tretjič pišem na ta forum, ampak moram to dati ven...
- da sem tik pred tem, da se zrušim
- da sem žalostna in komaj zadržujem solze
- da ga imam rada čeprav ga ne smem imeti
- da sem čisto brez motivacije in samo iščem izgovore
- da upam da se stvari čimprej obrnejo v pozitivno smer...
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

floribunda napisal/-a:- da očitno vse moje frendice likajo. se mam za super efektivno gospodinjo, sam likat se mi pa res ne da. oz. ne vidim potrebe po likanju nekih vsakdanjih kosov. ok, srajce pa oblekce pa to...ampak T-shirti...
- očitno hodim po svetu ful zmečkana...ampak mam pa za vikende 4 ure več časa, kot tisti, ki likajo :D

Js ful rada likam in zato polikam večino stvari (ajde posteljnine in brisač ne). Moja morebitna bodoča tašča pa lika enako kot ti (samo srajce in obleke), pa ni nobenemu nikoli videt da bi bil zmečkan. Je čisto dovolj da zadevo lepo obesiš (majčke pod pazduho itd) oz da lepo zviješ še toplo iz sušilca. Js se ne bi sekirala na tvojem mestu :)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

*Abby** napisal/-a:OMG!!!! Šele zdaj sem ugotovila, da je nick od slovenca "slovenc", ne "slovenec"! :D

Heh, res? :D Ne vem sicer, če se to hecaš, ampak že ob začetku sodelovanja sem te nekoč v eni temi vprašala, kako da ga v vsakem postu preimenuješ, pa si ga še naprej tako imenovala... tako da sem sklepala, da gre za kakšen globlji pomen ali šaljiv podton v tem preimenovanju :D

- da sem jezna, skoraj 4 ure sem lovila sestavine za peko po celi LJ, pa še nisem vsega našla
- da bom še bolj jezna, če nato jutri ne dobim obiska in bom brez veze pripravljala pogostitev:P
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Uuuuu, kaj boš pekla? Kere sestavine? Firbec en :D

* da bo fantastičen vikend, skup s trgatvijo in njim :hearts: Da sm pa vseen mal živčna za cel dan z našimi, če bo prenesel, glede na to, kak se bal prvič, kjut kjut
* da ga pogrešam, precej
* da road trip 95% potrjen, živčna, k tak pozn rezerviral hostel, ker ogromno že zasedenih, kak bi mel večjo in cenejšo izbiro, če bi prej vedl kolk nas gre, seveda bi lahko še vedl s katerim avtom gremo :D in če skenslamo, jih ubijem, ker ne dobim "deposit" nazaj, ampak mi sam ostane na online računu, kar ni za mojo revno dušo
* da sm presrečna ugotovila zadnjič, da imajo Primark na obrobju Dunaja, here I come, čez mesec, končno enkrat ko imajo zimske stvari, ne samo spomladi
* da zadnjič skoraj spet rezervirala London, pa sm se uprla, ker mela še negotovo prihodnost, ampak ok, dovolj Londona, dovolj, ok...še drugo leto, pol pa res :D
* da sanjam o J Italije, Neapelj, Bari in Sicilija...prvomajske mogoče?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

dot napisal/-a:
*Abby** napisal/-a:OMG!!!! Šele zdaj sem ugotovila, da je nick od slovenca "slovenc", ne "slovenec"! :D

Heh, res? :D Ne vem sicer, če se to hecaš, ampak že ob začetku sodelovanja sem te nekoč v eni temi vprašala, kako da ga v vsakem postu preimenuješ, pa si ga še naprej tako imenovala... tako da sem sklepala, da gre za kakšen globlji pomen ali šaljiv podton v tem preimenovanju :D

Ne, ni šala, imam rahlo disleksijo in ne vidim takšnih zadev. :/ Sem mislila, da si me okrcala, ker sem ga večkrat poimenovala za ''slovenclja'' ...
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- je skoraj smešno, kako se ti vsi življenjski načrti v minuti sesujejo. In to po tem, ko življenje končno sestaviš v neko smiselno celoto.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

@Abby: Ne ne, kje pa, tisto je še razumljivo oz. poznam ta nadimek (Svetlana Makarovič ga pogosto uporablja oz. ga je iznašla, če se ne motim) :) Zanimivo, sem pa mislila, da ga zato tako imenuješ, ker naj bi predstavljal tipičnega Slovenca (ampak mi ni šlo v račun, ker je kar dosti poseben in nepovprečen drugače) :D

*mala* napisal/-a:^^ Uuuuu, kaj boš pekla? Kere sestavine? Firbec en :D

Hehe, nič posebnega, različno suho sadje, oreške in marcipan sem iskala, pa očitno ni več za dobit Schwartau izdelkov pri nas :( Vsa leta sem kupovala njihov marcipan, nadrobljene mandlje, narezane mandlje v obliki palčk, češnjice itd., pa jih danes nisem našla, samo par Dr. Oetker stvari so imeli o.O (pa še to samo osnovne stvari, mandljev v palčkah ali nadrobljenih sploh nobenih ni bilo). Prav tako nesoljenih olupljenih pistacij nisem našla. Mogoče bi morala v Leclerc, če imajo kaj večjo ponudbo... bila sem v več trgovinah v centru in na koncu iz obupa v Intersparu :P

- še vedno čakam na potrditev obiska, drugače bom vse lepo spravila v omaro
- mi gre na živce, da nisem višja, ker bi z veseljem nosila kakšne lepe balerinke, pa mi ne pristajajo
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

_patchouli_ napisal/-a:- je skoraj smešno, kako se ti vsi življenjski načrti v minuti sesujejo. In to po tem, ko življenje končno sestaviš v neko smiselno celoto.

dovoljenje za bivanje? al spet ljubav?

nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha....

also, js sm ful mini, pa mi balerinke čisto ok pristajajo. še mini nogo mam in pol zgledajo vsi čevlji za eno stopnjo bolj kjut.
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

_patchouli_ napisal/-a:- je skoraj smešno, kako se ti vsi življenjski načrti v minuti sesujejo.

What happened? :?

* da grem dons v živo navijat za naše dečke! No, pa učke spočit na Parkerju. 2 v 1 :yau:
* da sm jst ena tistih, ki košarke sicer ne spremlja redno, ampak ob kakih večjih dogodkih me pa fuul potegne navijaški duh. :cheer:
* da bi sam spala. In jedla. In jedla. In spala. In nič trenirala.
* ^^ Eh, jbg, bom pa nardila mal zaloge za zimo; mi bo vsaj toplo!
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*da me tak glava boli, da zvezde vidim
*da sem zadnje čase čist brezvezna
*da sem bla na DaVincijevi razstavi mal razočarana
*da komaj čakam faks, čeprav žalostna da zadnji sem. in bo verjetno čas spet takooo (pre)hitro minil
*da morem še dve fotki zrihtat do večera pa se mi tako ne ljubi
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

*da sem žalostna zaradi prijateljice:(
*da se mi smili, tako kot cela njena družina
*da mi grejo občasno zelo na živce fantovi starši, tut midva mava svoj lajf...
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da sem danes verjetno zgledala ful cudno, ko sem sla jest v avto na parkiriscu. najprej me je prisla ena bakica vprasat ali je kaj narobe in nato se 2 tipa. vse to v casu enega hamburgerja. jaz se pa mastila in zgledala nekako tako:
ok Slika je Slika vse je Slika super
> pa ni bil mcdrive. saj bi se nekam vsedla, ce bi bili lepsi stoli okrog. no pa casa mi je zmankovalo za prehranjevanje. je zgledalo bolj optimalno tko, vsaj nisem vozla hkrati. :D
> da sem vidla skoraj najlepse roze.
> drage babe, zdaj grem pa na wc
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Bizarno :o Kok jaz sovražim folk, ki se vtika v druge brez razloga :mad: Meni je pa ta teden ena stara mama sredi prehoda za pešce, ko je rosilo (in ona očitno ni opazila o.O) in mi kapuca na glavi ni več zadostovala za preprečitev mokrih dolgih las, ko sem odprla dežnik, osorno rekla ''Sej ne pada dež''! Wtf?! Prvič - seveda je padal, ampak pač bolj blago, drugič - kaj koga briga, če si nad lastno glavo odpreš lasten dežnik? :?

- sem razočarana, seveda je obisk spet prestavljen
- nisem še nabavila vse literature, bo treba pohitet, da se ne začnejo predavanja prej
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

dot napisal/-a:^^ Bizarno :o Kok jaz sovražim folk, ki se vtika v druge brez razloga :mad: Meni je pa ta teden ena stara mama sredi prehoda za pešce, ko je rosilo (in ona očitno ni opazila o.O) in mi kapuca na glavi ni več zadostovala za preprečitev mokrih dolgih las, ko sem odprla dežnik, osorno rekla ''Sej ne pada dež''! Wtf?! Prvič - seveda je padal, ampak pač bolj blago, drugič - kaj koga briga, če si nad lastno glavo odpreš lasten dežnik? :?

- sem razočarana, seveda je obisk spet prestavljen
- nisem še nabavila vse literature, bo treba pohitet, da se ne začnejo predavanja prej

Zakaj ji nisi zabrusila, naj se briga zase? Ne rečem, da ti nekdo dobronamerno svetuje, take babure in dedure, ki se pa vtikajo v druge ljudi pa z veseljem zabijem nazaj.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Ker sva šli zelo hitro vsaka svojo pot čez prehod za pešce (vsaka v svojo smer) :P Pa tudi načeloma sem vljudna do mimoidočih, rekla bi recimo kaj v stilu ''O, seveda dežuje, kar poglejte v lužo'', pa se mi ni zdelo vredno izgubljat časa z njo :D Tam na mojem koncu itak sami čudaki po cesti hodijo, pred časom sem šla pa v hladnem vlažnem vremenu na sprehod tik po koncu močnega naliva... in sem si prav tako dala kapuco športne jaknice na glavo (hladno je pihalo, pa še ob vlagi se mi lasje začnejo rahlo kodrat), podobno kot večina drugega folka okoli s športnimi jopicami s kapuco (pa tudi če bi bila edina, pa kaj?!)... in mi je prišel nasproti nek tip srednjih let in me začel ogovarjat, v stilu 'gospodična, a te zebe??'. Sem si dala slušalke iz ušes in ga čudno pogledala, pa se je nadalje vtikal, če me zebe in zakaj imam kapuco na glavi. Wtf... pa sem mu samo prijazno rekla, da je to čisto moja stvar, pa me je začel celo žalit, da saj se mi vidi, da sem prif***jena, ja... :eek: in sem samo odkorakala naprej. Škoda vsake sekunde za take norce, očitno željne pozornosti o.O Kaj bi bilo šele, če bi bila nenavadno oblečena ali naličena, si ne upam predstavljat, kako se v tej državi neotesanci šele v take vtikajo.

- grem spet prepozno spat:P
Zaklenjeno