Big Brother 2008
Ne, pa saj ona je cel cas govorila, kako se pocuti ob njem itd. Po moje je zdaj to bila enkratna priloznost, da se ga znebi.
Ze sama misel, da se je prijavila na BB je sumljiva, ne pa se to, da mu ni sploh povedala.
Ze sama misel, da se je prijavila na BB je sumljiva, ne pa se to, da mu ni sploh povedala.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
Sej je res da ona v tej zvezi najbrž ni bla srečna, ampak vseen je bla 4 leta skup s tem človekom in lahk bi mela vsaj tok spoštovanja do njega, da bi počakala do konca (al pa ga pustila že prej), ne pa da zdej tole dela pred vso Slovenijo. Ne glede na vse, mislim da si kej takga ta njen tip vseen ni zaslužu. Mogoč jo ma pa on res rad in ful trpi zdej, sej ne vemo ... Js tega ne bi mogla enmu človeku nardit in men se je ful zasrala ona s tem. Sicer mi je pa že tak prej bla antipatična.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Joj kok ste eni pametni in pravični
... to je pač življenje kjer ne gre vse vedno po tisti poti kot bi "moralo".
Jest Jeanin definitivno nebi ven poslala, ker se ji prav vidi, da je šele zdaj zaživela in se pokazala v pravi luči, v luči za katero tut sama ni vedela, da obstaja. Good for her

Jest Jeanin definitivno nebi ven poslala, ker se ji prav vidi, da je šele zdaj zaživela in se pokazala v pravi luči, v luči za katero tut sama ni vedela, da obstaja. Good for her

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
- Cosmopsiho
MIGRENA napisal/-a:Joj kok ste eni pametni in pravični... to je pač življenje kjer ne gre vse vedno po tisti poti kot bi "moralo".
se strinjam. js sm tud ful vesela zanjo!!! sam vseeno mislim, da bi si njen tip zaslužu mal več spoštovanja iz njene strani!!!
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*
No sej pomojem se vsi strinjamo, da to ni lih primeren način za pustit fanta, ampak kolkr sem jaz razumela je on njo pustil preden je šla v hišo in sta bla zmenjena, da se kao pogovorita, ko pride ona ven?
No ja, over all sta mi Marcelo in Jeanine ful lušna skupaj in njej je to res ful pozitivno udarlo ven.
No ja, over all sta mi Marcelo in Jeanine ful lušna skupaj in njej je to res ful pozitivno udarlo ven.

ma folk to je žanin use že unaprej predvidla da bo nardila štalo pa sceno..stoposta! ker na tak način folk deleč pride..res kokr da bi planirala use..
a se vam ne zdi mal tko nenormaln tko čist logičn če pomislte? prej se je tko junfrast obnašala pa kok oh in sploh ma ona ninico pa svojga fantka pa to zdej pa kr preobrat??? deite no! iz nune v krubo? 

... ι αм ωнαт ι αм ...