Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Ne, pa saj ona je cel cas govorila, kako se pocuti ob njem itd. Po moje je zdaj to bila enkratna priloznost, da se ga znebi.
Ze sama misel, da se je prijavila na BB je sumljiva, ne pa se to, da mu ni sploh povedala.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Sej je res da ona v tej zvezi najbrž ni bla srečna, ampak vseen je bla 4 leta skup s tem človekom in lahk bi mela vsaj tok spoštovanja do njega, da bi počakala do konca (al pa ga pustila že prej), ne pa da zdej tole dela pred vso Slovenijo. Ne glede na vse, mislim da si kej takga ta njen tip vseen ni zaslužu. Mogoč jo ma pa on res rad in ful trpi zdej, sej ne vemo ... Js tega ne bi mogla enmu človeku nardit in men se je ful zasrala ona s tem. Sicer mi je pa že tak prej bla antipatična.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Jaz upam, da bo Zaninin fant prsu jutr v oddajo. :)
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a spermij »

Punca bo še fejst jebala ježa.
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

spermij napisal/-a:Punca bo še fejst jebala ježa.

:lach: :lach: ta jež ima celo ime :lach:
I love SISLEY& RW
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Joj kok ste eni pametni in pravični :roll: ... to je pač življenje kjer ne gre vse vedno po tisti poti kot bi "moralo".

Jest Jeanin definitivno nebi ven poslala, ker se ji prav vidi, da je šele zdaj zaživela in se pokazala v pravi luči, v luči za katero tut sama ni vedela, da obstaja. Good for her :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

MIGRENA napisal/-a:Jest Jeanin definitivno nebi ven poslala, ker se ji prav vidi, da je šele zdaj zaživela in se pokazala v pravi luči, v luči za katero tut sama ni vedela, da obstaja. Good for her :wink:

ja sej jst to že cel čas hočem povedat, pa verjetno nism najdla pravih besed :D dobro zanjo...
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

žanin je sama rekla da se bo še seksal, sam d bo konc menstre :D
ah sploh n vem kaj nej rečem... svašta
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Whore.
It was forever..but it didnt last long..
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a tjask »

joj joj joj... tale jeanin je pa čist presenetla... bi prej rekla da bi bla sara tista k bi sexala v hiši :lach: pa marcello se je mal zajebu, k je reku da bo saro vzel sabo v egipt... hehe... tole bi znal bit še zanimivo :D
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

Po moje ne bo sla Sara z njim v Egipt :D
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
*lovely*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *lovely* »

MIGRENA napisal/-a:Joj kok ste eni pametni in pravični :roll: ... to je pač življenje kjer ne gre vse vedno po tisti poti kot bi "moralo".

Jest Jeanin definitivno nebi ven poslala, ker se ji prav vidi, da je šele zdaj zaživela in se pokazala v pravi luči, v luči za katero tut sama ni vedela, da obstaja. Good for her :wink:

se strinjam. js sm tud ful vesela zanjo!!! sam vseeno mislim, da bi si njen tip zaslužu mal več spoštovanja iz njene strani!!!
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

No sej pomojem se vsi strinjamo, da to ni lih primeren način za pustit fanta, ampak kolkr sem jaz razumela je on njo pustil preden je šla v hišo in sta bla zmenjena, da se kao pogovorita, ko pride ona ven?
No ja, over all sta mi Marcelo in Jeanine ful lušna skupaj in njej je to res ful pozitivno udarlo ven. :)
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

ma folk to je žanin use že unaprej predvidla da bo nardila štalo pa sceno..stoposta! ker na tak način folk deleč pride..res kokr da bi planirala use.. :wink: a se vam ne zdi mal tko nenormaln tko čist logičn če pomislte? prej se je tko junfrast obnašala pa kok oh in sploh ma ona ninico pa svojga fantka pa to zdej pa kr preobrat??? deite no! iz nune v krubo? :)
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

In kaj onadva sta se kar zaštekala? Iz danes na jutri? jaz nisem opazila nobenih znakov. Se mi zdi, da se je Žanin razumela dobro z Dejanom pa ... uuu, zdaj se spomnim, da jo je Marcelo nekaj kao masiral v luksuzu. Ko je Damjana komentirala, da to ni prav. Saj je bil on, ne?
Odgovori