- da mi je 3 noči nazaj crknil stropni ventilator in je vroče za znoret, ampak nisem imela časa it popravit hudiča.
- sej nisem imela namena spat, ena noč brez spanca gor al dol
- da se mi meša od stresa zadnjih dni. Grozi mi, da bom končala kot ilegalni imigrant v Bangladešu. Oh, the irony. In to sam zato, ker se papirje rihta zadnjo minuto.
- sva imela danes ful zanimiv pogovor in mi je povrnil kar nekaj zaupanja v moje sposobnosti in motivacijo za naprej
- da mi je en dečko čist simpatičen, ampak ni mi pa da bi šla na zmenek z njim. Ker mi pač ni. Nočem komplicirat lajfa. Ne meni, ne njemu, sploh ker vem, da mi ni dost simpatičen za kaj več kot na easy dejtanje. Glavni razlog je, da so moje misli okupirane z nekom drugim.
- en drug dečko je tud ful vztrajen. Mislim, da bom nehala na te Couchsurfing meet up-e hodit
- da grem naslednji vikend s kolegi na vikend oddih. Plantaže čaja, here we come!
- da bom v naslednjem mesecu na splošno ful okol hodla, ker pride še nizozemska šefica končno k nam in bomo šli pogledat par turističnih objektov in pa še na eno carsko turo v džunglo z ladjo grem mogoče za 4 dni s strankami, če bo firma plačala
- that is, če me ne deportirajo iz države prej.