Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

Tearjerker, jočem se zraven, resno! :D :D

... da me je danes spipalo, da si hočem spremenit barvo las in sem šla po posvetljevalec ... result? ija, boljše, da nimam več takih idej! :)
... da bi pojedla 2kg čokolade, če bi jo imela doma.
... da še dobro, da gnjavim na faksu, ker drugače nebi nikam prišla:)
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^Beya_ kaj se ti je zgodilo s posvetljevalcem? Si rumena/oranžna? :D

*da me priznanja od Tearjerker zmeraj spravijo v dobro voljo... predvsem zaradi načina pisanja :)
*da me danes zebe, mam že tisti jesenski filing
*da mi je mal škoda, da ni topel sončen september... bi še fino iskoristila ta dva tedna kao počitnic
*da vedno bolj mislim na njega in sem čisto živčna ko vem, da ga bom videla... ah.
Yada, yada, yada...
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

^ pravzaprav sem medeno blont (kar sem si tud želela), ampak sem ugotovla, da mi ne paše :)

... da sem se pred 10timi minutami skoraj polulala od smeha. Bila sem ravno pri sosedi, kjer živi tudi njena babica. Doma imajo kmetijo in prodajajo krompir. Midve s sosedo sediva na terasi in pijeva kapučino, nakar se pripelje en moški, malo temnejše polti, z zelo starim kombijem. Naenkrat vleti njena babica in se začne dret: ''Nimamo nič starega železja. Lahko grete!'' Moški jo malo čudno pogleda in nato le izjavi, da je prej klical po telefonu, da bo kupil xx kg krompirja. Priceless!!
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

^^ :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da mi je 3 noči nazaj crknil stropni ventilator in je vroče za znoret, ampak nisem imela časa it popravit hudiča.
- sej nisem imela namena spat, ena noč brez spanca gor al dol
- da se mi meša od stresa zadnjih dni. Grozi mi, da bom končala kot ilegalni imigrant v Bangladešu. Oh, the irony. In to sam zato, ker se papirje rihta zadnjo minuto.
- sva imela danes ful zanimiv pogovor in mi je povrnil kar nekaj zaupanja v moje sposobnosti in motivacijo za naprej
- da mi je en dečko čist simpatičen, ampak ni mi pa da bi šla na zmenek z njim. Ker mi pač ni. Nočem komplicirat lajfa. Ne meni, ne njemu, sploh ker vem, da mi ni dost simpatičen za kaj več kot na easy dejtanje. Glavni razlog je, da so moje misli okupirane z nekom drugim.
- en drug dečko je tud ful vztrajen. Mislim, da bom nehala na te Couchsurfing meet up-e hodit :)
- da grem naslednji vikend s kolegi na vikend oddih. Plantaže čaja, here we come!
- da bom v naslednjem mesecu na splošno ful okol hodla, ker pride še nizozemska šefica končno k nam in bomo šli pogledat par turističnih objektov in pa še na eno carsko turo v džunglo z ladjo grem mogoče za 4 dni s strankami, če bo firma plačala :cool:
- that is, če me ne deportirajo iz države prej.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

- da je brezveze vse skupaj.. sem forumski sovražnik št. 1 in karkoli rečem, se uporabi proti men :D nima smisla.. kokodakajte naprej brez mene :)
hej norci :)
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

*vsi v en glas* Ful te bomo pogresal slovenc79, dej prosim ne jit no ...
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* mal me že ti plehki medosebni odnosi utrujajo. nedasemi.
* se dostkrat znajdem v situaciji, da se zmenim s kom za kavo, pa vmes pomislim: pa fak, ka ti je blo tega treba. ka nisi ostala doma, tu se neki mučiš pa kao pogovarjaš.
* ful ful ful, ampak res fuul mi bol odgovarja moška družba. tko samo sebe težk prenašam, ne rabm še več bab :D
* jutri grem po 3 tednih domov. kr stisne me. sam morm it mal mamo pogledat... pa mačke že ornk pogrešam :D
* da mi je cimr še kr všeč, hm. in cvikam, da bi ga kdaj vidla s kako drugo, ko bi bli skup zuni. kr slabo mi postane.
* začela sn z neki eno mesečnim programom počepov, trebušnjakov pa planking je še vmes. upam, da bojo rezultati vidni :D
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

OMG!!!! Šele zdaj sem ugotovila, da je nick od slovenca "slovenc", ne "slovenec"! :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

*ne bi pogrešal slovenca79, če bi se odločil, da ne bi več sodeloval na forumu
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-bi pogrešala slovenca, če se bo odločil, da neha sodelovat na forumu
-ste zadnje dni vsi tle tok nataknjeni, k da vas je vse pičil en komar, ki nos "bitch attitude" sabo. :D
-sm včer jedla najbolj nagravžno pico na svetu..fak, dvigalo se mi je še par ur zatem. Recept: naredi kakršnokoli pico hočeš, potem pa ne pobriši olja, ki se je nekomu zlilo v pečici in se kurilo ceu cajt peke pice. DISGUSTING. Še fast food pice niso tok EW.
-mi je ful žal za prijatelja, da je padel letnik.. :( res se mi prav smilijo...mora res smrdet, da padeš zaradi enega bogega izpita potem pa še prošnje ne moreš pisat, ker ma pač ta izpit 9kreditov..in pol nasledn let..delaš kaj..ta en bogi izpit in prek študenta..fuck you, bolonja.
-še nikoli v življenju nisem tok vlekla enga seminarja, hvalabobru, da je petek končno rok in da MORAM končat to sranje
-pol moram pa celotno garderobo pospravit, pa vse za faks spravit v škatle spet
It was forever..but it didnt last long..
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

[quote="..Evelyn.."smilijo...mora res smrdet, da padeš zaradi enega bogega izpita potem pa še prošnje ne moreš pisat, ker ma pač ta izpit 9kreditov..in pol nasledn let..delaš kaj..ta en bogi izpit in prek študenta..fuck you, bolonja.
[/quote]

ponekod je bilo že prej tako ;)....maš čas za nabrat kako delovno izkušnjo (kot prostovoljec :P

- da očitno vse moje frendice likajo. se mam za super efektivno gospodinjo, sam likat se mi pa res ne da. oz. ne vidim potrebe po likanju nekih vsakdanjih kosov. ok, srajce pa oblekce pa to...ampak T-shirti...
- očitno hodim po svetu ful zmečkana...ampak mam pa za vikende 4 ure več časa, kot tisti, ki likajo :D
acih
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a acih »

- če ponavlja letnik , lahko opravlja izpite za naslednji letnik ko naredi ta izpit ko še mu manjka, tako da ni vso leto vstran vrženo

- priznam da so se zadeve končno začele urejat
- da čeprav se bodo zadeve uredile, še vseno moram doma povedat ( no ja upam da ne bodo preveč razočarani :/ )
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Mja redke fakultete so bile takšne, ki so zaradi enega izpita vrgle študente. Kok primerov kje še zdaj, ko majo še 15 izpitov neopravljenih pa so kao pred diplomo. kakorkoli, takrat in zdaj je bebavo in grdo, da mora nekdo celoten letnik ponavljat zaradi enega samega izpita. Drgač pa ja..delanje izpitov vnaprej pa bo.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

floribunda napisal/-a:- očitno hodim po svetu ful zmečkana...ampak mam pa za vikende 4 ure več časa, kot tisti, ki likajo :D

Priznam da:
- mi na misel ne pride, da bi za likalnikom prezivela 4 ure cez vikend. Mi je dovolj, da se mi sploh da likat in se takrat najvec 1 urco.
Verjetno taki likajo od spodnjih gat pa vse do posteljnine...
- so stvari usle izpod nadzora
- se sprasujem, kdaj bo boljse....ker to gnilo obdobje pa zdaj ze ressss predolgo traja
Zaklenjeno