Kaj ste danes jedli?

Gurmanski užitki.
Odgovori
aisha1992
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a aisha1992 »

Včeraj:
Z: veeeeliko jabolko
K: 350 g pesine solate, 250 g fižola z bučnim oljem, kisem, lanenim semenom..mmm :P , za sladico pa breskev
M: čokoladni napitek ensure
V: 300 g pretlačenih višenj, čez probiotični jogurt+5 žlic puste skute, veliko jabolko

obsedenc z jabkam, sej vem :)
Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change. Kiss slowly, play hard, forgive quickly, take chances, give everything and have no regrets. Life's too short to be anything…but happy :)
aisha1992
Sramežljivka
Sramežljivka

Včeraj:

Z: xxl jabolko
M: ensure čokoladni napitek
K: 2,5 kg lubenice (najedla sm se jo za celo poletje :lol: ), 6 marelic
V: 3 žlice skute, 200g probiotičnega jogurta, lanena semena, žlička cimeta, zraven pa xxl jabolko in dve breskvi

(nora na sadje al kaj :oops: )

dans:
Z: xxl jabka
M:ensure čokoladn napitek
K: 500 g tekočega prrobiotičnega jogurta s cimetom in lanenimi semeni, xxl jabka, 5 marelic, 1 breskev
M: ensure čokoladn napitek
V: 4 žlice skute, 200 g probiotičnega jogurta, velik marelic in spet xxl jabka
Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change. Kiss slowly, play hard, forgive quickly, take chances, give everything and have no regrets. Life's too short to be anything…but happy :)
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *pikapoka* »

wooou. A to si na kakšni hudi dieti? Al si čistiš telo?

Pr men je bil pa zjutraj en polnozrnat toast z rezino sira, večerja pa falafel. Ni blo časa vmes. :(
aisha1992
Sramežljivka
Sramežljivka

*pikapoka* napisal/-a:wooou. A to si na kakšni hudi dieti? Al si čistiš telo?

Pr men je bil pa zjutraj en polnozrnat toast z rezino sira, večerja pa falafel. Ni blo časa vmes. :(

Nič od tega :D ka pa je tak fejst narobe? :oops: preveč OH-jev zarad sadja?
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

jst bi bolj rekla da ne ješ nič konkretnega. Si naštela same take stvari, ki jih imam jaz samo za kako hitro malco, ne pa za vse obroke :D
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Se strinjam s Summer.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

sej pije ensure

danes solata z vsem mogočim.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

To ni ne za hujšanje, še manj pa za čiščenje... je overdose sladkorja za kaj od tega, vsaj za učinkovito različico :wink: Kvečjemu v maščobo se začne pretvarjat sčasoma, pa še na dobri poti si, da si nakoplješ kandidiazo (preveč razraščena kandida v prebavilih, ki ti začne povzročat vse mogoče težave, tudi bolj resne posledice... znebiš se je pa lahko kvečjemu z drugo skrajnostjo - čistim črtanjem vseh OH-jev, tudi iz sadja, za več mesecev - to je šele mučenje :) :? tega si ne želiš, verjemi :D ). Od take enostranske prehrane se ti kmalu lahko že pri koži pozna, od preveč sladkorja (tudi sadnega) lahko dobiš tud suho, luskasto kožo, ki se lahko razvije celo v luskavico :? Tudi presnojedci na splošno so nagnjeni k takim težavam.

V glavnem, meni se kalorična vrednost in razporeditev obrokov ne zdi problematična, saj kar nanese vse skupaj, vsak dan skor cela stojnica sadja, bolj je problem sestava (saj jaz sem podobna, ampak se skušam popravit, imam po par letih take enolične prehrane že posledice na zdravju) :? No, lahko pa kdo ni občutljiv in si ne bo nakopal težav, samo priporočljivo pa vsekakor ni na dolgi rok :)

-----

Jaz sem pa zaenkrat hruško :D (dobr mi gre, lol)
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *pikapoka* »

aisha1992 napisal/-a:

Jah men pač ni normalno jest marelice in pit neke "čudne" napitke za KOSILO. Men kosilo pomeni pač krompir/riž/njoki/testenine al pa kakšen košček mesa, če seveda nisi vegi.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

aisha glede na to da na dva foruma pišeš samo o tem kar ješ + ješ izjemno malo + se sprašuješ če je preveč oh, če preveč redi etc.. svetujem kakega psihologa glede prehranskih motenj.
It was forever..but it didnt last long..
aisha1992
Sramežljivka
Sramežljivka

Meso in ribe in taka normalna kosila jem doma. Med tednom v LJ si ne kuham velikrat. Sploh pa mi zdle pašejo bol osvežilne stvari kr je vroče(mrzli jogurti, sadje, solate). Za kosilo si včas nardim tut ornk skledo solate z različno zelenjavo, doma si juhice tut kuham, al pa jem za kosilo ovsene kosmiče z mlekom. je pa res, da tist kar pojem, pojem ogromno količino. Včas mam npr. sam suhe slive za kosilo. In jih pojem 200 g. Al pa oreščke..jih pojem celo vrečko-tut 200 g. Pač to so kr ornk porcije za tako hrano. Vem pa, da pojem preveč cukra-OH in zato se mi ne zdi smiselno da dodajam še dodatne OH-je, npr. riž, testenine,... Beljakovine pa probam dobit iz skute pa teh probiotičnih jogurtov. Tut oreščki jih majo neki.. Vem da mam ful čudn jedilnik, saj jem tist kar mi paše in česa se mi lušta. V zadnjih dveh tednih sm pa pridobila 3 kg..ne vem kok mi je ratal očitno velik sadja res redi
aisha1992
Sramežljivka
Sramežljivka

*pikapoka* napisal/-a:
aisha1992 napisal/-a:

Jah men pač ni normalno jest marelice in pit neke "čudne" napitke za KOSILO. Men kosilo pomeni pač krompir/riž/njoki/testenine al pa kakšen košček mesa, če seveda nisi vegi.

ja sam ka pa pol presnojedci? js vsej vsak dan pojem kej mlečnega, pa med vikendi normalna kosila. sej vem, da mam grozn jedilnik, sam se mi zdi da majo nektere še slabšga, ko sm mal gledla ka jejo. prvi obrok npr. kosilo, mal sadja, zvečer pa kak piškot pa kakav. to ni nč use skup, js bi umrla od lakote :? tak da ne vem no..se tolažim da so še slabši primerki :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:50, skupaj popravljeno 1 krat.
aisha1992
Sramežljivka
Sramežljivka

sirova štručka napisal/-a:izjemno malo?
Izjemno zanič. Mal pa men za en obrok pol litra jogurta, jabka, pet marelc, pa še breskev kr ni...

fak ženska kam to spraviš? Pa kok je kej glede prebavnih motenj? Ok tega drugega nočem vedet :D

prebavo mam čist kul..drgač pa sej pravim, da pojem ful vlke količine hrane..
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Sej lahko ona poje 10 jabk pa 15 marelic sam hranilnih snovi in kcal nau to prnesl za en normaln obrok, pa tud če ma želodc napumpan do konca.
It was forever..but it didnt last long..
Odgovori