*pikapoka* napisal/-a:wooou. A to si na kakšni hudi dieti? Al si čistiš telo?
To ni ne za hujšanje, še manj pa za čiščenje... je overdose sladkorja za kaj od tega, vsaj za učinkovito različico

Kvečjemu v maščobo se začne pretvarjat sčasoma, pa še na dobri poti si, da si nakoplješ kandidiazo (preveč razraščena kandida v prebavilih, ki ti začne povzročat vse mogoče težave, tudi bolj resne posledice... znebiš se je pa lahko kvečjemu z drugo skrajnostjo - čistim črtanjem vseh OH-jev, tudi iz sadja, za več mesecev - to je šele mučenje

tega si ne želiš, verjemi

). Od take enostranske prehrane se ti kmalu lahko že pri koži pozna, od preveč sladkorja (tudi sadnega) lahko dobiš tud suho, luskasto kožo, ki se lahko razvije celo v luskavico

Tudi presnojedci na splošno so nagnjeni k takim težavam.
V glavnem, meni se kalorična vrednost in razporeditev obrokov ne zdi problematična, saj kar nanese vse skupaj, vsak dan skor cela stojnica sadja, bolj je problem sestava (saj jaz sem podobna, ampak se skušam popravit, imam po par letih take enolične prehrane že posledice na zdravju)

No, lahko pa kdo ni občutljiv in si ne bo nakopal težav, samo priporočljivo pa vsekakor ni na dolgi rok
-----
Jaz sem pa zaenkrat hruško

(dobr mi gre, lol)