Da bi bila zaradi tega nesrečna nisem več, pač kakor je je

)... in sm rabla tko ene dva dni, da sm ga prebolela oz. da mi ni blo več hudo za njemu... preveč je blo laži, prevar, vrtenja okoli prsta (iz njegove strani), izkoriščanje moje naivnosti...in zarad vsega tega sm se odločla, da mam usega dost in sm končala... če dons gledam za nazaj, mi ni žou, da sm se odločla za ta korak... fino mi je, spoznala sm, da me ma lahko kdo še bolj rad, da mi lahko nudi še več (pa ne materialnih stvari)... spoznala sm, da si zaslužm več, kokr sm pa mela z njemu... u glavnem, zdj sm srečna

... kmalu po tistem ko sva začela "hoditi" me je prevaru...ampak sem mu odpustila...ker se to lahko zgodi...rečmo...čez nekaj časa sem zvedela da je na nekem žuru tesno plesal z eno tipico in potem sta si pisla po meilu take stvari da te skor kap zadne in zdej v soboto je bil spet na žuru s frendi (zadnje čase je sam z njimi hodu vn) in je spet se sz enimi precej objemal in ena ga je osvajala ampak on je v tm kr užival...ampak najhuje je, da me ni nikoli razumela zakaj sm tako ljubosumna in mogoče malo tečna...če bi njemu to naredila punca bi jo že zdavnaj pustil...
...in zdej ne vem kako naj ga pozabm...učeri sva si neki pisla po msnji...nč tazga...kot prjatla...ubistvi mi je neki pomagu pr računalniku ku nism znala...in sm se kr uredi počutla...sam vem d ku ga bom vidla žurt in biti sz drugimi puncami me bo pobralo ku ga mam tku presneto rada....čeprow sm fajn pretprela glede njega 
*pupika* napisal/-a:joj lubenica... ti znaš prav vsakemu svetovat... zavidam ti to... in tvoje razmišljanje... ko bi bla enakega pogleda na svettako pa samo jokam...

...sej vem d se ne bi smela ful navezt nanj...tku kukr sm se...sam nism mogla pomagt...ku sm ga spoznala sm misnla d je drgačn od drugh...pa tku fajn in sej je bil res dobr do mene...sam me je pa res prizadelo d me je prevaru in tu...

BIBI21 napisal/-a:Zadnje dni ga čedalje bolj pogrešam in si ga želim ob sebi. Tako rada bi mu kakšen sms poslala, a se bojim njegovega odziva.
Kaj pravite naj poskusim ali ne?
Kadar se srečava, se naredim kot da ga ne vidim, da se izognem njegovemu pogledu, on pa tudi čustva skriva za hladnim obrazom.
Res ne vem, kaj naj naredim...?