ah ne...nisi ti nč kriva.lej jst sm bla tud ful lubosumna ko sm bla v prvi resni zvezi.u bistvu sploh nism vedla da sm taka po naravi, dokler nism spoznala njega..
pa me je tud varu..zanimivo ne?jst mislm da tipi začnejo varat,ko zaslutijo, da smo nesigurne...
in potem v naslednji zvezi nism bla več niti pol tolko ljubsumna..pa nism se tolk navezala..bla sm bl na izi,ker sm dala eno izkušnjo čez,ki me jresda ful prizadela,samo sem spoznala samo sebe skoz njo...
tud jst sm tega fanta ljubila in bi dala roko zanj v ogenj....
mislila sem da sva midva neki posebnga, da naju ne more noben uničit...
res res sva se ljubila...
ampak vseeno se ni izšlo...
hočem ti pa povedat to, da nisi kriva ti niti on..obadva se komi ućita,kaj je to zveza in kako se resnično ljubi..sčasoma boš spoznala tudi,kako se je treba v dobri zvezi obnašat...naučila se boš da smo vsi samo ljudje in da mormo marsikej drug drugmu oprostit,še posebi pa ženske moškim
spoznala boš tud, da se ne smeš kar tako razdajat naokol...
pišuka,sej nisi kr tko, a se boš tok pocen dala vsakmu?
ne smeš pustit da te tipi raztrgajo!
ti si ti,si še mlada in še ne veš kako se svet vrti...ja včasih je res krut,sam mi mormo bit močnejši od tistih,ki nas poskušajo prizadet
u bistvu je to tko k naravi-močnejši preživi...
lej, odpri oči..on se zabava,uživa,verjetno se sploh ne spomne nate...če pa se,pa takoj odmahne z roko,pa si reče, ah ona je itak čiz obsedena z mano,lah jo mam kadar hočem..
ti pa se doma jokaš in fantaziraš,kako se bosta pobotala, kako bo ves skesan pršu nazaj in ti reku da mu je žal itd...kot delamo vse ženske nažalost
a ni to grozn, da te ma nekdo za tako avšo?da se nekomu smiliš in da na tak način razmišla o tebi...?
ne se pustit! bodi močna in poglej na stvari še mal z druge strani