Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Jst sem bivšemu povedala, da ga bom vedno ljubila, naj tega ne pozabi in da če bo želel kdaj nadaljevati oz. znova začeti, ve kje me najde (končala sem na konc jst, ne on). To sem mu napisala pred pol leta ali še več in še vedno isto čutim. Nekako mi je to tudi pomagal priti čez fazo prebolevanja, oz. je niti nisem dala čez. Vem kaj čutim, vem da lahko tudi z nekom drugim to čutim in vem da bo on skos v mojem srčku, ne vem zakaj bi se pretvarjala, da mi postalo za njega vseeno, da nič več ne čutim nič do njega. Sva dala veliko čez, zgleda ob nepravem času (zame, posledično zanj).
Da bi bila zaradi tega nesrečna nisem več, pač kakor je je :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

vsak rab določen čs, da preboli... dons oz. te dni enkrat mineva točno eno leto, kar sm jz bivšiga pustla po treh letih in 8 mesecih (temu jz pravm 4 leta :D )... in sm rabla tko ene dva dni, da sm ga prebolela oz. da mi ni blo več hudo za njemu... preveč je blo laži, prevar, vrtenja okoli prsta (iz njegove strani), izkoriščanje moje naivnosti...in zarad vsega tega sm se odločla, da mam usega dost in sm končala... če dons gledam za nazaj, mi ni žou, da sm se odločla za ta korak... fino mi je, spoznala sm, da me ma lahko kdo še bolj rad, da mi lahko nudi še več (pa ne materialnih stvari)... spoznala sm, da si zaslužm več, kokr sm pa mela z njemu... u glavnem, zdj sm srečna :D
usem pa k prebolevate: uspelo vam bo le s časom... sj vem, da se tale stavk ponavla in ga slište /slišmo povsod... ampak tko to je... važno, da vam uspe :bussi:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

zj pa res nevem, a ste vse razocarane v ljubezni al kako, da ma tema tolko strani. Men je prov hudo, ko berem poste nekaterih od vas :cry:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
_vrtnic@17_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _vrtnic@17_ »

s fantom sva bila skupaj dve leti... in v nedeljo sva končala. ubistvu sm ga jst pustila ker sem preveč trpela glede njega. :( ... kmalu po tistem ko sva začela "hoditi" me je prevaru...ampak sem mu odpustila...ker se to lahko zgodi...rečmo...čez nekaj časa sem zvedela da je na nekem žuru tesno plesal z eno tipico in potem sta si pisla po meilu take stvari da te skor kap zadne in zdej v soboto je bil spet na žuru s frendi (zadnje čase je sam z njimi hodu vn) in je spet se sz enimi precej objemal in ena ga je osvajala ampak on je v tm kr užival...ampak najhuje je, da me ni nikoli razumela zakaj sm tako ljubosumna in mogoče malo tečna...če bi njemu to naredila punca bi jo že zdavnaj pustil...
no in zdej sva končala...vem da ne bova več skp, ker se me on naveliču, tudi če bi hotela....ampak niti jaz nočem več biti z njim, ker vem da si zaslužm kej bulšga...čeprow ga mam še zmeri tku rada :cry: ...in zdej ne vem kako naj ga pozabm...učeri sva si neki pisla po msnji...nč tazga...kot prjatla...ubistvi mi je neki pomagu pr računalniku ku nism znala...in sm se kr uredi počutla...sam vem d ku ga bom vidla žurt in biti sz drugimi puncami me bo pobralo ku ga mam tku presneto rada....čeprow sm fajn pretprela glede njega :cry:
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

vrtnica,take it easy...če se te je fnt naveliču si mu najbrž dala razlog za to.
mogoče pa si preveč posesivna in mu dihaš za ovratnik..
oa tako mlada?
ne bi smela tolk resno jemat teh zvezic k jih maš zdej...
pusti ga pri miru.ne dopisuj se z njim ne kliči ga, ne govor mu kolk ga pogrešaš in ne daji mu do znanja da ti je hudo...
on se ti bo itak vrnu kokr se vsak...
pol se boš pa že odločila,če še hočeš bit z njim..
kadarkol te bo prjelo da mu kej napišeš al pa karkol, rajš sm napiš
pamet v glavo!
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

joj lubenica... ti znaš prav vsakemu svetovat... zavidam ti to... in tvoje razmišljanje... ko bi bla enakega pogleda na svet :oops: tako pa samo jokam... :cry:
My dreams are my reality...
lubenica
Debatorica
Debatorica

*pupika* napisal/-a:joj lubenica... ti znaš prav vsakemu svetovat... zavidam ti to... in tvoje razmišljanje... ko bi bla enakega pogleda na svet :oops: tako pa samo jokam... :cry:

ja tud jst sm bla včasih taka..to pride z leti,verjem mi!
jst sm mela včasih čisto drugačna načela kot zdaj...ko pa daš določene stvari čez in ko si pridobivaš izkušnje,se tvoj pogled na vse spremeni!
verkemi mi, da bo bolje..nič slabega ni v tem, da jokaš, ker ko se boš enkrat izjokala, boš spet dobvila voljo do življenja
resno! :wink:
_vrtnic@17_
Sramežljivka
Sramežljivka

ej lubenica...ful ti hvala res :) ...sej vem d se ne bi smela ful navezt nanj...tku kukr sm se...sam nism mogla pomagt...ku sm ga spoznala sm misnla d je drgačn od drugh...pa tku fajn in sej je bil res dobr do mene...sam me je pa res prizadelo d me je prevaru in tu...
sej morda sm bla res ful prewč ljubosumna...in sm se trudla d ne bi bla...sam mi tudi wan ni dosti pomagu...iah...sej morda sm pej res jst kriva... :(
lubenica
Debatorica
Debatorica

ah ne...nisi ti nč kriva.lej jst sm bla tud ful lubosumna ko sm bla v prvi resni zvezi.u bistvu sploh nism vedla da sm taka po naravi, dokler nism spoznala njega..
pa me je tud varu..zanimivo ne?jst mislm da tipi začnejo varat,ko zaslutijo, da smo nesigurne...
in potem v naslednji zvezi nism bla več niti pol tolko ljubsumna..pa nism se tolk navezala..bla sm bl na izi,ker sm dala eno izkušnjo čez,ki me jresda ful prizadela,samo sem spoznala samo sebe skoz njo...
tud jst sm tega fanta ljubila in bi dala roko zanj v ogenj....
mislila sem da sva midva neki posebnga, da naju ne more noben uničit...
res res sva se ljubila...
ampak vseeno se ni izšlo...
hočem ti pa povedat to, da nisi kriva ti niti on..obadva se komi ućita,kaj je to zveza in kako se resnično ljubi..sčasoma boš spoznala tudi,kako se je treba v dobri zvezi obnašat...naučila se boš da smo vsi samo ljudje in da mormo marsikej drug drugmu oprostit,še posebi pa ženske moškim
spoznala boš tud, da se ne smeš kar tako razdajat naokol...
pišuka,sej nisi kr tko, a se boš tok pocen dala vsakmu?
ne smeš pustit da te tipi raztrgajo!
ti si ti,si še mlada in še ne veš kako se svet vrti...ja včasih je res krut,sam mi mormo bit močnejši od tistih,ki nas poskušajo prizadet
u bistvu je to tko k naravi-močnejši preživi...

lej, odpri oči..on se zabava,uživa,verjetno se sploh ne spomne nate...če pa se,pa takoj odmahne z roko,pa si reče, ah ona je itak čiz obsedena z mano,lah jo mam kadar hočem..
ti pa se doma jokaš in fantaziraš,kako se bosta pobotala, kako bo ves skesan pršu nazaj in ti reku da mu je žal itd...kot delamo vse ženske nažalost :?
a ni to grozn, da te ma nekdo za tako avšo?da se nekomu smiliš in da na tak način razmišla o tebi...?
ne se pustit! bodi močna in poglej na stvari še mal z druge strani
_vrtnic@17_
Sramežljivka
Sramežljivka

hvala ti še enkrt...ti ne veš kku si me zdej spraula u bulšo voljo...se ful bulše počutm.... :)
res je fajn ku ti lhko edn pomaga...pa četudi ga ne poznaš :)
BellaMia
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: nekje na Zemlji

Neprebrana objava Napisal/-a BellaMia »

punce pustite času čas...
ne bit neučakane...
sm mela js tut podobno izkušnjo, ko sem bla stara 16 ...joj sem se zaljubila v nekega tipcak s katerim sva pol tut mislim, da tm ene 3 mesece hodila, pol se je pa ta popolna pravljica koncala in kokr sm bla js naivna pa nesamozavestna, me je on toooooooook okol obrnu, da se mi se sanjal ni...vse bi nardila, kar je hotel, skos sm mu use oprostila, varal me je sto na uro, ampak js sm mu se useen zmeri oprostila, ker sem bla slepo zaljubljena...in potem je prisel dan, ko sva koncala...js sem mislila, da se mi bo svet podru...nisem mogla normalno funkcionirat..
...cas je mineval js sem se vedno mislila na njega...ko je minilo ze kakih 6 mesecev sem mislila, da sem ga ze prebolela, saj ga med tem casom nisem vec nic videla niti slisala (sem se dobesedno izogibala srecanja), ko pa sem ga po nekem nakljucju potem le srecala sem videla, da kljub temu, da je minilo ze kar nekaj casa in da sem res mislila, da sem ga ze prebolela, me je kot strela z jasnega spet zadelo, spet sm bla vsa smotana nisem ga mogla spravit iz svojih misli, nic. in tko je sel cas naprej...pocasi sem si potem dovolila, da sem spoznavala nove ljudi, nove fante a kaj, ko vsakic, ko mi je bil kdo vsec sem ga potihem vedno primerjala z bivsim in v njih iskala njega, znova in znova.....in to se je vrtelo sigutno kaki dve leti in se vec...sem imela vsem nekaj fantov, ampak to je bilo samo iskanje tolazbe, koncno sem potem dojela, da ne potrebujem nobenega fanta za tolazbo, ampak, da moram to sama pri sebi razcistit in ga spustit stran od sebe...seveda je tudi to trajalo in sem bla potem tut kar nekaj casa brez fanta, ker si potem enostavno nisem vec pustila, da bi iskala njega v drugih niti si nisem nekako upala naprej, da ne bi bila spet prizadeta, bila sem ful nedostopna, nobenemu nisem pustila blizu...
potem pa je le prisel dan, ko sem koncno lahko svobodno zadihala, ko sem spoznala, da teh preprek ni vec in da lahko stopim novim izkusnjam naproti...
...je pa res, da nekje globoko v mojem srcku je se vedno in vedno tudi bo...ker preteklosti se pac ne da izbrisati, lahko se jo samo na nek nacin pozabi, odmisli...

...ja ja traja to...punce smo res komplicirane...skos bi nekaj trpele namesto, da uzivamo...

ah kaj ces na izkusnjah se ucimo :D
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

BellaMia napisal/-a:ker preteklosti se pac ne da izbrisati, lahko se jo samo na nek nacin pozabi, odmisli...

vendar se sčasoma tudi čustva spremenijo in enostavno skozi čas vse postane spomin. Veš, da obstajajo drugi boljši sončki na svetu, ki ti stojijo ob strani, ki te imajo radi
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

bibi, najbolš boš sama vedla, kaj je prou in kaj ne... sama veš, zakaj maš take odzive, ko ga srečaš...
še vedno pa mislm, da nimaš nč za zgubit, če mu pošleš sms... sj je lahko čist tak prijatelski sms... pač kaj kej počne, kk je kej... sj boš pol vidla njegov odziv, če bo odpisu, mogoče poklicu...
lubenica
Debatorica
Debatorica

BIBI21 napisal/-a:Zadnje dni ga čedalje bolj pogrešam in si ga želim ob sebi. Tako rada bi mu kakšen sms poslala, a se bojim njegovega odziva.
Kaj pravite naj poskusim ali ne?

Kadar se srečava, se naredim kot da ga ne vidim, da se izognem njegovemu pogledu, on pa tudi čustva skriva za hladnim obrazom.
Res ne vem, kaj naj naredim...?

kako j eblo že s tabo..lahko nardiš mal obnove
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

jst bi vama sicer svetovala, da poskusita še enkrat, ker se imata očitno rada. ampak SAMO, če sta oba dovolj močni osebnosti, da bosta vzdržala pritiske in vajino zvezo ohranila med vama. sej ni fletno, če te tipovi frendi ne marajo, se z njegovo mamo ne razumeš, ali pa tvoj oče njega s šibrovko ganja kadarkoli se hiši približa, ampak to se da prestat, če sta oba zares trdno odločena.

ne spomnim se sicer čisto natančno tvojih postov, ampak kolikor vem je bilo napisano bolj v stilu, kot da se tvoj tip mami ne zna ali noče upret. to je pa lahko resen problem. ne more si on ustvarit življenja s tabo, če ga pa mami povsod spremlja in usmerja.

jasno mora biti, na čigavi strani on je, ker ti definitivno rabiš njegovo podporo. to mu daj jasno vedet že takoj na začetku, da ne boš čez kakšno leto tukaj pisala, da bi se sicer z njim poročila, pa ne najdeta cerkve z dovolj prostora, da bi šli lahko vsi trije z njegovo mamo skupaj do oltarja. :)
Zaklenjeno