Vse o kopalkah

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

Yazmeen napisal/-a:Jst sm si dons kupla v New Yorkerju sam zgorn del kopalk, ker so mi ble res hude in sicer so rjave barve z enimi belimi hibiskusi, pa okrog vratu se zapnejo, košarce majo pa bolj trde, s kostmi. Uglavnem, če boste kej hodile po New Yorkerjih po Sloveniji, dejte pogledat za spodn del, XS cifra, ampak navadne hlačke, s pasom pridejo, ne une kao hotke (namreč obstajata dva modela), pa mi sporočte, če jih kje vidte :wink:

To je pa zgorn del...

Slika

js mam tud na tak način sam mam pikčaste..sm pa vidla spodn del teh kopalk v NY v Celju prejšnji teden, ker sm jih še gor imela pa isto št kot ti rabiš..zdej če ti ni predaleč
So give me your forever.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Oh babe.... prevelike joške, premajhne joške, važno da ste na morju in odmoravate :)

Bikinke brez kosti in podloge sem pa predlani kupila v Beti, mogoče se splača it tja pogledat.
Uporabniški avatar
UTRINEK
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a UTRINEK »

Yazmeen jaz sem tud kupla take sam črne z modrimi rožcami....mislim da sem take kot so tvoje spodnji del vidla v Kopru kjer sem tud moje kupla!
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

YAZ... :D xs spodnji del tvojih zelenih kopalk se torej nahaja na stajerskem in primorskem koncu. malce dalec od gorenjske. bos vseeno sla? :P
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sončnica »

No mene pa zanima kje bi lahk dobila kopalke Nancy. Sm si jih kupila dve leti nazaj v enem butiku u mojmu kraju, sam zdaj jih več nimajo. Predvsem me zanima, kje v ljubljani bi jih lahko najdla. Najlepša hvala za odgovore.
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zverinica* »

^ v Emporiumu so med drugim tud Nancy kopalke
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Aloha, sj jst bi tud bikini gatke, ampak niso s štrikci pr stran, ampak tko pridejo navadne gatke, take čist nizke, pa pas majo (pol majo pa še drugo varianto in sicer hotke). Ful hudo zgleda, sam jst u Kranju nism dubla xs cifre, pr s mi je pa zadi vse dol visel, k da bi se...sj veste kaj :? Drgač je pa ful taka lepa rjava barva, pa men rjave kopalke ful pašejo, k sm tud sama ful temna.

rammsteingirl, cena zg.dela je bla 13 €, spodn je pa pomoje okol 6 al pa 7 €, ker sm računala, da bi skupi pršlo tm okol 20 €.

Ashlee in UTRINEK, hvala za informacije, ampak mi je in Celje in Koper mal daleč za it :)

A jih je kera mogoče v Lj vidla??? Sj v Kranju jih še neki dobijo, upam, da bojo dobil mojo cifro.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Heh, sam pol maš pa res mejhno ritko :) .

Js ne odstopam od štrikcou, kr ne daj bože, da se mi kej zajeda ob stran al pa zadi :tot: .
To, da ma pa čist preveč hudih spodnjih delou kopalk tok odvečnga blaga ... just sucks. Ne vem, zakaj jim je treba pokrit res celo (!) rit, pa ja, ni popouna, sam če je pa bela, je pa še slabš :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Mejhno ritko?...Niti ne :D Drgač mam pa tud jst najraj kšne miniaturne hlačke, s štrikci in čim manj blaga in mam tud dvoje take kopalke, ampak pr telih mi pa zgorn del zmaga, tko da se morm tud s spodnjim sprjaznt, čeprov so navadne hlačke :nixweiss: .
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Xs rita je mejhna rita. Pika. :D

Zdej me pa matra, da bi jih šla jutr poferbcat (če sploh majo pr ns), damn.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Yazmeen kaj pa, če jih prosiš v KR naj ti jih naročijo iz Celja al pa Kopra? Ene trgovine so ful prilagodljive glede tega.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

A ve ktera bi bolj po pocen ceni dobla vsaj spodnji del kopalk bele ali svetlo roza barve? Da paše k mojmu zgornjemu delu. Al navadne gatke al pa bokserce? Vsepovsod so vse sorte barv, belih je ful mal. Al pa jz ne najdem. Aja, pa take bele k se neb vidl čez :)
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

^^Sm že razmišlala o tem ja, ampak v Kranju delajo res ene mule, k pojma nimajo. Že k sm jih vprašala, če je to vse, kar majo tam obešen, al majo še kej v skladišču, so se sam neki gledale med sabo in pol rekle, da je tist vse :?
Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a theNinna »

Jas pa bi mela te kopalke, od Victoria's Secret :hearts:

Slika

a bi se dalo od Victoria's Secret kaj pri nas dobiti?
Mi je rekel zdaj en frend, da majo v Lj, ker se njihove cheerleaderke tam oblačijo... :wink:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Uuu te so ful hude :D. Sam na taki postavi je hmal use dobro...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Zaklenjeno