Vse o kopalkah
jaz sem kupila kopalke v ann christine v avstriji - sorodna trgovina new yorker-ja...oziroma sestra..
in so res zelo lepe...sem pa nasploh zelo zadovoljna s kopalkami h&m in new yorker...tako, da najbrž tudi te ne bodo slabe...malo denarja, velik izbor pa zadovoljiva kvaliteta... 

...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Jst sm si dons kupla v New Yorkerju sam zgorn del kopalk, ker so mi ble res hude in sicer so rjave barve z enimi belimi hibiskusi, pa okrog vratu se zapnejo, košarce majo pa bolj trde, s kostmi. Uglavnem, če boste kej hodile po New Yorkerjih po Sloveniji, dejte pogledat za spodn del, XS cifra, ampak navadne hlačke, s pasom pridejo, ne une kao hotke (namreč obstajata dva modela), pa mi sporočte, če jih kje vidte
To je pa zgorn del...
EDIT: Folk, jst še kr iščem spodn del teh kopalk
Včer sm bla v LJ, pa jih tud niso mel, tko da če jih kera kje zasledi, nej mi prosm sporoči. Bi bla ful vesela, če bi mi jih lahko po pošti poslala (če bi mi blo predaleč za it iskat), plačam ob prevzemu in krijem poštnino 

To je pa zgorn del...

EDIT: Folk, jst še kr iščem spodn del teh kopalk

Zadnjič spremenil Yazmeen, dne 05. Jun. 2008 17:04, skupaj popravljeno 2 krat.
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
Yazmeen napisal/-a:Jst sm si dons kupla v New Yorkerju sam zgorn del kopalk, ker so mi ble res hude in sicer so rjave barve z enimi belimi hibiskusi, pa okrog vratu se zapnejo, košarce majo pa bolj trde, s kostmi. Uglavnem, če boste kej hodile po New Yorkerjih po Sloveniji, dejte pogledat za spodn del, XS cifra, ampak navadne hlačke, s pasom pridejo, ne une kao hotke (namreč obstajata dva modela), pa mi sporočte, če jih kje vidte![]()
To je pa zgorn del...
cena?? grem ju3 malo naokoli pa me zanima.
Yazmeen, js bi tut take
... sam bi mela bikini gatke.
Moje lanske Benetton-ke so na to foro, sam da zelene z rozno rdečimi hibiskusi.
Sm gledala dons u H&M ene rjave bikinke z roznim hibiskusom, pa sploh nism šla probat, kr vem, da ne bi šlo skoz
, da o tistih enkrat videnih ubijalsko plavih Calvin Klein z oranžnim hibiskusom sploh ne govorim ... oh.

Moje lanske Benetton-ke so na to foro, sam da zelene z rozno rdečimi hibiskusi.
Sm gledala dons u H&M ene rjave bikinke z roznim hibiskusom, pa sploh nism šla probat, kr vem, da ne bi šlo skoz

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...