LyLa napisal/-a:špelca je po mojem čist fukabilna punca
Ja in še prav maš! Fantje, ki jo požirajo z očmi, ko ona skaklja na odru, ne vidijo teh 5 ali 7 kg preveč, verjemite...

hubabuba napisal/-a:LyLa napisal/-a:špelca je po mojem čist fukabilna punca
Ja in še prav maš! Fantje, ki jo požirajo z očmi, ko ona skaklja na odru, ne vidijo teh 5 ali 7 kg preveč, verjemite...Ona je ta prava baba in totalno seksapilna (mislim, da se punca niti ne zaveda, kako zelo).
*purple bitch* napisal/-a:hubabuba napisal/-a:LyLa napisal/-a:špelca je po mojem čist fukabilna punca
Ja in še prav maš! Fantje, ki jo požirajo z očmi, ko ona skaklja na odru, ne vidijo teh 5 ali 7 kg preveč, verjemite...Ona je ta prava baba in totalno seksapilna (mislim, da se punca niti ne zaveda, kako zelo).
se čist strinjam![]()
on aje ena redkih slovenskih estradnic, ki ima kej za pokazat in ki ima prave ženske obline..in nutella, se ne rabiš razburjat..zarad mene si lahko misliš da je kakršna je...ampak ni pa debela, sploh če gremo npr. po zdravstvenem ITMju računat, je sigurno daleč od debelosti...ampak dobro, tvoje mnenje je pač tako....
LyLa napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:počas summ da njene niso silikonske...
so, so, pa sej ni nic narobe v koncni fazi s tem. ce ji pase .. zakaj pa ne, saj je njeno telo njena odgovoronost in mi se tle nimamo prov pol kurca kej vtikat
se pa vidi da so .. na prvi slikici ki si jo prilepila, se vidi da je zgornji del prsi prevec napet in izbocen. verjetno je bilo to kmalu po posegu, prsi pa potem potrebujejo dolocen cas, da se cimbolj naravno formirajo in da otekline izginejo.
sicer pa tega niti ni skrivala kej prevec
si je oblekla majcko kjer je pisalo "made by dr. fabjan" za nek koncert (ce se ne motim) malo po tem in vsem malo pobrala tekst iz ust