LyLa napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:počas summ da njene niso silikonske...
so, so, pa sej ni nic narobe v koncni fazi s tem. ce ji pase .. zakaj pa ne, saj je njeno telo njena odgovoronost in mi se tle nimamo prov pol kurca kej vtikat

se pa vidi da so .. na prvi slikici ki si jo prilepila, se vidi da je zgornji del prsi prevec napet in izbocen. verjetno je bilo to kmalu po posegu, prsi pa potem potrebujejo dolocen cas, da se cimbolj naravno formirajo in da otekline izginejo.
sicer pa tega niti ni skrivala kej prevec
si je oblekla majcko kjer je pisalo "made by dr. fabjan" za nek koncert (ce se ne motim) malo po tem in vsem malo pobrala tekst iz ust

ja je nosila majčko ja..kaj veš, lahko je pa uporabila samo masažo od saške
jst tud tko pravm, da pač ni narobe s povečanje prsi nič...če ji paše in če se zdaj počuti bolje, zakaj pa ne?vse je kul dokler e gre v extreme ala majkl đekson, da ti nakonc ceu nos odpade
jst vem, da bi polovica punc zihr kej operiralo kar jih moti na sebi, če bi imele sredstva....ampak nekatere potem tako farba foušija, da potem šinfajo čez druge... (In ni letelo na nobeno konkretno).
men je špelca kul..že od prvega dne odkar sem jo zagledala...ravno pravšnje obline, lušna je in vse....in tist njen dedc tud

sm ga zadnjič idla pri nas trgovini, pa je bil res čist zrihtan in je res lušen..na slikah mi pa ni bil všeč sploh...v živo je čist drugačen