Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

zakaj življenje če brez tebe ne morem živeti :cry:

spet mam mal depresivn dan zarad tega :(
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

punce svetujem vam da si kupte nov cosmo in si rpeberete en zanimiv članek o tem kake bi me punce morale bit...
sm danes delala na delu in pakirala cosmiča in sem si spotoma prebrala.res je dobr ta prispevek!
:wink:
p.s.dobite pa še čistilni gel/masko pa čokoladco če ga kupte :razz:
Zadnjič spremenil lubenica, dne 25. Okt. 2006 18:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

A res, a prov tazaresn labelo? :eek:
Al sam kakšn minitester? :roll:
lubenica
Debatorica
Debatorica

sm se zmotla :D
to je u eni drugi reviji mensezdi evi al neki tazga pozabla
kle dobiš pa tist jk sm prej napisala
drgač so pa valda vzorci,jst sm si jih ful nakradla ze ceu let :D
*shade
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a *shade »

ei tud js skos sam o njemu študiram-ostala sma kolega še vedno na kontaktu, vedn tud kadar sma skupi me tak gleda kot da je use u najlepšem redu kot da ni nič kot da sm še vedn tista njegova mala punčka, mam upanje da bi bla nazaj z njim a učasih prou uplahne (tud kadar horoskop berem pa mu piše de se bo zalubo...) še vedn boli, pa čeprav sm rekla da se u to zvezo neb nikol vrnala nazaj kr sm preveč trpela.Ampak neznam povedat drugače kot da boli kljub temu.Učasih ga odmislim a me mika da bi ga poklicala, učasih ga učasih spet ne, učasih nima časa za pogovor z mano učas pa se tok sladk meni z mano 3 ure če je treba.Ker zadne čase veliko žuram ga vedno zanima kje in s kom kdaj sem prišla...Tud sam mi pove kaj je počel čeprav mu rečem da me ne zanima a takrat še bolj začne ''bluzit'' kar mi v meni daje občutke da mu ni useen in spet ga začnem pogrešat,jokat. Nevem zakaj je teško preboleti zvezo čeprav veš da nisi bil srečen,zakaj boli spomin na nekoga ki ti je dal toliko bolečine in zakaj mi je spomin ko sma bila prvič skupi na morju ne pusti dihat-Nekaj v meni mi poleg vsega kar mi je storil in rekel useeno ne pusti da bi ga iztrgala iz srca :cry: :cry: :cry:
Vs| DeŁaMo NaPaKe| VsI SmO Łe NaVaDn| ŁjUdje Ki VeŁiKoKrAt PoZaBiMo SvOjO VŁOgO IgRa ŽiVŁjEnJa Je NaJzAhTeVnEjŠa BoDi Łe To KaR Si In Mej To KaR ŽeŁiŠ PrI VsEm Pa Je PoMeMbNa ZvEsToBa*
2good4u
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a 2good4u »

Joj jst mam pa glih drugačen problem...Je pa fora v tem, da je že 5 let od tega, kar sva šla z mojim bivšim narazen. Nekak je on končal stvar, oziroma ne vem kdo jo je, pač prekinla sva stike in to je blo to....

In zdej mi je pisu, da me pogreša, da ve da z nobeno ne more bit tko srečn, kot z mano, da me nikol ni pozabu, da se velikokrat spomne na mene, da si želi (če bi bla samska), da bi mu dala še eno možnost, ker ima občutek da je to njegova največja napaka v življenju, da me je zapustil...

Ne vem kaj naj naredim. Hudo mi je, ko vidim, da zaradi mene trpi. Jaz tega ne privoščim nobenmu, še najmanj njemu. Želim si, da bi bil srečen in vesel s kakšno drugo punco. Povedal mi je, da je v zvezi, ampak da ga nobena zveza ne osreči, ker ve, da to ni to...

Kaj mu naj rečem??? Nočem ga prizadet, ker skozi to fazo sem že zdavnaj šla, ker je pa res tolko let nazaj, da nimam razloga da bi bila jezna na njega ali mu kaj zamerila. Kaj naj naredim? Ponudila sem mu prijateljstvo, to je vse kar mu lahko zaenkrat ponudim, ker sem v zvezi že 4 leta. Hudo mi je, ko vidim, da trpi zaradi mene...
lubenica
Debatorica
Debatorica

hmm se pravi da imaš podobn problem kot jst...no ja midva z bivšim nisva v dobrih odnosih, ampak se je tud po parih letih pojavu pa me hoče nazaj
ne vem, a se kej vidta.mogoče pa ne veš kako bo, dokler ga ne vidiš in malo vidiš svojo reakcijo
pred kakršnimikoli ukrepi, pa more tip prvo zapustit svojo sedanjo punco
2good4u
Debatorica
Debatorica

Midva sploh ta čas nisva bla v nobenih odnosih. Kako leto nazaj se mi je pač javil in potem sva navezala stike. Nič kaj posebnega kak sms tu pa tam pa enkrat sva se videla.
V svoji reakciji ni dvoma, ker sem sedaj v vezi že 4 leta in nebi zapustila sedanjega zaradi bivšega. Mi je pa tudi težko, da rečem bivšemu da mora punco pustiti. Imam pač občutek, da mu kaj takega ne morem svetovati, da ne bo potem mislu, da mu je ne privoščim ali kaj podobnega...
lubenica
Debatorica
Debatorica

aja, potem ti je jasno da nočeš bit z njim
jst mislm, da on, podobno kot mi vsi, ko je nesrečen v zvezi, išče nekaj na kar se lahko oprime iz preteklosti-neko dobro punco, dobro zvezo
in zato se je zdaj obrnil nate
ampak to ga bo minilo, takoj ko bo spoznal tisto pravo
ti pa tuki pol nč ne morš...bodi nevtralna, pa čim manj kontaktiri z njim
2good4u
Debatorica
Debatorica

Ja upam tudi jaz, da bo spoznal kakšno punco, ob kateri bo čutu vse to kar je ob meni. Ampak prva ljubezen je pač neki posebnega...njega je strah, da sem jaz tista prava in da mu je njegov vlak za srečo že zdavnaj odpeljal.

Da pa nebi kontaktirala z njem...hm...ne vem no, če mi piše al pa me pokliče, mu ne morem rečt, čuj nimam časa. Mene njegova družba ne moti. Včasih je lepo, da s kom poklepetaš, pa se skupaj nasmejiš kakšnim smešnim ali lepim stvarem, ki si jih doživel...če imam z neko osebo skupno preteklost jo ponavadi lahko doživljaš samo s tisto osebo...Če nebi reagirala na nič, bi pa mislu, da sm kej jezna na njega al pa da ga sovražim...to pa tud nočem :?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

lej...od tega praviš, da je že pet let...torej pusti zadevo tam, kjer je...v preteklosti...in če on ne najde ženske zase, je to žal njegov problem...nočm bit nesramna al pa kej, samo če se po petih letih vrne nazaj...ja mišek, z raspetimi rokami ga boš verjetno pričakala...
sicer nevem kakšen odnos sta prej imela, ampak vseeno neko preveliko žalovanje za njim oziroma za tem, da je on bogi ker punce ne more najdt, tebi en bo prineslo nič dobrega in nič lepega...predvidevam, da sta se prej imela rada in glede na to, da si že šla čez fazo prebolevanja, res ne rabiš it še enkrat niti čez desetino tega....njemu je najboljš povedat, da pač je že zdavnej prepozno za karkoli...predvidevam, da ti je zdej fajn zmešal štrene in da pogosto misliš nanj od vajinega zdnjega pogovora/snidenja...ampak to nepelje nikamor...na njegovo nesrečo je on naredil konec med vama in tudi ne more zdej pričakvat, da ga boš nazaj vzela oziroma da boš zdej njegova najboljša kolegica...nevem, jst govorim po svojih načelih in se mi zdi, da jest nebi pustila da pride po petih letih in vse zmeša..druga je zgodba če do njega kaj čutiš oziroma imaš še željo bit z njim...če pa ne, pa najboljš da mu razložiš na lep način, v živo če je treba, da naj pač pozabi kar je bilo in naj gre svoja pota, ti boš šla pa svoja...če se je končalo se je končalo (sploh ker seje končalo tolk dolgo nazaj)...in to je to....
2good4u
Debatorica
Debatorica

Ja normalno da sem mu povedala, da pač nič ne more bit več med nama. Da se je takrat odločil za takšn korak, ker se mu je zdelo, da je dobra odločitev je bila njegova, ne moja. Normalno da ga ne bom sprejela odprtih rok, tudi če bi bila samska ne. Je veliko faktorjev zaradi katerih niti v sanjah nebi pomislila, da bi bila z njem.
Jaz sem bila odkrita do njega, mu povedala vse kar se mi je pletlo po glavi. Tudi to, da jaz nisem odgovorna za njegovo odločitev in da mu pri tem nič ne morem pomagati. Niti ne kako je bilo, niti ne kako je in bo.
Ampak še vseeno sem tip človeka, ki nerada vidim da je komu hudo zaradi mene...
Čeprav se ne strinjam s tabo purple, da mora bit pol vsega konc. Ne vem zakaj bi odslovila človeka, ki je bil del mojega življenja samo zaradi tega, ker sva bila nekoč skupaj. To se mi pa zdi smešno in neumno. Ok, če bo trpel zarad tega pol ja, sam slej ko prej bo itak pozabu in šou naprej in pol pa sva mogoče lahk prjatla...
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

No pa je dobro leto naokoli tudi pri meni... :? Še vedno boli, da... Srečujem ga manj, toliko bolje zame, vem. Veliko ljudi mi govori, da niti slučajno ni vreden tega časa, ki mu ga še vedno posvečam. Ne dobesedno, ampak moje misli o njem presegajo vse meje. Zavedam se tega, o njem sploh ne govorimo, nato pa zopet pride dan, ko sem čist na tleh... :cry: Najbolj boli, da vem, da to kar delam že dolgo več ni normalno... Ampak kako, se naj ustavim?! :? Ne zapiram se pred svetom, imam polno prijateljev, ki pa žal nikoli ne morejo postati kaj več... Čakam, čakam čas, ki bo zacelil vse rane...
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Bershka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Bershka »

jaz se popolnoma strinjam s *purple bitch*!

kar je bilo je bilo, let it go. nimam pojma kaj je bilo z vama, ampak predvidevam, da sta končala korektno, tako da se nimaš kaj sekirat. sploh pa. če je on dal povod za konec. pa tut če bi ga dala ti, pa kaj pol, life's a bitch -> ne moreš bit z nekom iz usmiljenja, če ti ni kul pač nehaš. zato je zdej čist odveč, da se ti ukvarjaš z njegovimi problemi. če bi še vedno čutila metuljčke...bi bila to druga stvar. ampak praviš, da si v srečni zvezi! torej se nehaj žret zaradi tujih problemov, ker s tem ne boš naredila usluge ne bivšemu, ne sedanjemu (a misliš da ne bo videl kaj se dogaja? najbrž mu ne bo čisto vseeno), še najmanj pa sebi. tako da nehaj, nisi ti kriva !!! po tej logiki, bi morala hoditi z vsakim, ki je vate zaljubljen, samo da ne bi bil nesrečen (malo karikiram seveda).

kar se pa prekinitve stikov tiče -> sem absolutno za! to je najboljša rešitev za tistega, ki preboleva. sem gledala kolegico, ko je nehala s tipom (on jo je pustil)....vsak dan sta se klicala, pa kao da bosta frenda ostala. sta hodila na kave itd....naslednji dan je pa skos jokala. takrat sem si rekla, da te napake jaz ne bom ponovila.

ko me je fant po 6 letih pustil, sem rekla da (zaenkrat) nočem da sva kolega, nočem da me kliče. tako da sva po 6 letih v enem dnevu popolnoma prekinila stike -> najboljša odločitev, kar sem jih kdaj sprejela! sem ga prebolela definitivno hitreje, kot bi ga sicer (čeprav je za ta korak potrebno veliko moči, pa dobro je, da imata vse razčiščeno). od takrat sva se slišala samo parkrat, pa še takrat je bila potem kriza.
bolje bi mi bilo brez teh pogovorov. nisem ga hotela kot prijatelja!!! ker so bila čustva premočna in "kvazi prijateljstvo" samo še poglobi bolečino, ker veš, da oseba ki si ji nekoč pomenil vse, nate ne gleda več tako.

za ta korak je potrebno veliko, veliko moči, ampak ko ti enkrat uspe, se definitivno splača!! vsaj meni se je. je pa res pomembno, da sta razčistita odnos, da sama sprejmeš, da je konec... skratka dela še pa še :wink: amapk...c'est la vie! vsaka stvar je za kaj dobra (vidiš, ti si že 4 leta srečna z drugim)

ufff...mogoče sm mal preveč notr padla, se opravičujem :)
2good4u
Debatorica
Debatorica

Glede na to, da mi v zdejšnji vezi nič ne manjka in sem srečna, sem tudi svojemu fantu vse povedala kaj mi je reku. Če druga ne bo na forumu prebral, ker je tudi on član tu gor :D tko da skrivam nič ne pred zdejšnjemu...

Matr o bivših govorite kot da so neka ful huda bolezen oziroma virus, ki se ga je treba hitr znebit :D Men to ful ni jasn da vam lahko bivši tolko slabega naredijo da ga kr odpikaš in zbrišeš iz življenja...Če bova prijatelja, to ne bo pomenlo da ga bom ponovno prebolevala ali trpela. Sploh ne, to je že mimo, staramo se, s preteklostjo zaključiš prav tako z njeno bolečino. Ni pa potrebe da zaključiš z ljudmi, ki si jih srečal na poti svojega življenja....
Zaklenjeno