jaz se popolnoma strinjam s *purple bitch*!
kar je bilo je bilo, let it go. nimam pojma kaj je bilo z vama, ampak predvidevam, da sta končala korektno, tako da se nimaš kaj sekirat. sploh pa. če je on dal povod za konec. pa tut če bi ga dala ti, pa kaj pol, life's a bitch -> ne moreš bit z nekom iz usmiljenja, če ti ni kul pač nehaš. zato je zdej čist odveč, da se ti ukvarjaš z njegovimi problemi. če bi še vedno čutila metuljčke...bi bila to druga stvar. ampak praviš, da si v srečni zvezi! torej se nehaj žret zaradi tujih problemov, ker s tem ne boš naredila usluge ne bivšemu, ne sedanjemu (a misliš da ne bo videl kaj se dogaja? najbrž mu ne bo čisto vseeno), še najmanj pa sebi. tako da nehaj, nisi ti kriva !!! po tej logiki, bi morala hoditi z vsakim, ki je vate zaljubljen, samo da ne bi bil nesrečen (malo karikiram seveda).
kar se pa prekinitve stikov tiče -> sem absolutno za! to je najboljša rešitev za tistega, ki preboleva. sem gledala kolegico, ko je nehala s tipom (on jo je pustil)....vsak dan sta se klicala, pa kao da bosta frenda ostala. sta hodila na kave itd....naslednji dan je pa skos jokala. takrat sem si rekla, da te napake jaz ne bom ponovila.
ko me je fant po 6 letih pustil, sem rekla da (zaenkrat) nočem da sva kolega, nočem da me kliče. tako da sva po 6 letih v enem dnevu popolnoma prekinila stike -> najboljša odločitev, kar sem jih kdaj sprejela! sem ga prebolela definitivno hitreje, kot bi ga sicer (čeprav je za ta korak potrebno veliko moči, pa dobro je, da imata vse razčiščeno). od takrat sva se slišala samo parkrat, pa še takrat je bila potem kriza.
bolje bi mi bilo brez teh pogovorov. nisem ga hotela kot prijatelja!!! ker so bila čustva premočna in "kvazi prijateljstvo" samo še poglobi bolečino, ker veš, da oseba ki si ji nekoč pomenil vse, nate ne gleda več tako.
za ta korak je potrebno veliko, veliko moči, ampak ko ti enkrat uspe, se definitivno splača!! vsaj meni se je. je pa res pomembno, da sta razčistita odnos, da sama sprejmeš, da je konec... skratka dela še pa še

amapk...c'est la vie! vsaka stvar je za kaj dobra (vidiš, ti si že 4 leta srečna z drugim)
ufff...mogoče sm mal preveč notr padla, se opravičujem