Vse o kopalkah
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Kokr vem, roxy oz quik ne delata dil. Tut če bi jih, je dost bolših zadeu. Js mam sam originalne nalepke gor, pa se dostkrat kdo zajebe s fermo
.
Drgač pa so mi ene troje letošnje Roxy ušeč, ampak modeli zame niso ta pravi. Men osebno so rahlo precenjene, glede na ceno bi lahko ohranle barvo in elastičnost mal dli kt eno samo poletje
.

Drgač pa so mi ene troje letošnje Roxy ušeč, ampak modeli zame niso ta pravi. Men osebno so rahlo precenjene, glede na ceno bi lahko ohranle barvo in elastičnost mal dli kt eno samo poletje

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Good for you, men so u eni sezoni kr lepo zbledele, pa raztegnle tut. Sm pa ful na morju, u akciji skos, cele dneve skačem u kopalkah okol. Očitno so narjene bl za 14-dneuni dopust (čeprou nej bi bla firma za športne deklce).
Densy, mela sm pred leti črne O'Neill-ke, pa nimam kej skritizirat
. Kje pa je ta outlet (pa kere firmice majo)? 
Densy, mela sm pred leti črne O'Neill-ke, pa nimam kej skritizirat

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
densy napisal/-a:sm hotla it zdele na net od nancy pogledat pa jim stran ne dela..
a bi prilimala mogoče link?? ker ga jaz ne najdem.
sem pa kar zadovoljna z nancy kopalkami. je pa res, da se pa vsake kopalke pomoje zmuckajo, če se nonstop voziš po toboganu.
grem pa ponavadi kar v naklo prav k nancy, kjer je mogoče kaj popusta?? a si samo delam utvare

a potem ima zdaj nancy tudi vedno višje cene?? ne dobiš bikink več za kakšnih 30 evrov?? jaz sem bila nazadnje tam poleti 2006.
letos pa tudi ne vem, če bi kakšne nove kopalke.