Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a BaUcYkA »

se strinjam z zgornjim postom v tem, da je še vedno dobra. sploh pa nevem zakaj bi mogla bit kot prekla, da lahko uspe...kot da je to pravilo... saj ne rečem, se tudi to pogleda, ampak mislim, da tistim ko je všeč taka muzika, jih to ne odvrne. ne bom rekla da je bol lušna z več kilami kot pa prej, ampak nebi pa rekla da je bomba, ker še vedno fajn miga. joj kdo bi vas razumel... eni ste prau razdvojeni, po eni strani proti anoreksiji in za obline, po drugi strani pa kritizirate vredu babo, ki ma obline... pa verjamem da nima BMI nad 25, in njeno zdravje ni ogroženo, tak da nevem, se bom očitno mogla izogibat takih tem, ker mi malo pritisk dvigne :roll:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

a dejt eno..ni čudno da je tol enih bolezni shujševalnih če pa takele kvasite tlele..kaj je debela?dejte mal boljš pogledat no...bomba je šerbi, ne pa špela..pa tud šerbi ni bomba ampak je okrogla/močnejša/debela...
mislm, kva d fak :roll:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

ame je Špela primer človeka, ki se ne zna primerno oblečt glede na svoje kile.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
*meti*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *meti* »

Kere nasprotujoče si izjave :D dejte se mal "poslušat". Tuki kritizirate in tolčete čez Špelo ker je kao oh in sploh največja pujsa, kok se je zredila, kok je zdej usa grda, ker je dobila tiste 3 kile gor, ne zna se oblačt, je že na "meji med sexy in fatty", da je cela bomba... mislm halo. Če je res tko, pol tričetrt punc v slo iz bajte neb upalo, ker so tok široke. Najbl smešn mi je pa to, da pol v drugih temah na veliko pametujete kok je lepš, če ma punca več kil kot pa da je vsa shirana, da mate raj kako kilo več ko pa da ste bolne, anoreksične punce tolažte kako je bolj polno telo lepše :lol: dejte se odločt :? ampak tko pač je, dejmo use prešimfat kar leze in gre. fovšarija ne pozna meja :?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jemina napisal/-a:ame je Špela primer človeka, ki se ne zna primerno oblečt glede na svoje kile.

jemina oprosti, ampak očitno so tebi shirane manekenke malpreveč udarle v glavo...jst ne vidm v špeli nobene debelosti in tud oblač se čist uredu..mislm nevem, al bi mogle vsaka k ma kilo preveč hodit v raztegnenih majcah do kolen??mene pač take stvari precej motjo...
sploh pa tole kar je napisala *meti* prekleto drži..nekje taka mnenja, nekje drugačna...ampak špela še zmeri ni debela sploh...
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Men se ne zdi glih fulll debela, sam najbrž je kako kilco gor dobila. Mislm pa da tud njene prsi nardijo svoje, in zarad njih izgleda še tok bolj okrogla in taka nabita. Ji ne bi škodval če bi zgubla ene par kil, sam debela pa res ni. Debela je Šerbi ja :ja: Sicer pa zraven Tejči k je res suhcana pol še mal slabš zgleda to je pa tud res.
me2you
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a me2you »

Se podpišem :) mogoče 5 kg preveč..
*Sparks*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Sparks* »

Men je Špela prav luškana, če me kaj moti na njej je samo to, da je občasno že skoraj oranžna od solarija pa da nosi preveč make-upa (to mi je grdo pr katerikol ženski). Drgač mi je pa punca kjut, pa mislm da je tud precej brihtna.
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Hmmm jst neke blazne brihtnosti pri njej sicer nisem zasledila :gruebel: bi jo pa rada vidla kje tko da bi kej konkretnega govorila kot pa da sam pleše in poje, kar ji gre čist dobr.
To o solariju maš čist prov, pa mu tud. Sam dobr, pač tko se predstavla okol. Še vedno bolj to, kot da okol hod brez mu kot smo zasledil v eni izmed tem Mirno :heul:
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Sam je toleres, ob Tejči zgleda še malce bolj okrogla, pa tak stil kiklce tut naredi svoje (večjo rito)
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

ma ne malo bi se morala pazit...nevem no..men je predebela....sicer pa če ji tako paše...vem da takrat na začetku kariere z atomiki ko je bila bolj suha je bila res sexy...zej pa opleta in z jošk in z ritjo...ena njena roka je za dve moji...jaooooo :roll:
ne se jezit, izražamo pač svoja različna mnenja in poglede...nekomu je pač lepa..meni v glavnem zdaj ni več
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

*purple bitch* napisal/-a:
jemina napisal/-a:ame je Špela primer človeka, ki se ne zna primerno oblečt glede na svoje kile.

jemina oprosti, ampak očitno so tebi shirane manekenke malpreveč udarle v glavo...jst ne vidm v špeli nobene debelosti in tud oblač se čist uredu..mislm nevem, al bi mogle vsaka k ma kilo preveč hodit v raztegnenih majcah do kolen??mene pač take stvari precej motjo...
sploh pa tole kar je napisala *meti* prekleto drži..nekje taka mnenja, nekje drugačna...ampak špela še zmeri ni debela sploh...

Jz sploh nisem rekla, da je debela ... samo nima pa postave za obleke, ki jih nosi
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

AtomicKitty napisal/-a:ma ne malo bi se morala pazit...nevem no..men je predebela....sicer pa če ji tako paše...vem da takrat na začetku kariere z atomiki ko je bila bolj suha je bila res sexy...zej pa opleta in z jošk in z ritjo...ena njena roka je za dve moji...jaooooo :roll:
ne se jezit, izražamo pač svoja različna mnenja in poglede...nekomu je pač lepa..meni v glavnem zdaj ni več

predebela?OMG :roll:
hvala bogu da ma njen dec vsaj kej za prjet, ne pa same prekrasne kosti... :roll: aja, sm pozabla da je danes v modi če si shiran anorexičen in bulimičen.. :roll:

jemina sori, ampak vseen...men je čist normalna...pokaže svoje obline in tisto kar je sexi... :zustimm:
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

Tut men se zdi predebela. Al pa vsaj zelo okrogla. Že za "navadne" mlade punce mi je neokusno, da so čist zavaljene, mislim, da se pri naših letih da marsikaj drugega narediti kot jamrat zarad kil. Ena "estradnica" bi pa lahko mal več časa na telovadbi prežvela, glede na to, da napol naga po odru skače.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a orion lady »

Za obleke ki jih nosi na nastopih je malo preokrogla, žal. Kratke kiklce in njena debela stegna ne grejo skupi.
Pa ne podpram te anoreksične norije ki se širi zadnje mesece.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov
...
Odgovori