Atomic Harmonik- kaj za hudiča???
se strinjam z zgornjim postom v tem, da je še vedno dobra. sploh pa nevem zakaj bi mogla bit kot prekla, da lahko uspe...kot da je to pravilo... saj ne rečem, se tudi to pogleda, ampak mislim, da tistim ko je všeč taka muzika, jih to ne odvrne. ne bom rekla da je bol lušna z več kilami kot pa prej, ampak nebi pa rekla da je bomba, ker še vedno fajn miga. joj kdo bi vas razumel... eni ste prau razdvojeni, po eni strani proti anoreksiji in za obline, po drugi strani pa kritizirate vredu babo, ki ma obline... pa verjamem da nima BMI nad 25, in njeno zdravje ni ogroženo, tak da nevem, se bom očitno mogla izogibat takih tem, ker mi malo pritisk dvigne 

Kere nasprotujoče si izjave
dejte se mal "poslušat". Tuki kritizirate in tolčete čez Špelo ker je kao oh in sploh največja pujsa, kok se je zredila, kok je zdej usa grda, ker je dobila tiste 3 kile gor, ne zna se oblačt, je že na "meji med sexy in fatty", da je cela bomba... mislm halo. Če je res tko, pol tričetrt punc v slo iz bajte neb upalo, ker so tok široke. Najbl smešn mi je pa to, da pol v drugih temah na veliko pametujete kok je lepš, če ma punca več kil kot pa da je vsa shirana, da mate raj kako kilo več ko pa da ste bolne, anoreksične punce tolažte kako je bolj polno telo lepše
dejte se odločt
ampak tko pač je, dejmo use prešimfat kar leze in gre. fovšarija ne pozna meja 

jemina napisal/-a:ame je Špela primer človeka, ki se ne zna primerno oblečt glede na svoje kile.
jemina oprosti, ampak očitno so tebi shirane manekenke malpreveč udarle v glavo...jst ne vidm v špeli nobene debelosti in tud oblač se čist uredu..mislm nevem, al bi mogle vsaka k ma kilo preveč hodit v raztegnenih majcah do kolen??mene pač take stvari precej motjo...
sploh pa tole kar je napisala *meti* prekleto drži..nekje taka mnenja, nekje drugačna...ampak špela še zmeri ni debela sploh...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
Men se ne zdi glih fulll debela, sam najbrž je kako kilco gor dobila. Mislm pa da tud njene prsi nardijo svoje, in zarad njih izgleda še tok bolj okrogla in taka nabita. Ji ne bi škodval če bi zgubla ene par kil, sam debela pa res ni. Debela je Šerbi ja
Sicer pa zraven Tejči k je res suhcana pol še mal slabš zgleda to je pa tud res.

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
Hmmm jst neke blazne brihtnosti pri njej sicer nisem zasledila
bi jo pa rada vidla kje tko da bi kej konkretnega govorila kot pa da sam pleše in poje, kar ji gre čist dobr.
To o solariju maš čist prov, pa mu tud. Sam dobr, pač tko se predstavla okol. Še vedno bolj to, kot da okol hod brez mu kot smo zasledil v eni izmed tem Mirno

To o solariju maš čist prov, pa mu tud. Sam dobr, pač tko se predstavla okol. Še vedno bolj to, kot da okol hod brez mu kot smo zasledil v eni izmed tem Mirno

-
- Komunikatorka
ma ne malo bi se morala pazit...nevem no..men je predebela....sicer pa če ji tako paše...vem da takrat na začetku kariere z atomiki ko je bila bolj suha je bila res sexy...zej pa opleta in z jošk in z ritjo...ena njena roka je za dve moji...jaooooo
ne se jezit, izražamo pač svoja različna mnenja in poglede...nekomu je pač lepa..meni v glavnem zdaj ni več

ne se jezit, izražamo pač svoja različna mnenja in poglede...nekomu je pač lepa..meni v glavnem zdaj ni več
*purple bitch* napisal/-a:jemina napisal/-a:ame je Špela primer človeka, ki se ne zna primerno oblečt glede na svoje kile.
jemina oprosti, ampak očitno so tebi shirane manekenke malpreveč udarle v glavo...jst ne vidm v špeli nobene debelosti in tud oblač se čist uredu..mislm nevem, al bi mogle vsaka k ma kilo preveč hodit v raztegnenih majcah do kolen??mene pač take stvari precej motjo...
sploh pa tole kar je napisala *meti* prekleto drži..nekje taka mnenja, nekje drugačna...ampak špela še zmeri ni debela sploh...
Jz sploh nisem rekla, da je debela ... samo nima pa postave za obleke, ki jih nosi
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
AtomicKitty napisal/-a:ma ne malo bi se morala pazit...nevem no..men je predebela....sicer pa če ji tako paše...vem da takrat na začetku kariere z atomiki ko je bila bolj suha je bila res sexy...zej pa opleta in z jošk in z ritjo...ena njena roka je za dve moji...jaooooo![]()
predebela?OMG

hvala bogu da ma njen dec vsaj kej za prjet, ne pa same prekrasne kosti...

jemina sori, ampak vseen...men je čist normalna...pokaže svoje obline in tisto kar je sexi...

Tut men se zdi predebela. Al pa vsaj zelo okrogla. Že za "navadne" mlade punce mi je neokusno, da so čist zavaljene, mislim, da se pri naših letih da marsikaj drugega narediti kot jamrat zarad kil. Ena "estradnica" bi pa lahko mal več časa na telovadbi prežvela, glede na to, da napol naga po odru skače.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
- Komunikatorka
- Kontakt: