Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

* sem padla izpit! za pol pike. v bistvu mi je malo vseeno, ker itak ustni ne bi šel skozi..
* si bom vzela 1 dan fraj... od faksa. od drugih stvari si itak ne morem, ker je preveč dela..
* ne vem, če hočem dež. če bo dež, ne bom delala. po eni strani se mi ne da. po drugi pa rabim denar.
Uporabniški avatar
kana_bis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kana_bis »

-sem se skor zjokala danes, ko sošolka ni vedla, kdo je predsednik naše države :loser:
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a trust »

Da sem spet Travian začel igrat :D
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*se je današnji sprehod s psom podaljšal za pol ure, ker je ena koza pobegnila čez ograjo in se sprehajala na plotu visokem 3 metre, ob cesti -.-
hvalabogu da sma z mamo mele psa poleg, ker je itak njemu sledila, naju pa čist ignorirala :) no, pol ko je že bla skoraj na varnem nazaj na pašniku, je prišel še tisti ko ima pašnik prek in šel iskat lukno :D
*v četrtek se po dolgem času spet dobim s sošolcem na kavi :D no, bivšim sošolcem.
*pa sej jih bom kr pogrešala, nekatere sošolce. nismo bli ravno ''bff'' ampak je bla kul družba :)
*v četrtek se bo tudi kadilo huhu
*ziggi rizle so res zakon, narejene za tvoje roke haha :D
*zanimivo, da nekateri dajo desni smernik, ko zapeljejo v rondo. mislim... ja kaj pa bi šel levo drugač al kaj?
*da sem preživela nekaj kvalitetnega časa s kolesom <3 sva se malo pogovarjala, kopala, poskrbela da je vse fiksno in napumpano :D
*da se že dolgo nisma pogovarjala :(
*imam potencialno novo prijateljico haha
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

*da komaj čakam jutri, da grem nakupovat! :D
*da res že dolgo nisem bila v šopingu. končno!
You make me smile, please stay for a while :)
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* ne znam objasnit zakaj je to tako... ampak ugotavljam, da tisti najbolj skurbani tipi, ki so največ kurbarije dali v lajfu čez, potem ko so starejši, to najbolj obsojajo, in iščejo čim manj izkušene pič.ke, tudi najbolj se bojijo bit prevarani, v bistvu total sfukani v glavo...

* da se ne bom pustila vrednotiti takemu človeku... ker ugotavljam, da je moje poslušanje njegovih zgodbic in njegovega obsojanja ženske odprtosti že začelo vplivat name
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

- sem se odločila, da ga pustim pri miru in enostavno potlačim čusta ter se raje posvetim simatičnemu sošolcu z glavo na mestu

- sem zadnič ugotovila, da on enostavno nima prijateljev in ja blo mi je res vseeno, ko je celi večer govoril z dvema osebama, ki ga šinfata in s svojo mamo, po drugi strani mi je žal, ker vem, da zna bit dober človek, a enostavno noče
Uporabniški avatar
Babs.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Babs. »

- sem našla nekaj to poletje izginule motivacije, kar dober filing, da se mi celo da neke stvari delati :D
alyssa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alyssa »

- sem nora, čistooo nora nanj
- sem lahko trenutno najsrečnejša punca na svetu, ker mi že en čas polepšuje dneve
- je prvič v mojem življenju vse kot mora biti
- se bojim, da bom vse zaj***** :/ :) (ampak se bom potrudila, da ne bom)
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* občutki kontrole prevladujejo trenutke totalne nervoze in izgubljenosti.
* komi čakam spravit tole soboto pa od sošolke bday za sabo, da stisnem DELETE, čao, adijo. upam, da vas več nikol ne vidim. zdej, če ne grem izpade res, ko da sem 6 let stara.
* sovražim ljudi, ko mi moralizirajo. s-p-i-z-d-i!
* naročila sem se za nov tattoo :D čez točno en mesec hihihi :D komii čakam :D sem si ga "oblubla", če bom to leto diplomirala in ohranila povprečje za zoisovo štipendijo.
* se morn počas zmigat, pa rihtat erasmus? hjo :/
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da sem brez volje, žalostna, potrta, kot da se je vse zarotilo proti meni. Kaj the fuck se mi lahko še zgodi, res? Ta nejasna prihodnost, če bom v Lj, morm bit v Lj, vse imam v Lj, njega, prijatelje, življenje. Umrem doma in NE, ne grem domov! Bom že nekak, I don't care
* da bi se morala mal konkretno zjokat, mogoče bi blo bolš, ampak tukaj pride slabost cimre, nism ravno za jok pred drugimi...
* da ga obožujem, res :hearts: še nikol tak zmešana in da na velik stvari dobila nov pogled in se mal pomehkužla
* da se imam vsaj za veselit road tripa konc mesca (če ne propade, čeprov razočaram evy) in koncerta oktobra
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-upam, da bo mala v Ljubljani :(
-upam da ji propade roadtrip (sori) :D
-sem bla lih taka: :eek: :eek: prej ko sem nekej vidla na fb
-ah sj prav
-je dns eden najbolj lenih dni v moji zgodovini
-mi je všeč dež vseen
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- Da je neka cudna luna, vsem se zadnje dni dogajajo grozne stvari
- Sm tudi sama vmes, zaradi totalne bedarije oz nesporazuma sem se mogla dajat s policijo in bila ob 300evrov(!)
- Da mi je nekako uspelo obdrzat mirno kri
- Poleg tega mi danes s sihta sporocijo, da gre sezona ocitno prehitro h koncu in da nas bodo zal bolj malo rabli..:(
- Da bom tako prvic po ... bozicnih praznikih? .. nekaj dni na kupu doma doma.. in se pocutim kot penzionist, ki ne ve kaj bi s sabo.. eh, bom ze nasla kaksno delo
- Da ze komi cakam Ljubljano in studentsko zivljenje (minus faks, itak :D )
- Da ... meh ne da se mi vec
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- se je klapa vceraj popoldan, po dolgem casu, spet zbrala na kupu :D
- ^^ je bilo fe-no-me-nal-no!
- je tezko obdobje koncno za nama...
- upam, da danes izvem dobro novico :D
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

*da včerajšnji šoping ni šel po načrtih :mad:
*da mi grejo na živce družinska kosila z ogromnim številom sorodnikov, ki jih res ne maram
*da vem, da me bojo tudi tokrat spravili ob živce
*da že par let redno spremljam Kardashianove :D :P
You make me smile, please stay for a while :)
Zaklenjeno