Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

sončk napisal/-a:Trainspotting (1996)

Kulči :D No, mislm da kšnim občutljivim cosmo dušam ne bo glih všeč, men je pa noro dobr. Aja, pa svetujem podnapise. Angleške po možnosti.

Jaz sem ga tudi gledala že nekajkrat in je eden boljših filmov po mojem okusu. :wink: Glasba pa itak super - od Lou Reed, Perfect Day (takrat ko ga z rešilcem odpeljejo).
Drugače pa sem nazadnje gledala naslednje filme:
Nespodobno povabilo (Indecent Proposal) - že večkrat gledala, ampak me vedno znova razžalosti. Dobra zgodba, 10/10.
Sedem duš (Seven pounds) - O tej zgodbi pa lahko rečem, da boljše ne bi mogla biti prikazana. Sprva sem mislila, da bo film kot marsikateri drug, pa me je popolnoma presenetil z vsebino. :eek: Prej sem slišala od kolegice, da je kr en film, zdaj pa ne morem verjeti, da kdo ta film dojema kot "kr enga". Definitivno 10/10!
Včeraj pa sem gledala Hitri in drzni 4 (Fast & Furious) - Hud film, čeprav z ogromno že videnih prizorov, poln klišejev in nemogočega. Je pa za pogledat in za doživet film kot da si v njem. :razz: (sploh če sediš v prvi vrsti v nabito polnem kinu, čeprav je premiera že over :D) 8/10
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

sončk napisal/-a:*mala*, res nooora majca. Kje si jo pa dobila? No sicer bi jo jst mela v mal drugačni ne-oranžni verziji :D

London, Camden Market- se mi zdi. (mah, js nora na oranžno)

Prvi 3 Hitri in drzni- beda. Edino 1 del neki povprečnega :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Men so tile Hitri in drzni filmi tudi ornk bedni :?
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

Tamala_mrha napisal/-a:
Včeraj pa sem gledala Hitri in drzni 4 (Fast & Furious) - Hud film, čeprav z ogromno že videnih prizorov, poln klišejev in nemogočega. Je pa za pogledat in za doživet film kot da si v njem. :razz: (sploh če sediš v prvi vrsti v nabito polnem kinu, čeprav je premiera že over :D) 8/10

huh, mi smo tut bli u nabito polni dvorani, in ceprav smo par ur prej rezervirali je blo samo se do 4. vrste fraj :D

se pa strinjam z mnenjem o filmu. pac vredno ogleda :cool: men so bli vsi 4 vsec =)
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

Hitri in drzni, gledala v skoraj prazni dvorani. 8/10
(s)mej se
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Skrat potepuh »

^^Tut js sm si včer privoščila mal dirkanja... Je blo pa kr ene pol dvorane zasedene. Men je to film, ob katerem se sprostim, padem not in za tisti dve urci dirkam z njimi, občudujem mašine in tipe (moj pa ženske) in čutim adrenalin, ko je akcija. In prav zato so mi zakon.
So pa to itak take vrste filmi kot romantične komedije - pašejo v majhnih odmerkih, ko bi se rad sprostil.

Aja, pa pol ko nehate gledat ne it takoj za volan. Pr men je delovala neverjetna želja po hitrosti...

Pa še ena najbolj pozitivnih stvari v filmu: Paul Walker. :flamingdev:
Slika Poleg avtov seveda.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

LOL tamala mrha kr vsaki zadevi, ki ji je vsec da 10/10. :lol:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Exactly. Če mi ne bi bilo všeč, ne bi dala desetke, tako da je to čisto logično. Sem pa že za druge filme v tej temi dala tudi druge ocene, dosti nižje že tudi. :wink:
Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: KP - LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Smeška. »

Trainspotting

Genialen film, zelo so mi bili všeč dialogi in poseben smisel za humor. Pa tudi tehnika snemanja mi je bila dobra, čeprav se ne spoznam ravno najbolje na te zadeve. Je pač tako dobro snemano, da sem se vživela v dogajanje.

9/10
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Die Welle (2008)

Waaaaa, kok noro dobr film. Ne vem, a bi ga uvrstila v psihološko al pa sociološko zvrst, ampak priporočam. Pokaže, kako je nastal fašizem.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Deček v črtasti pižami - fajn film, čeprav se mi zdi, da jih je veliko na podobno foro 9/10

Revni milijonar - definitivno presegel moja pričakovanja 10/10
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

sončk napisal/-a:Die Welle (2008)

Waaaaa, kok noro dobr film. Ne vem, a bi ga uvrstila v psihološko al pa sociološko zvrst, ampak priporočam. Pokaže, kako je nastal fašizem.

kul film. čeprav čisto preveč naiven, da bi bil noro dober.
6/10
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

The Curious Case of Benjamin Button

Uau. ful dobra zgodba, čeprav se vmes mogoče malenkost vleče. en boljših filmov, ki sem jih gledala zadnje leto. desetka :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sončk napisal/-a:Die Welle (2008)

Eh prej sem napačno citirala. :D No, v glavnem Val je res dober film. Mene je pritegnil tudi zato, ker je nemški. :wink: Drugače pa se mi ne zdi zgodba oz. prikazana ideologija prav nič naivna. Prof. Rainer Wegner je rekel, da je po njegovi zaslugi šlo vse skupaj predaleč, vendar mislim, da so tudi dijaki igrali veliko vlogo pri tem, ker so se pustili zmanipulirati in so dopustili, da jih ta skupnost preobrazi. Dijaki so bili marionete, s katerimi je profesor upravljal, vendar njegov namen v osnovi ni bil slab, ker jih je na koncu v dvorani želel prizemljiti in jim dati "klofuto" v smislu kako hitro so se pustili vpeljati v nekaj, kar za sabo nosi posledice. V tem primeru so bile posledice res grozne, ker nekateri dijaki (Tim recimo) doma niso imeli občutka sprejetosti oz. prave družine in mu je zato Val pomenil vse - njegova družina in skupnost, v kateri so vsi enaki. Zato pa je to privedlo do tega do česar je... Na naši šoli so pred leti tudi uprizorili predstavo na ta film. :wink:
Uporabniški avatar
redlolla
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: here on earth

Neprebrana objava Napisal/-a redlolla »

Fast and furious ...aaaa...jst sm pršla vn iz dvorane in sam : OOO, kira huda muzka :D čist preveč....drgač pa mi je Vin Diesel čist preveč hud.... :twisted:
Zaklenjeno