Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da je ena super strani moje službe, da grem v fancy hotele, kjer mi v želji narediti vtis nosijo sveže sokove in prigrizke, nato me peljejo na turo po hotelu in jaz lahko eno malo pikico vodnega kamna komentiram, češ da bi lahko bilo malo bolj čisto, ker gostje se nad nečistimi kopalnicami najpogosteje pritožujejo in menedžer hotela se mi hiti opravičevati :D
- da če bi mi drugič namesto papajinega soka prinesli ananasov, bi mogoče podala boljši komentar glede sodelovanja z njimi. Seriously, papaja?! :roll:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

*imate ostali 'srečo', ko pravite da poslušate od košarke na vsakem vogalu. Pač ignorirajte to. Jaz pa obožujem šport, se ful rada o tem pogovarjam, pa skoraj nobenega takega človeka nimam okol sebe! Tko, da jih kar k meni pošljite na debato, haha. :D

*ne razumem kako moške ne zanima šport. Ok sej ni treba ravno košarke gledat, je še ogromno drugih športov. Ko sem bila mlajša se mi zdi, da so vsi moški nekaj spremljali in navijali, zdej pa skoraj nobenega takega ne poznam in se mi zdi to kar malo čudno.

*bom še naprej navijala za naše Junake! :D
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

-da sem ful vesela, ker moj fant ne spremlja nobenega športa po televiziji, da ga ne zanimajo vse te tekme. ga zanimajo določeni športi s katerimi se ukvarja, in to je čist dovolj :)
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

-sem v pričakovanju današnjega finala tenisa
-sem spal 5urc po nočni in moram bit na šihtu že čez dobro uro
-bom kljub nenadaljevanju študija naredil dva zadnja izpita
-mi gre na organ dogajanje okoli Sirije
-tudi meni ni jasno kako lahko nekdo ne spremlja športa, vsaj enega? ne igram basketa, pa mi je eurobasket pod nujno za gledat
-da bi šel na en epski roadtrip, pa je bencin preveč drag!
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

mastermind napisal/-a:-tudi meni ni jasno kako lahko nekdo ne spremlja športa, vsaj enega?

Ker mogoče nismo vsi za vse? Kake mate eni ej...

Priznam, da:
-kličem in kličem okrog po našem in okoliških mestih, držim tačke, da se najde kaj :) ,
-nas čaka še ene tri dni dela v gozdu. Pomaga nas ene 20 ljudi, za nami je že 10 polnih dni, pa še kar ni konec...,
-se, posledično tudi prvič kuhala za ene 20 ljudi. Je kar ene organizacije, tako da en profesionalni kuhar ne bi bila, mi je kuhanje za 3-5 oseb še vedno najbolj všeč,
-ful zavidam atiju, da je že ene dva meseca na Kitajskem...njegov obisk pand, pa skakanje okrog, nastope,...upam, da mi bo uspelo naslednje leto iti zraven za 14 dni,
-če bo vse po sreči, bom ob sobotah v zavetišču :P;
The world is as you are.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

mastermind napisal/-a: -tudi meni ni jasno kako lahko nekdo ne spremlja športa, vsaj enega? ne igram basketa, pa mi je eurobasket pod nujno za gledat

Jaz imam rada rekreacijo kot tako (da se človek sam giblje, telovadi, zdravo živi), tekmovalni športi se mi zdijo pa totalno smešni in nepotrebni, spominjajo me na petelinje boje ali pa neke hrošče, ki se podijo sem in tja. Vem, da je veliko denarja v tem in da folk množično in čredno rad navija (pa tudi ti športniki baje uživajo v svojem početju), ampak jaz nimam trohice veselja ali zanimanja za to. :) Kaj šele, da bi po TV gledala, kako se neki neznani osebki mečejo za neko žogico. Ali pa osebki, ki se naprezajo in tekmujejo, kdo bo hitrejši (ampak ok, oni vsaj prostovoljno to počnejo, vseeno bolje kot konjske dirke). Je recimo podoben princip kot ostale tekmovalne stvari, npr. glasbeni festivali, ampak tole se mi zdi še bolj smešno, skoraj toliko kot lepotna tekmovanja. :)

- mi je tok odveč klicat za neke preglede, ampak grem vseeno zdajle poklicat:P
- mi je žal, da nisem šla prejle na sprehod, ko se je dež umiril, zdaj se namreč spet oblači
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

mastermind napisal/-a:-tudi meni ni jasno kako lahko nekdo ne spremlja športa, vsaj enega? ne igram basketa, pa mi je eurobasket pod nujno za gledat

Ker se mi zdi vrhunski šport dandanes izrojen in se zanj porablja neizmerno preveč denarja od vstopnin, stav in cen, za katere klubi odkupujejo igralce ... zgrešeno na vseh mogočih nivojih. Pa tudi povsem bedasto čaščenje telesne moči se mi zdi to, povsem nič nimam od ogleda tekme .

Če govorim o športu, mi je zanimivo predvsem udejstvovanje v športnih aktivnostih, pa še to en precej ozek krog (tek, plavanje, sprehodi, drsanje, rolanje, pogojno hoja v hribe, joga).
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

mastermind napisal/-a:-tudi meni ni jasno kako lahko nekdo ne spremlja športa, vsaj enega? ne igram basketa, pa mi je eurobasket pod nujno za gledat

ker me dela živčno, če ga spremljam po tv. pa še zdi se mi, da našim nesrečo prinašam, če gledam. tako da raje ne gledam, ampak počakam do konca in pogledam rezultat :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

# da me je bestič pretle tak nasmejal (med četom na gtalku) in sm lih pila cedevito in mi je vse skup špricnal čez nos, fajn po laptopu in majci... I'm soooooo classy :D
# da ful rada zadnje čase govorim ''good day to you sir'', ker mi je blo zadnjič dolgčas na šihtu in sm v slikarju narisala enega pesa z monoklom in cilindrom in sm dala ime risbe good day to you sir
# da me v soboto čaka en opravek, ki se ga res ne veselim, pa še cel dan mi bo šel za to.... bleeeeh
# da me je dans dež dvakrat dobil, sem bla premočena cela, upam da ne bom zbolela zaj, ker mi res ni trenutno za bit bolana
# da mi je bedno ker pri nas še kr mal pada in se v takem vremenu ne da it fajn tečt
# da bi šla tak mal nazaj na faks, za en mesec, sam ne v času izpitnega obdobja.... za majske igre, če bi ble aprilske - ker maja se je blo treba že učit pa z mačkom ni nikol neki fajn šlo.... ja en cel april faksa, z mojimi cimri iz prvih treh let, to bi blo ful kul mega špon :cool: best years of my life so far :)
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*fantu uspel vpis na višjo šolo in sem ful vesela ♥
*spirsan nipl me boli :evil: a se lahko že enkrat zaceli do konca prosim?
*iggy azalea je kul
*it's official. če je dež, bom tečna. razen če se vlije po res dobrem workoutu. ko sem sama doma.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-mi je ratalo mal napredovat s seminarjem, yeey!
-so mi stvari z univerzo posledično mal bolj jasne :D
-bom letos prvič tutorka..hah..me prav zanima kok dolgo bo moje potrpljenje trajalo, ko bom dobila kake študente, ki so sociologijo vzeli "tak poleg pač.." đpššjsjk!!!!
-me res ne čudi kako toliko študentov popada, prvo to, da imajo sociologijo kar tako malo zraven primarno izbranega študija, drugo, ker bi vsi radi prišli skozi z branjem povzetkov..well, no go, bitchez. Kot da je težko brat. Če te pa to ne zanima pa šu s tega programa.
-komaj čakam našo žurko, yeey, smo dobili najboljši plac ever, zdaj lahko samo še upam, da ne bo kakega dežja..
It was forever..but it didnt last long..
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Priznam, da je meni tudi fascinantno, kako na moji smeri poslušam podobno; študij je zelo lahek, za zraven ... itd. Od prvega letnika do zadnjega letnika je padlo 3/4 (ja, točno tri četrtine) študentov ...
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Jp, isto pri nas hah.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

No, v mislih sem imel za moške.. Pač, sej ni treba da si ful noter v kakem športu, da pa veš kaj se kej dogaja trenutno, pa da veš kdo je kak Federer al pa Maradona, se mi zdi pa res nujno. Je pa res, da to niti ni več spremljanje športa ampak bolj splošna razgledanost.

Komaj čakam december! Zasnežene ceste, lučke, tower bridge! :))
Priznam, da sem vedno bolj razočaran nad politiko, me pa presenečajo ljudje, za katere bi mislil, da niso nič posebnega.

Imam namen povabit na pijačko kolegico, pa ne bi želel, da bi mislila da jo vabim na date. :?:
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Imaš s to kolegico še kakšne skupne kolege? Mogoče povabiš njo in še koga? Ali pa jo povabiš na pivo nekje med obveznostmi ... sicer pa: zakaj bi pa naj mislila, da jo vabiš na date? :D

*Jaz pa komaj čakam pravo jesen.
Zaklenjeno