- da če bi mi drugič namesto papajinega soka prinesli ananasov, bi mogoče podala boljši komentar glede sodelovanja z njimi. Seriously, papaja?!

mastermind napisal/-a:-tudi meni ni jasno kako lahko nekdo ne spremlja športa, vsaj enega?
,
;mastermind napisal/-a: -tudi meni ni jasno kako lahko nekdo ne spremlja športa, vsaj enega? ne igram basketa, pa mi je eurobasket pod nujno za gledat
Kaj šele, da bi po TV gledala, kako se neki neznani osebki mečejo za neko žogico. Ali pa osebki, ki se naprezajo in tekmujejo, kdo bo hitrejši (ampak ok, oni vsaj prostovoljno to počnejo, vseeno bolje kot konjske dirke). Je recimo podoben princip kot ostale tekmovalne stvari, npr. glasbeni festivali, ampak tole se mi zdi še bolj smešno, skoraj toliko kot lepotna tekmovanja.
mastermind napisal/-a:-tudi meni ni jasno kako lahko nekdo ne spremlja športa, vsaj enega? ne igram basketa, pa mi je eurobasket pod nujno za gledat
mastermind napisal/-a:-tudi meni ni jasno kako lahko nekdo ne spremlja športa, vsaj enega? ne igram basketa, pa mi je eurobasket pod nujno za gledat

best years of my life so far 

)