Dead_kid napisal/-a:am še neki me zanima. a je tabletke možn sam na recept dubit, al se da tud sam kupt. k tlele naša nau delala do naslednga leta
Mislim da dobiš sam na recept, razen če se zmeniš v lekarni pa rečeš da pač ni ginekologinje, pa založiš denar, pol ko pa recept prineseš pa ti denar vrnejo. Nekak tak, saj bodo še ostale povedle.
Neka ti Bog podari krila neka ti nebo podari spas da pjevaš, pjevaš svima da zauvijek čuju tvoj glas
ja, ampak če se prav spomnim Dead_kid še ne jemlje tablet. prvič ti jih pa pomoje skoraj ziher ne bojo dal pri splošnem zdravniku. a ti lahko še malo pamet solim? ne bit otročja, pa pejt na pregled. sej dohtarji niso zato, da nas maltretirajo, ampak pač za nadzor in obvezni servis
meni jih je osebna zdravnica pisala redno dve leti, zadnje čase pa komplicira da ni po pravilih, zato je boljše obiskati ginekologinjo.. sem imela isti problem, da sem KT nujno rabla, pa sem se v lekarni uspela zmeniti-sicer s težavo, da so mi dali škatlico, založila denar, recept pa moram prinesti do konca tedna...
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
ma ok pa sj pregled bi šu, čeprov nism ne vem kaj navdušena. v bistvu sm se že hotla naročit, pa ginekologinja do novega leta ne bo delala. zato sm spraševala, če je še kakšen drug način. ne drugač jih pa še nism jemala. stara sm pa 15,6 pa s fantom sm že 7 mescu
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
A pa ni tko, d ga bom pol, če bom hotla it v Loko prestavt? Sicr ka pa tkko, d bi se sam s splošno mal pogovorila. A mi jih ona neb mogla predpisat, al pa vsaj povedat, kere bi ble v redu zame
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Kako to misliš, kr enkrat vmes?
Treba se je držat navodil, če se prav spomnim, je vedno treba začet jemat 1. ali pa 5. dan mestruacije, ne pa kar nekje vmes...
wannabe kukr vem lahk da ni nč narobe če vmes začnes... sam morš uporabljat dodatno zasščito. tko da vseen če jih pol ne ješ...
če si do zdej zdržala, pa probej še ne mesc, jest ti svetujem da se držiš navodil, ker so tabletke lahk FUL zahrbtne... mal poglej moje poste nazaj ka mi dogaja ...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam? Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Danes sem si kupla Yarina...ker sem s tem logestom postala ze prava H2o bomba zdaj bomo pa vidli...a se kera jemlje te tabletke? pa kaksne so vase izkusnje?
Informacije dobrodosle
jaz jih jem...fullll so boljse kot prejsne. ko da jih ne jejs.
sicer mam jas tak visok pristik obenem, da se doktroca cudi da se okol hodim, sam jaz mam to zarad drugih stvari...