The Sims

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

jst mam seasons, pa mi je v redu... sicer nisem kej preveč igrala, ker sm kmal po tem, k sm jih dobla (kupla sm jih :roll: ), jih zbrisala iz računalnika iz določenih razlogov :?
tko da, ko dobim pa mal bolši računalnik (upam, da kmal), pa navali narod na simse :D
. Dorischie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: radLje

Neprebrana objava Napisal/-a . Dorischie »

jagodka85 napisal/-a:the sims 2 :D

še link: http://thesims2.ea.com/

Živjoo..sem nova tle not..mah ja..men je to tud zakoon igrica :D :D Sam neki bi vprašala...tle ko je ta naslov, ne?..Kaj si tam izbereš PC & Mac.. al kaj? ..Am..kje pa pol lahko dobiš te hiške k si jih že omenjala?..
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

A se da te CDje normalno skopirat? Pač da daš v NEROtu copy cd... ker mam js sicer naložen original, samo igrca je od sosedovih tamalih in rabm cd za igrat si še skopirat :)
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

mislim da bi šlo ja, če maš dvd pekač, nekam velko podatkov je gr na cdju :) meni ni šlo skopirat, ker mam samo za cd-r pečt
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

. Dorischie napisal/-a:Živjoo..sem nova tle not..mah ja..men je to tud zakoon igrica :D :D Sam neki bi vprašala...tle ko je ta naslov, ne?..Kaj si tam izbereš PC & Mac.. al kaj? ..Am..kje pa pol lahko dobiš te hiške k si jih že omenjala?..

hmm, zakaj si rabš izbrat pc&mac? jih še nimaš? bi jih kupla al kuko? ne razumem :oops:
drugač pa hiške se da dobit na teh fan straneh simsov. k jih je ogroooooomn. najlepše, ampak res najlepše to tukej: http://www.pimp-my-sims.com/downloads/houses/index.html
maš tud ogromno ostalih stvari, od kuhinj do kopalnic in dnevnih sob. pač, kar ti srce poželi. pa mislm, da na tej strani ni nč za plačat, ker nekateri majo tko, da morš nekej donirat in potem lahko dol povlečeš.
na tem linku, k si ga pa ti citirala, pa klikneš na exchange in potem tm klikaš, kaj bi rada mela. vse, kar downloadaš, morš pa dat v mapo Moji dokumenti/EA games/Downloads, da ti potem deluje v igrci.
samo mislm, da je iz te strani treba downloadat in potem dvakrat kliknt na tisto ikonco k jo dobiš, da se ti inštalira. ne vem, že kr neki časa nism nč dol vlekle iz tukej.
je pa dobra tud mode the sims 2 stran: http://www.modthesims2.com/download.php?f=38&showType=1
tukej maš pa še pa još vsega. od laskov, do make up-a, hiške, oblekice... ma ni, da ni :D morš bit pa pozorna, če boš tukej kej dol vlekla, da prebereš, kaj vse rabš, da ta izdelek deluje v igri. nekje rabš vse dodatke, nekje samo sims 2, velik teh stvari pa potrebuje mesh-e, da pravilno deluje, ker drugač tega pač ne moreš uporablat.
ok, bom nehala nakladat :oops:

urszika, probej. jst prepečem kerkol cd tko, da ga najprej preslikam na računalnik (s programom ultra iso) in ga pol zapečem. lh ti ga pa jst zapečem če hočeš, mam tud originalne.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Hej, ja amital ma js nov komp in posledično sam en (dvd) pekač. Ma pa brat dva pekača: en bere dvdje in peče navadne cdje, drugi je pa dvd pekač, tko da bi z unim moral it.

jagodka, za un program pa res še nism slišala :oops: Ne fora je v tem, da sm si že hotla na mojem kompu peč pa je kao copyright (itak ane). Tko da no go pr men.
Loh bi mi ga ti res ja, da te enkrat vidm hehe :D Sam bom pomojm kr bratu rekla. Drugič :wink: :D
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

no, le reč bratu, pa ma da nardi :D
. Dorischie
Sramežljivka
Sramežljivka

ufff..hvala ti puune :D
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Js mam eno vprašanje ... in sicer, včasih mi je igrca čist normalno delala, zdej pa fuuul šteka in fuuuul počas dela, npr. ko si ustvarim novo družino in kupim eno posestvo, traja vsaj ene 15min da se mi pol tisto odpre, včasih še dlje ... A mislite da je računalnik kriv? Mogoč mam kake viruse gor, čeprav drugač mi vse ok dela. :? Sicer sm pa ful obsedena s to igrco :D, zdej mi je pa ful bedno ko je ne morm igrat (res nimam živcev ko mi vse tak šteka).
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

hmm, men rab na mojem računalniku, da kam pride ene pol ure :? tko da igram na bratovem, k je mal bolši in če mam srečo, po petih minutah že igram :D
drgač pa šteka, ko igraš veliko hišo na velikem posestvu, še tolk bol, če maš vse dodatke naložene. tko pravjo no.
je pa možno, da je računalnik kriv. ker simsi res velik placa zavzamejo in če je še računalnik bl bogi in ravno najbolši, pol šteka :? to je edina slabost pr simsih, k me res mot.
sicer je pa pršu zdj spet nov dodatk vn.
H&M Fashion Stuff
. Dorischie
Sramežljivka
Sramežljivka

drugač pa hiške se da dobit na teh fan straneh simsov. k jih je ogroooooomn. najlepše, ampak res najlepše to tukej: http://www.pimp-my-sims.com/downloads/houses/index.html

No zdaj bi pa prosla za tvojo pomoč..npr. da imam samo navadne The Sims 2 al.. zdaj katera hiška se lahko izbere..nisem ravno dober anglež :oops: :oops: Emm..kaj pa te dodatke, jih lahko tud kje tak dobiš? Da nimaš lih originalne?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

am, dodatki se lahko s torrenti dol potegnejo, sam ne bi o tem tukej, da ne bom kregana :D
drgač pa ne vem, na tej strani s hiškam piše pr večini teh, da je treba met vse inštaliran, kar obstaja, sam jst nimam pa mi še vseen delajo. tko da tle res ne vem.
sj zloudej dol pa probej, še vedno jo lahko zbrišeš :)
tukej na primer, ti pa točno piše, kaj vse rabš, da lahko igraš vse to:
http://www.modthesims2.com/download.php ... showType=1
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

Sam a so vredu ti dodatki? Js ko sm mela taprve Simse sm jih mela ful, sam je blo tak da so bli določeni pri katerih te je kr ven vrglo če si jih kliknu, tak da si zdej ko mam dvojko ne upam tega nalagat, nimam niti enga dodatka, čeprav bi blo ql ker sicer je precej mal stvari ... Res pa je da če bi si jih bi mi verjetn vse skup še 100x bolj štekalo kot mi že. :?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

sj to mislš te Pets, University, Nightlife pa to ane? al mislš tist, kar se na netu dobi? :gruebel:
mene nč ne vrže, ne pr enih, ne pr drugih. tud Sims 1 so bli pomoje bl tko tko narjeni. ker so teli res izpopolnjeni. bodo pa baje še Sims 3 vn pršl :D
samo na žalost ne bodo za moj računalnik, ker mam preslabo grafično.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

A res bo trojka? :D Oooo ful dobr, kdaj pa bo? :)
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Odgovori