), jih zbrisala iz računalnika iz določenih razlogov
 ), jih zbrisala iz računalnika iz določenih razlogov  

tko da, ko dobim pa mal bolši računalnik (upam, da kmal), pa navali narod na simse

. Dorischie napisal/-a:Živjoo..sem nova tle not..mah ja..men je to tud zakoon igrica
Sam neki bi vprašala...tle ko je ta naslov, ne?..Kaj si tam izbereš PC & Mac.. al kaj? ..Am..kje pa pol lahko dobiš te hiške k si jih že omenjala?..

morš bit pa pozorna, če boš tukej kej dol vlekla, da prebereš, kaj vse rabš, da ta izdelek deluje v igri. nekje rabš vse dodatke, nekje samo sims 2, velik teh stvari pa potrebuje mesh-e, da pravilno deluje, ker drugač tega pač ne moreš uporablat.
 morš bit pa pozorna, če boš tukej kej dol vlekla, da prebereš, kaj vse rabš, da ta izdelek deluje v igri. nekje rabš vse dodatke, nekje samo sims 2, velik teh stvari pa potrebuje mesh-e, da pravilno deluje, ker drugač tega pač ne moreš uporablat. 

Ne fora je v tem, da sm si že hotla na mojem kompu peč pa je kao copyright (itak ane). Tko da no go pr men.
  Ne fora je v tem, da sm si že hotla na mojem kompu peč pa je kao copyright (itak ane). Tko da no go pr men.
 Sam bom pomojm kr bratu rekla. Drugič
  Sam bom pomojm kr bratu rekla. Drugič   

Sicer sm pa ful obsedena s to igrco
 Sicer sm pa ful obsedena s to igrco  , zdej mi je pa ful bedno ko je ne morm igrat (res nimam živcev ko mi vse tak šteka).
, zdej mi je pa ful bedno ko je ne morm igrat (res nimam živcev ko mi vse tak šteka). tko da igram na bratovem, k je mal bolši in če mam srečo, po petih minutah že igram
 tko da igram na bratovem, k je mal bolši in če mam srečo, po petih minutah že igram  

to je edina slabost pr simsih, k me res mot.
 to je edina slabost pr simsih, k me res mot. 

drugač pa hiške se da dobit na teh fan straneh simsov. k jih je ogroooooomn. najlepše, ampak res najlepše to tukej: http://www.pimp-my-sims.com/downloads/houses/index.html

Emm..kaj pa te dodatke, jih lahko tud kje tak dobiš? Da nimaš lih originalne?
  Emm..kaj pa te dodatke, jih lahko tud kje tak dobiš? Da nimaš lih originalne?