Frizer

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Re: frizer

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

najbrž jo, sam bi mi mogla povedat kako zgleda... ker po imenih jih ravno ne poznam (razen saše in andreja)... drugač pa sm sama tud hodila k saši, ampak sem potem ko je šla na porodniško prevekslala na Mašo, ki pa dela pri pri WTC-ju in sem z njo nekak bolj zadovoljna...
The secret of success is consistency of purpose.
P218
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a P218 »

Tudi nanjo sem že pomislila. Ampak a ni ena napisala, da je tudi ona na porodniški?
Mogoče se motim. Kdaj si bila pri njej nazadnje?
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

*purple bitch* napisal/-a:
tomo ma salon zraven križank.........

Ali lahko malo bolj specificiras lokacijo.....ker okolica Krizank je ogromna. Pa kako se rece salonu?
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

kokr jst vem Maša ni na porodniški... sem skor zihr... sicer sem bla zadnjič pri njej novembra lani... lahk pa pokličeš v salon in vprašaš (mislm da je Hairstyle by Mateja al neki podobnega)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Lastovica napisal/-a:
Ali lahko malo bolj specificiras lokacijo.....ker okolica Krizank je ogromna. Pa kako se rece salonu?

ime salona je tomofrizer.........

tomofrizer
rimska cesta 2

tel:041 723223

to je tam, kjer je bar semafor in greš takoj za barom (v smeri proti aškerčevi) na desno v ulco in mislm da kakih 5/10 metrov pa si tam.........
mala...
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mala... »

2good4u napisal/-a:Jupi, zdej sm pa končno našla svojega frizerja!!!!!!!!! Kok sm srečna!!!!!!!!!!! :D Zdej ga pa ne damiz rok!!!!!!!! :D Pri Kristjanu....Luka car si! :D

Se popolnoma strinjam.Jst hodm h Lukatu že par let pa sm ful zadovolja:)))))
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

mala... napisal/-a:
2good4u napisal/-a:Jupi, zdej sm pa končno našla svojega frizerja!!!!!!!!! Kok sm srečna!!!!!!!!!!! :D Zdej ga pa ne damiz rok!!!!!!!! :D Pri Kristjanu....Luka car si! :D

Se popolnoma strinjam.Jst hodm h Lukatu že par let pa sm ful zadovolja:)))))

A pri Kristjanu v Celju, al kje??
2good4u
Debatorica
Debatorica
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a 2good4u »

Ja tm ja...ful je fajni :D frizer, da ne bo pomote...z drugimi očmi ga ne gledam :P
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

*purple bitch* napisal/-a:
ime salona je tomofrizer.........

tomofrizer
rimska cesta 2

tel:041 723223

to je tam, kjer je bar semafor in greš takoj za barom (v smeri proti aškerčevi) na desno v ulco in mislm da kakih 5/10 metrov pa si tam.........

Ej, jaz klicem na tole cifro, ki si jo napisala, pa se noben ne oglasi. A majo se kako drugo stevilko?????
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

joj trenutno nebi vedla...bom pa rekla mami da popoldne pšokliče njegovo mami (se poznamo) pa naj da cifro....... :)
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Sem dobila najprej Tomota, pol pa se Božota, ampak sem dobila obcutek, da Božo ne strize kr vsakega. Ampak vseen sem narocena za cetrtek :D
P218
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a P218 »

jaz sem pa sprobala Mašo od Anje tomažin frizerko in moram povedat, da ni čisto nič posebnega.

Ostrigla me je OK. sfenala ful zanič (balon efekt), poleg tega me je koža pekla od fena tako blizu las in glave je bil nastavljen. A bi še šla? Ne vem. Mislim, da ne.

Imam precej izkušenj z frizerji. Ko sem živela v Londonu sem se strigla v salonu pri dveh tipih, ki ju je učil Trevor Sorbie in sta bila res špica. Da ne omenjam, da tolk prijaznih frizerjev še nisem srečala čeprav sta bila lastnika salona. Tko da me zlepa ne impresirajo razni Miči, Maliji, Maše, Božoti ipd. Pr ns bi enemu Miču glava s krone padla če bi strigel nekoga ki je navaden smrtnik, sam bog ve zakaj. :oops:

Drugič grem v Lassano - baje je tista pri Nami zelo vredu. Poznam nekaj ljudi, ki hodijo tja in so zelo zadovoljni. Pa še poceni so. :evil:
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

P218 napisal/-a:Drugič grem v Lassano - baje je tista pri Nami zelo vredu. Poznam nekaj ljudi, ki hodijo tja in so zelo zadovoljni. Pa še poceni so. :evil:

ok pa poročaj pol kako boš tam zadovoljna :wink:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Lastovica napisal/-a:
*purple bitch* napisal/-a:joj trenutno nebi vedla...bom pa rekla mami da popoldne pšokliče njegovo mami (se poznamo) pa naj da cifro....... :)

Sem dobila najprej Tomota, pol pa se Božota, ampak sem dobila obcutek, da Božo ne strize kr vsakega. Ampak vseen sem narocena za cetrtek :D

božo?? hja zanga še nism slišala...ti pa k boš šla reč božotu naj reče tomotu, da ga pozdravlja od maminine kolegica nataše hči........haha..če se boš spomnla...ja drgač pa mislm da si res oni vzamejo mal več časa in truda za stranko, kot pa kje pr kšnih mičih al pa maliju..... :)
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objava Napisal/-a sanaya »

jz pa ne maram hodet k frizerju
k ni nkol taka čupa k jz hočem
i love love
Odgovori