tud jez se zih neb šla kej tazga...
drugač pa sploh nism za take avanturice, pa četudi poletne

freaky napisal/-a:Nekaj me zanima. Tiste, ki imate izkušnje s poletnimi avanturcami, vas je kdaj strah, da vam bo neznanec kaj naredil? Ali se te avaturce dogajajo med družbo, v diskaču (tukaj predvsem mislim samo poljubljanje) ali na samem?
Sama recimo nimam takih izkušenj in sem ravno pred kratkim razmišljala, da bi me bilo strah. Zmeraj sem se poljubljala s fantom, ki sem ga poznala, pa tudi če je šlo samo za eno noč. Ko sem bila na maturancu, je bilo veliko vsiljivih Italijanov in če odštejem dejstvo, da imam fanta mi ni niti na misel prišlo, da bi šla z njim sama na plažo, kot so počele nekatere moje sošolke. Ne pravim, da so vsi neznanci zločinci, ampak nikoli pa ne veš, kaj te čaka.
Kako se ve soočate s tem?
valy_baly napisal/-a:Jaz pa obožujem avanture. Zdi se mi, da so tuki v Slo postali tipi( vsaj te, ki jih jaz zadnje čase spoznam) taki, da bi radi takoj eno zvezo. Kot, da je to nek pogoj enakopravnosti v današnji družbi. Eni pač ne želimo resne zveze. Zato se mi zdijo avanturce super. Ko ti zapaše si daš duška in adios. Drugače se mi pa ne zdi, da bi mogla imeti nek strah. V nič nisi prisiljen in sam se odločiš zato. Edino kar se mi zdi totalno glupo je, da se najdejo kake pametne posameznice, ki se počijo dol z vsakim na zaščito pa "pozabijo". Zato dekleta uživajte( s tem ni nič narobe), toda pametno!