Poletne avanture

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Kakšne nacionalnosti je bil vaš partner v poletni avanturi?

Slovenec
159
43%
Hrvat / Bosanec / Srb
82
22%
Italijan / Španec / Grk
49
13%
Nemec / Anglež / Francoz
31
8%
Čeh / Slovak / Poljak
3
1%
Drugo
44
12%

Skupaj glasov: 368

Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

^^ omg :eek:
tud jez se zih neb šla kej tazga...
drugač pa sploh nism za take avanturice, pa četudi poletne :cool:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Nekaj me zanima. Tiste, ki imate izkušnje s poletnimi avanturcami, vas je kdaj strah, da vam bo neznanec kaj naredil? Ali se te avaturce dogajajo med družbo, v diskaču (tukaj predvsem mislim samo poljubljanje) ali na samem?

Sama recimo nimam takih izkušenj in sem ravno pred kratkim razmišljala, da bi me bilo strah. Zmeraj sem se poljubljala s fantom, ki sem ga poznala, pa tudi če je šlo samo za eno noč. Ko sem bila na maturancu, je bilo veliko vsiljivih Italijanov in če odštejem dejstvo, da imam fanta mi ni niti na misel prišlo, da bi šla z njim sama na plažo, kot so počele nekatere moje sošolke. Ne pravim, da so vsi neznanci zločinci, ampak nikoli pa ne veš, kaj te čaka.

Kako se ve soočate s tem? :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
valy_baly
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a valy_baly »

Jaz pa obožujem avanture. Zdi se mi, da so tuki v Slo postali tipi( vsaj te, ki jih jaz zadnje čase spoznam) taki, da bi radi takoj eno zvezo. Kot, da je to nek pogoj enakopravnosti v današnji družbi. Eni pač ne želimo resne zveze. Zato se mi zdijo avanturce super. Ko ti zapaše si daš duška in adios. Drugače se mi pa ne zdi, da bi mogla imeti nek strah. V nič nisi prisiljen in sam se odločiš zato. Edino kar se mi zdi totalno glupo je, da se najdejo kake pametne posameznice, ki se počijo dol z vsakim na zaščito pa "pozabijo". Zato dekleta uživajte( s tem ni nič narobe), toda pametno! :wink:
Izkušnje so najboljša šola. Samo šolnina je zelo draga( Sartre)[/i]
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

freaky napisal/-a:Nekaj me zanima. Tiste, ki imate izkušnje s poletnimi avanturcami, vas je kdaj strah, da vam bo neznanec kaj naredil? Ali se te avaturce dogajajo med družbo, v diskaču (tukaj predvsem mislim samo poljubljanje) ali na samem?

Sama recimo nimam takih izkušenj in sem ravno pred kratkim razmišljala, da bi me bilo strah. Zmeraj sem se poljubljala s fantom, ki sem ga poznala, pa tudi če je šlo samo za eno noč. Ko sem bila na maturancu, je bilo veliko vsiljivih Italijanov in če odštejem dejstvo, da imam fanta mi ni niti na misel prišlo, da bi šla z njim sama na plažo, kot so počele nekatere moje sošolke. Ne pravim, da so vsi neznanci zločinci, ampak nikoli pa ne veš, kaj te čaka.

Kako se ve soočate s tem? :wink:

amm jaz recimo sem že imela avanture tko da recimo da lahko mal primerjam. Mislim pa to v tem primeru, da recimo ko sem šla na maturanca in so isto bili tam neki italijani in so kar nekaj težili in bili zelo vsiljivi. Mi takrat niti na kraj pameti ni padlo da bi s katerim kamorkoli šla ali se v kaj spuščala!! Ko pa sem nekje na morju pa kkšn tipček normalno pristopi...zakaj pa ne :wink: tko da se mi zdi da že pristop veliko pove. Kkšnih vsiljivih italijančkov se pa raje izogibaj :wink:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Seveda je pomemben pristop, ampak lahko je pa tudi zaigran. Pač nikoli ne veš. Potem nisi nikoli pomislila, da se ti lahko kaj zgodi (ciljam predvsem na avanturce na morju s tujci)? Sj je super občutek, ko si z nekom brez kakršnihkoli obveznosti, samo uživaš in je. Včasih pa se vprašaš, če je ta spontanost res tako vredna tveganja. :wink:
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ma jst ubistvu nikoli nisem imela ne vem kok velik avanturc. Tudi z nobenim nisem šla nekam tko čist na samo recimo k njemu domov. Tud z nobenim se nisem dala dol. Pač tko mal lupčkanja ipd :wink:
Ker sem tud tak človek da ne zaupam čist na slepo. Je pa tud res da ko nekoga spoznaš, ni prvo kar pomisliš :joj kaj pa če me bo oropal ali posilil?!".
Je popolnoma isto, ali nekoga spoznaš pri nas v enem lokalu ali pa nekje na morju. Pa sigurno nimajo nobenih posebnih namenov in noben ni serijski morilec :D :wink:
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Ampak če se z neznancem poljubljaš v družbi (lokal, diskač, kakšna privat žurka), je tveganje, da se ti karkoli zgodi, bistveno manjše. Če pa si na morju, na plaži, sama z njim, se pa tveganje poveča. Tudi če se hočeš z njim samo poljubljati, nikoli ne veš, kakšne namen ima on. Ali želi it do konca v vsakem primeru, tudi če se boš ti upirala. Sj veš, kaj mislim. Je pa res, da vprašanja in zaskrbljenost "ubijata" tisto spontanost, sproščenost, ki ti v danem trenutku nudi užitke. Ampak tveganje pa še vedno obstaja in včasih se je pa smiselno vprašat, ali je vredno.

Sj meni je tudi misel na seks z neznancem rajcajoča, ampak se zavedam, da v resničnem življenju bi to težko storila. Ker se preveč bojim (če odštejem to, da imam fanta). :oops:
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

amm jst s tem nikol nism mela problemov. Ubistvu sm že v lokalu opazla kdo kr sili da greva na samo. take sm koj odpikala!! Če ma poštene namene, ga ne moti če je kdo zraven. Vrjemi se da takoj opazit kakšni so nameni :wink:
drugače pa je najbolje to da če imaš družbo in tako koga spoznaš. Drugače pa ne vem...malo opazuješ kako se obnaša. In pa ne greš takoj na samo z njim pa je :wink:
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Sj se da opazit, kakšne namene ima. Da ne bo pomote, js ne mislim, da na svetu ni poštenih fantov, da so vsi samo posiljevalci ali kakšni morilci. Še zdaleč ne. Vedno se pa lahko najde, ki malo igra in namenoma skriva svoje namere. Zato me tudi zanima, da tiste, ki imate več izkušenj s takšnimi avanturcami, ko ste bile same z neznancem, kako ste se spopadale s strahom oz. če je sploh bil prisoten. :wink:
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a sunnydayka »

valy_baly napisal/-a:Jaz pa obožujem avanture. Zdi se mi, da so tuki v Slo postali tipi( vsaj te, ki jih jaz zadnje čase spoznam) taki, da bi radi takoj eno zvezo. Kot, da je to nek pogoj enakopravnosti v današnji družbi. Eni pač ne želimo resne zveze. Zato se mi zdijo avanturce super. Ko ti zapaše si daš duška in adios. Drugače se mi pa ne zdi, da bi mogla imeti nek strah. V nič nisi prisiljen in sam se odločiš zato. Edino kar se mi zdi totalno glupo je, da se najdejo kake pametne posameznice, ki se počijo dol z vsakim na zaščito pa "pozabijo". Zato dekleta uživajte( s tem ni nič narobe), toda pametno! :wink:

kje pa si ti u sloveniji vidla da so fantje ful za veze? :eek: :o kr js same take spoznavam k so sam za one night stands
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Meni se pa zdi, da so fantje povsod enaki. Razlika je samo v tem, v kakšnih krogih se giblješ.
dayweed
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dayweed »

poletne avanture me ne ganejo.
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

to so verjetno misljene na pocitnicah, morju, odmoru... ne, ni to zame... jaz se grem odpocit na morje, se druziti z druzino ali prijatelji, odvisno, s kom grem... in niti ne pomislim na avanturo...
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bleona »

argentinec,španec,italijan,francoz
španec,italijan francoz-->lupčkanje v diskaču,ko so mi frendi že pobegnil(drugače tega načeloma ne delam,samo takim meskom se pa res nisem mogla upret :D ).
z argentincom sem pa bila kake 3 dni,ampak zarad frendov sva se spet lupčkala samo ko sva šla po mojo kao zgubljeno zapestnico, pa kdaj v vodi.bolj kr neki,ampak je blo pa zabavno dokler je trajalo
zdej sem pa spet sama,tko da tega ne bom več delala,in ne nisem za avanturce :?
GeorgeConstanza
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a GeorgeConstanza »

Pa se je tudi meni zgodila poletna romanca. Morda bo pa trajala še malo dlje.
Odgovori