Horus napisal/-a: In ne, striptiz je striptiz, kjerkoli ze je. Ce so pa vasi tipi tok neumni, da bi sli kar eni zenski muco lizat, pa tudi ne vem. Meni se zacne obracat, ce pomislim, kaj vse je ze moralo tam okoli stikat

Ce se pa po njem vlaci in ga rajca, kje je problem? Razen v vasi nesamozavesti? Ce ste prepricane, da ste boljse od nje, vas nima kaj skrbet. In ce ste ziher, da je vas tip tapravi, vas tudi nima kaj skrbet, da bi se s kar eno zensko sel dol dajat.
Poleg tega pa kot receno, zenske nimate najbolj pojma o striptizetah teh. Zelo verjetno bi vas dragi nategnil vaso druzico na poroki lazje, kot pa to striptizeto

ne striptiz ni striptiz. je tako kot pri avtih (ker si ravno fant). lahko je totalno zanič, lahko je pa najboljša roba kar si jo videl.
in žal sem res slišala za primere, ko so prijatelji "ženina" dobesedno prisilili (beri ga najprej napili do daske) in mu potem vsiljevali striptizeto.
govorila sem zelo na splošno, vem da se take reči dogajajo in vem tudi, da je tu predvsem odvisno od posameznika (striptiz pa itak naročijo bedni samski frendi).
in z mojo samozavestjo ne bi bilo nič narobe, če bi popizdila, da mu druga tiča šlata. ker je striptizeta, žal nima prav nobene prednosti pri tem (midva s fantom si pač takih reči ne delava. če je to zategnjenost pa tudi prav). zdaj, če bi se tebi zdelo naravno, da nekdo tvojo po pizdi šlata in jo grabi za joške, imaš pa veeeelik prag tolerantnosti (moj bi popizdil, oz. fora je, da se tega nobeden od naju niti šel nebi).
da pride striptizeta samo plesat, je pa še večja bedarija. plačaš jo ful, nimaš pa nič od nje. pol je boljše, da grejo kar v striptiz bar.
zanimivo, da se ti njena muca gabi, da bi se pa z njo vlačila po tvojem, bi ti pa pasalo. fajn no. res me zanima kje si našel punco, ki vse to odobrava (čeprav seveda dvomim, da ve za te tvoje "s tem da me striptizeta rajca ni nič narobe" izjave).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.