Tenis
-
- Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt:
Jutri se začne Australian Open.
Bo katera spremljala? Kateri so vaši favoriti? No, jaz bom spremljala, kolikor se bo dalo zaradi časovne razlike oz. bom raje gledala ponovitve. Pri moških sta moja favorita Nadal in Ljubičič, pri ženskah pa Mauresmo, Clijsters in Dementieva. Pomoje bo zanimivo.. 

Let the good times roll.
Ta teden si še ne morem privoščit avstralskega bioritma, naslednji teden sem pa fraj in bom gledala tudi v živo. Čeprav so res morilske ure ... igrajo od 1h zjutraj tam do 10h dopoldne po našem času
Pri tipih bo čudež, če ne zmaga Federer, pri ženskah bo pa bolj zanimivo. Šarapova, Clijsters, Janković - je super začela sezono, Mauresmo ... Pa za Dementijevo vedno navijam, čeprav ne verjamem prav vanjo.
Srebotnikova je zmagala 1. krog (s težavami); pa vesela sem za Klepačevo, da se je uvrstila v glavni turnir.
Ljubičić izpadel v prvem krogu
Premagal ga je Fish.

Pri tipih bo čudež, če ne zmaga Federer, pri ženskah bo pa bolj zanimivo. Šarapova, Clijsters, Janković - je super začela sezono, Mauresmo ... Pa za Dementijevo vedno navijam, čeprav ne verjamem prav vanjo.
Srebotnikova je zmagala 1. krog (s težavami); pa vesela sem za Klepačevo, da se je uvrstila v glavni turnir.
girlie napisal/-a:Pri moških sta moja favorita Nadal in Ljubičič,
Ljubičić izpadel v prvem krogu

Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
Ah, Ljubičić.
Seveda, kako sem lahko pozabila na Safina, zanj skoraj bolj navijam kot za Nadala.
Je že premagal Beckerja, upam da bo šlo še tako naprej.
Pa zjutraj sem ujela še Baghdatisovo zmago, njemu tudi privoščim, da daleč pride.
Ostali favoriti pa so še Ančić, Johansson, Gasquet, Monfils in Youzhny.
Tudi Srebotnikova je uspešno prestala prvi krog.

Seveda, kako sem lahko pozabila na Safina, zanj skoraj bolj navijam kot za Nadala.

Pa zjutraj sem ujela še Baghdatisovo zmago, njemu tudi privoščim, da daleč pride.
Ostali favoriti pa so še Ančić, Johansson, Gasquet, Monfils in Youzhny.
Tudi Srebotnikova je uspešno prestala prvi krog.

Let the good times roll.
MIR!
Pozabila sem še Blaka, ki je najbrž edini Američan (v vseh športih), za katerega navijam ...
Pa še malo kokodakanja: zanima me, kakšno oblekico bo letos imela Šarapova. Njena lanska spalna srajčka v Avstraliji mi je bila zelo všeč ...

Pozabila sem še Blaka, ki je najbrž edini Američan (v vseh športih), za katerega navijam ...
Pa še malo kokodakanja: zanima me, kakšno oblekico bo letos imela Šarapova. Njena lanska spalna srajčka v Avstraliji mi je bila zelo všeč ...

Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
Mislila sem tole , ampak na tv mi je zgledala lepše ...
Še to izjavo sem našla:
Še to izjavo sem našla:
Sharapova said she would not be wearing the powder-blue dress resembling a baby-doll nightie she sported at last year's tournament.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
Uhh, tole s Šarapovo in Pinovo je bilo pa tight.
Sem že mislila, da bo Šarapova zgubila, proti koncu je bila že čist zgubljena, ampak se je spet pobrala. V bistvu sem bolj za Pinovo navijala, ful je dobro branila, ampak pomoje ji manjka mal moči - Šarapova je mela trikrat močnejše udarce.
Pri moških pa sem pozabila omenit še Grosjeana in Gineprija - tud onadva sta med mojimi favoriti.

Pri moških pa sem pozabila omenit še Grosjeana in Gineprija - tud onadva sta med mojimi favoriti.

Let the good times roll.