London
br0ken heart napisal/-a:a je ze kera letela iz MBja z ryanairom v London? Kolko je DEJANSKA cena, z vsemi taxami in tem? Ker gledam cene, pa pise nekje 20€, drugje 9,99€.. Zdaj pa ne vem![]()
Ammm midve s sošolko greva kr iz maribora ker bova itak šle tja ene kolege obiskat in pol greva kr od tam. Plačale sva pa za obe 166 eurov....kle je všteto use (takse, prtlaga,...). Najboljš da greš na spletno stran pa pogledaš za tist datum ki bi ti ustrezal....
Ronnie napisal/-a:bubabiba napisal/-a:London je preprosto super..js ene stvari ne najdem , ki mi ni bla všeč.Men se tut cene vsaj tam kjer sem bla jaz, niso zdele neki večje od naših...Drugač bom šla pa sigurn še x-krat v London. Pa rada bi šla za ene pol leta dol, da se vsega nagledam, čeprav ko sem bila lani, sem bila 4 dni in sem tut dost stvari vidla.
Mam enake občutke.Sm čist zaljubljena v London in bi kr živela doli.
Ja sam vreme ga mal sere tm dol, tko da če bi živela tm, to lih nwem.

To zarad napadov? Sj to (no ja, ne lih teroristi and stuff) se lh zgodi tud pr nas. Al pa pride en veeeeelik orkan (čeprou je možnost 1:1000000) in naenkrat pogub celo SLO, ker smo pač tok majhni. Ne vem, jst bi šla koj nekam na obrobje Londona živet. Ampak za začetk morm še enkrat it tja. Želim si it v šoping tja 

Ja, če sm prou zasledila (ne spremljam velik poročil), so mel spet ene napade pa podtaknjene bombe al kaj že. Samo ne me linčat, če to ni res, ker nism šur. Mogoče je blo, sam ne v Londonu. Ne vem, zmedena sm
Vse, kar me v Londonu moti, je vreme. No, na splošno v Angliji, ker je preveč dežja. Tud takrat, k sm bla jst tm za 4 dni, je blo od tega tri dni dež. Ampak bi se dal tud navadt ja. Sam sm se kr lepo sprjaznla s tem, da tm jst živela bom ne

Vse, kar me v Londonu moti, je vreme. No, na splošno v Angliji, ker je preveč dežja. Tud takrat, k sm bla jst tm za 4 dni, je blo od tega tri dni dež. Ampak bi se dal tud navadt ja. Sam sm se kr lepo sprjaznla s tem, da tm jst živela bom ne

Aja sm misnla, da ste bli slučajno tkt k mi lan k smo bli tut mi 4 dni od tega smo mel 1 dan sonce, kar se mi je zdel prov smešn, ker so vsi angleži bli konc aprila v kratkih rokavih in kratkih hlačah, kt da bi blo sred julija pa vsi na travnikih pa s frizbiji..vsi veseli, ker je končno sonce spet..mi smo pa lih pršli v tist sonce in smo bli prvi dan obdarjeni z lepim vremenom hehe..no potem ostale tri dni pa spet pršenje. 

ja jz k sm bla u Londonu je pa skoz džval. če pa ni džval je blo pa ref ful ublačn.
men je drgač London res najljubši mest... ful mi je dobr. sj letos grem spet vrjetn enkat spomlad... komičakaaaam!
bi se pa res ful rada šla tut šolat u London. še pol za naprej za fax bi šla res na Cambridge, sam kaj k štependijo ponavad dubi sam ene 5 iz sluvenije
. angleščina mi je pa najljubši jezik ja. sploh tista tipična oxford english
toj zakon.
men je drgač London res najljubši mest... ful mi je dobr. sj letos grem spet vrjetn enkat spomlad... komičakaaaam!