Kdaj bejba postane lahka ?
pehta napisal/-a:Kot smo brali 24. marca 2003 v časniku Washington Times, je vlada ZDA namenila programom za vzdržnost rekordno vsoto 120 milijonov dolarjev.
Gibanje za vzdržnost pred poroko zadnja leta hitro raste. Po Timesu je že milijon mladostnikov in dijakov vpisanih v ´True Love Waits´ (Prava ljubezen čaka), ki je tudi eno od gibanj za spolno vzdržnost.
Pehta, sem te že enkrat opozoril (velja za vse, ki copy/pasteate celotne članke): NE POČNITE TEGA, ker je v nasprotju z zakonom o avtorski in sorodnih pravicah. Na kratko: spoštujte avtorje in če že, kopirajte uvodnik in povezavo na celoten članek, ki je najbrž nekje objavljen!!!!
men taka zenska ni lahka. drugac pa stevilka 15 ni nc posebnega. pr drugih
stara sm 23 pa sm mela 3. z vsemi 3 sm hodila, z prvim sm seksala po 3 mesecih, z drugima dvema pa po parih tednih. komu bi se zarad tega ze zdela lahka....
je pa ful res da s casom drugac gledas na te stvari... pr 17h se ti zdi to ful fajn pa k flirtas okol, pa k se meckas z tipi...pol mas pa enkrat resno zvezo pa so ti vsi ostali tipi bljak...
pa se to, k ste neki o izkusenosti govoril. valda da je stokrat bl izkusen en k je mel par let punco pa redno seksal z njo k pa en k je v tem casu 50krat seksu z razlicnimi???

stara sm 23 pa sm mela 3. z vsemi 3 sm hodila, z prvim sm seksala po 3 mesecih, z drugima dvema pa po parih tednih. komu bi se zarad tega ze zdela lahka....
je pa ful res da s casom drugac gledas na te stvari... pr 17h se ti zdi to ful fajn pa k flirtas okol, pa k se meckas z tipi...pol mas pa enkrat resno zvezo pa so ti vsi ostali tipi bljak...
pa se to, k ste neki o izkusenosti govoril. valda da je stokrat bl izkusen en k je mel par let punco pa redno seksal z njo k pa en k je v tem casu 50krat seksu z razlicnimi???
Prvič: če imam nekoga rada me ne zanima kako se je imel pred mano z drugimi, ampak kako se imava midva zdaj
drugič: številke mi ne povejo nič, če me že zanima me zanima kako so določene "številke" vplivale na njega kot osebo in kaj so prinesle dobrega in slabega v najin odnos zdaj
drugič: številke mi ne povejo nič, če me že zanima me zanima kako so določene "številke" vplivale na njega kot osebo in kaj so prinesle dobrega in slabega v najin odnos zdaj
Zadnjič spremenil MK, dne 05. Dec. 2005 22:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Smo kot ena velika familija..Skoraj se pokolemo a še vedno smo kr naprej skupi
MUMI napisal/-a:Kako je to mišljeno..spolni partner?
Sex za 5 minut ?...Potem jih do 30 leta lahko ima tudi več.
Ni pa nujno, da je lahka ženska
se strinjam, dejstvo je, da si danes ženske vzamejo več kot pred 15 leti in tudi upajo si več, če si bo ženska kakšnega zaželela, pa tudi samo za 10 minut, bo to tudi dobila, takšno razmišljanje je včasih veljalo pri moških, sedaj pa nas ženske ne prehitevajo po levi ampak tudin po desni
Jaz mislim, da je kar veliko hvalisanj o velikem številu sex partnerjev tudi in predvsem nakladanje. Nažalost je namreč še vedno veliko ljudi, ki veliko cifro razumejo kot uspeh, trofeje ali sposobnost.
Zanima pa me, kolk resne so te zveze, za katere eni pravijo, da če jih je 15 do 30-ega ni nič narobe. A gre to samo za ONS-je po žurkah in na morju, al pa s temi tipi/bejbami resno hodte. Če je namreč tako, razumem, da jih kdaj pripeljete tudi domov, predstavite sorodnikom, prijateljem, tudi sosedje opazujejo snubce, ki se npr. vrtijo okoli njihove mlade sosede.
In sedaj, recimo da so našteti malce starejša generacije, ki ni toliko dovzetna za multiseks:
A starši, žlahta sosedje in ostali nič čudno ne gledajo, če njihova (še do včeraj punčka) vsake par mesecev pripelje domov druzga tipa?
Če gre vsako leto na morje z drugim tipom ?
A se nikoli noben ne spotakne ob to?
In, če se, a se potem skrivate, delate najbolj fine dame/tipe, ko pa pade mrak pa v akcijo iskanja novih - tajnih - doldajalcev ?
Zanima pa me, kolk resne so te zveze, za katere eni pravijo, da če jih je 15 do 30-ega ni nič narobe. A gre to samo za ONS-je po žurkah in na morju, al pa s temi tipi/bejbami resno hodte. Če je namreč tako, razumem, da jih kdaj pripeljete tudi domov, predstavite sorodnikom, prijateljem, tudi sosedje opazujejo snubce, ki se npr. vrtijo okoli njihove mlade sosede.
In sedaj, recimo da so našteti malce starejša generacije, ki ni toliko dovzetna za multiseks:
A starši, žlahta sosedje in ostali nič čudno ne gledajo, če njihova (še do včeraj punčka) vsake par mesecev pripelje domov druzga tipa?
Če gre vsako leto na morje z drugim tipom ?
A se nikoli noben ne spotakne ob to?
In, če se, a se potem skrivate, delate najbolj fine dame/tipe, ko pa pade mrak pa v akcijo iskanja novih - tajnih - doldajalcev ?
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)