delusional napisal/-a:no pol pa še med drugim razmisli:
zakaj tej tipi, ki so čustevno močni in hladnokrvni fukači, ponavadi vsi ful dobro zgledajo?
zakaj so bl čustveni tipi vizualno nikakvi?
zakaj dosti punc, ki zgledajo ful dobro, če hočejo met fanta, se morajo zadovoljit z enim vizualno ne glih ne vem kakim in pol kao cenijo tud druge lastnosti? (ker pač vejo da enega lepega fukača ne bojo dobile v resno zvezo).
zakaj enim pa le uspe met hudega tipa, mogoče še boljšega od njih samih?
To sem pozabla odgovorit...torej:
1. tipi, ki so "čustevno močni in hladnokrvni fukači" dobro izgledajo, ker to mora bit tako, kako bi ratali tipi z dosti črtic, če ne bi nobena hotla it z njimi??? To je isto, kot da rečeš zakaj so vse gimnastičarke tako gibčne?
2. Da so čustveni tipi vizualno nikakvi ni res...imaš dosti lepih, ki so čustveni.
3. Baje, da zgledam dokaj dobro in imam kr lepega fanta (visok, črni lasi, lep nasmeh...)
Ni v moji naravi se hvalit, to navajam, ker ti bom iz prve roke odgovorila na vprašanje.
Meni, zunanjost tipa je kr pomebna, če nekdo čisto zanič zgleda me ne bo prepričal, da grem z njim na zmenek...lahko pa je to moja sorodna duša...če mi ni vizualno sprejemljiv mi ni in konec.
Mogoče enega lepega fukača, kot praviš js res ne bi dobila v zvezo ma niti nikoli, nikoli ga ne bi hotla. Nimam živcev za mu podtikat neke vabe v obliki pameleanderson in ga kontrolirat in.......Taki pri meni takoj odpadejo.
Težko se zaljubim, ma za tri dobre tipe, ki sem se ogrela pri 17, 18 so vsi bli taki, ki so za resno zvezo. (jih pač zavoham- takoj prepoznam neresne in jebače)
1. je bil še otročji (isto star ko js) in okoli sral z veliko puncami, ma je potem imel eno 3 letno zvezo in je bil res zvest in vse.
2. Drugi je bil že v resni zvezi in ko sem zvedla, je odpadu, ker mi pač ni za se vtikat kjer mi ni mesto
3. Moj še sedanji fant

vizualno mi je bil, takoj ko sem ga vidla...samo baje, da je ful zajeban tip in nevem še kaj je krožlo o njem..."kolegice" so mi pravle, tako da sprva nisem imela namena bit z njim...njemu pa sem bla všeč takoj, ko me je vidu...je trajalo nekaj cajta, da smo pristali skupaj.
Ne rabi neke znanosti tle samo malo opazovanja in občutka mogoče sreče. Zdej ko prideš ti delusional z nekimi čudnimi tipi, stavim da pri meni bi odpadli že v 1. fazi...Samo ločit je treba in ne takoj vse in preveč zaupat. Danes je moderno bit open in takoj seksat in kaj js vem kaj. ma za moje pojme za resno zvezo je še vedno boljše malo spoznat partnerja in ustvarit neke temelje za seks...malo osvajanja in romantike mora bit...valda, če širiš noge na vseh wcjih (ne govorim zate) ne bo iz tega nekaj resnega.
4. Enim uspe met hudega tipa, ker so ga osvojile...ne osvajaš samo s fizično lepoto. S čim so osvojile hudega tipa pa vprašaj njih.
Še moj nasvet

:
Mislim, da si ti preveč iskrena in poveš marsikaj, kar ni treba. Še posebno na prvih zmenkih zna bit to moteče.