Spolnost med menstruacijo/Sex s tamponom? [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

pikapika, obstajajo tudi druge oblike prezivljanja prostega casa s fantom in ne vem zakaj bi pocela nekaj, ce za to ni optimalnih razmer - imas m. + nimata tusa, a mislis, da se po seksu, ko imas m. nic ne poznajo sledi? :D
pooksy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pooksy »

tud js ti priporočam, da počakata teh par dni. ker se poznajo sledi :) in v avtu lahk iz tega nastane res kr velik packarije.
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

o bad u avtu med menstro...ja groza no :D js tud raje počakam čeprav kdaj je tako hudo d ne morem zdržat...in takat ne vem kaj naj...ne vem pa kako naj v kadi ali pod tušam...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
mateyaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MS
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mateyaa »

Ojoj, nisem pa ne bi :)
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Jaz pa velikokrat med menstruacijo. Ne sicer 2. dan, ko je najmočnejša. Pa izključno, če sva doma, seveda.
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

Mi2 sva tudi že večkrat med menstruacijo.. Ampak najbolj zanimivo je to, da je bla lahko še tako močna, ampak na rjuhi oz. na podlagi ni bilo niti pikice krvi... nikoli in nikdar.. pa KAO da je tipom čist drugačn filing :nixweiss:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Meni ni glih da bi med menstruacijo, ne paše. Imam občutek da se že samo od sebe preveč tam not dogaja in je pol samo gneča. :D V bistvu s sedanjim še nisem probala, mogoče bi bilo zdaj drugače.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Jst sm pa med menstro ful potrebna..sam zaenkat še nism dubila (oz 1kat) :D :cool: sej tut men neb pasalo ob unih "tahujših" dnevih..sam pol prot konc pa..(takrt sm ubistvu nekak "izsilla"..sm misla da je ni več pa je še bla..pa nama je blo lih tko fajn :D )
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Jest mam tud med menstruacijo se mi zdi, mal večjo željo po seksu, ampak ko pomislim, da bi seksala, med tem, pa me ne vleče ravno.
Sva že tako, ko sem bila jaz že čisto pri koncu, drugače pa ne.
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Marcela123 »

eh mene nič ni bolel med menzo, kadar sva sexsala, ampak ni pa čisto, pač krvav nožni izcedek, malce vonja po krvi ni ravno prijetno, drugače pa se vsekakor da. Kolk je zdravo ali ni pa ne vem?
Tega ne izvajava pogostokrat. Prav tako v primeru da bi bila menza močna, tudi ne takrat.
Always look on the bright side of your life.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Enkrat sem brala, da je celo zdravo za žensko, da kdaj pa kdaj seksa med menstruacijo (manj krčev ima). Se pa ne spomnim, kje sem to brala, tako da ne vem, če drži ...
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Ashley*** »

Uf jst si sploh ne predstavlam kako bi to zgledal - menstra in sex? Pr men je to no go :) Raj počakam tiste 4 dni, kt pa d mam kri (ki je še polna bakterij povrhu) po postli :?
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

jah, a ni bolj praktično it pač pod tuš, zakaj bi rjuho mazal ... je pa zanimivo, kako se enim fantom to totalno gravža, enih pa nič ne moti.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

jap, pod tuš, al pa daš fantu oz. sebi brisačo pod rit pa tut ne boš mela umazane postle :D
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

ja, najbolje je pod tušem ali pa takoj po tuširanju. in obvezno kondom! je pa res, da se da partnerja zadovoljiti tudi na drugačen način... saj pa to ja obvladamo :D
Odgovori