pikapika, obstajajo tudi druge oblike prezivljanja prostega casa s fantom in ne vem zakaj bi pocela nekaj, ce za to ni optimalnih razmer - imas m. + nimata tusa, a mislis, da se po seksu, ko imas m. nic ne poznajo sledi?
o bad u avtu med menstro...ja groza no js tud raje počakam čeprav kdaj je tako hudo d ne morem zdržat...in takat ne vem kaj naj...ne vem pa kako naj v kadi ali pod tušam...
Mi2 sva tudi že večkrat med menstruacijo.. Ampak najbolj zanimivo je to, da je bla lahko še tako močna, ampak na rjuhi oz. na podlagi ni bilo niti pikice krvi... nikoli in nikdar.. pa KAO da je tipom čist drugačn filing
Meni ni glih da bi med menstruacijo, ne paše. Imam občutek da se že samo od sebe preveč tam not dogaja in je pol samo gneča. V bistvu s sedanjim še nisem probala, mogoče bi bilo zdaj drugače.
As the shadow follows the body, As we think, so we become.
Jst sm pa med menstro ful potrebna..sam zaenkat še nism dubila (oz 1kat) sej tut men neb pasalo ob unih "tahujših" dnevih..sam pol prot konc pa..(takrt sm ubistvu nekak "izsilla"..sm misla da je ni več pa je še bla..pa nama je blo lih tko fajn )
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Jest mam tud med menstruacijo se mi zdi, mal večjo željo po seksu, ampak ko pomislim, da bi seksala, med tem, pa me ne vleče ravno.
Sva že tako, ko sem bila jaz že čisto pri koncu, drugače pa ne.
eh mene nič ni bolel med menzo, kadar sva sexsala, ampak ni pa čisto, pač krvav nožni izcedek, malce vonja po krvi ni ravno prijetno, drugače pa se vsekakor da. Kolk je zdravo ali ni pa ne vem?
Tega ne izvajava pogostokrat. Prav tako v primeru da bi bila menza močna, tudi ne takrat.
Enkrat sem brala, da je celo zdravo za žensko, da kdaj pa kdaj seksa med menstruacijo (manj krčev ima). Se pa ne spomnim, kje sem to brala, tako da ne vem, če drži ...
Uf jst si sploh ne predstavlam kako bi to zgledal - menstra in sex? Pr men je to no go Raj počakam tiste 4 dni, kt pa d mam kri (ki je še polna bakterij povrhu) po postli
ja, najbolje je pod tušem ali pa takoj po tuširanju. in obvezno kondom! je pa res, da se da partnerja zadovoljiti tudi na drugačen način... saj pa to ja obvladamo