kakšna postava tipa vam je najbolj všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zverinica* »

jz ne iščem, ker mam tacga doma...do take postave je pa pršu z rednim športanjem (plus 1 let nazaj je ukinu pitje piva): zdej ko je lepo vreme vsak dan prekolesar okol 150 km, poleg tega vsako jutro in zvečer dela trebušnjake, če pa ne kolesar pa prelaufa 15 km na dan, na morju srfa, pozim pa nardi 10 km dnevno v bazenu... :gut:
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

*zverinica* napisal/-a:jz ne iščem, ker mam tacga doma...do take postave je pa pršu z rednim športanjem (plus 1 let nazaj je ukinu pitje piva): zdej ko je lepo vreme vsak dan prekolesar okol 150 km, poleg tega vsako jutro in zvečer dela trebušnjake, če pa ne kolesar pa prelaufa 15 km na dan, na morju srfa, pozim pa nardi 10 km dnevno v bazenu... :gut:

Jeej, tvoj lubi je ziher najlepši :D :lol:
Feldman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Feldman »

Mah to je brezveze da večina bilda sam zarad zgleda...No sej jas se tut zarad zgleda, ampak 70% pa zarad funkcionalnosti...Treniram kickbox pa rabim moč... :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

[vanessa] napisal/-a:dobra postava (ok, za moje okuse malo preveč nabildan), sam se mi zdi da tipa s tako postavo (tko izrazitimi mišicami) danes težko najdeš (če odmislimo igrauce)..

Najdeš, najdeš, sam na tapravih mestih morš "iskat" :) .
Mišičast geštel, boardshortsi, mokri lasje, kaplce vode, ah, ni ga čez tak prizor:scherzkeks: .

MsN napisal/-a:
*zverinica* napisal/-a:jz ne iščem, ker mam tacga doma...do take postave je pa pršu z rednim športanjem (plus 1 let nazaj je ukinu pitje piva): zdej ko je lepo vreme vsak dan prekolesar okol 150 km, poleg tega vsako jutro in zvečer dela trebušnjake, če pa ne kolesar pa prelaufa 15 km na dan, na morju srfa, pozim pa nardi 10 km dnevno v bazenu... :gut:

Jeej, tvoj lubi je ziher najlepši :D :lol:

Zakaj tak zajedljiu komentar?
Eni mamo radi šport in športne postave, pr seb in pr partnerjih, bu-hu.

Feldman napisal/-a:Mah to je brezveze da večina bilda sam zarad zgleda...

In ko vidš mišičastga deca, veš, da bilda sam zarad izgleda, ker ...?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Daleč...

Neprebrana objava Napisal/-a my_self »

prekolesari 150km? 15km teka? :eek: :eek: od kje mu tolko kondicije? :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Sej ni napisala, da use to sprau u en dan (edin, če trenira za iron man-a, u tem primeru zahtevam, da me uzame s sabo na Havaje :D ) ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka

^^ ne ne, to da vseh teh km ne more nrdit v enem dnevu kr je praktično nemogoče (niti ne tolko zaradi časa) mi je jasno. Me je samo zanimalo al se je čez noč odloču se ukvarjat s športom in že tkoj nrdu po 150km al je te km postopoma nabiru.
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zverinica* »

100 do 150 km kolesa nardi v enem kosu, v enem dnevu... v istem dnevu pa ne gre še laufat :D ampak laufa pač takrt ko ni vremena za it na kolo...use te dolžine ki sm jih napisala, so pa narjene v enem kosu v enem dnevu...sej 150 km s kolesom ni nč tacga - za njega, ki usak dan kolesar...še če greva skup, jih nardiva ponavad okol 80 :wink:
petrca8
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a petrca8 »

Men je vsec tip, ki ni presuh, ubistvu mi suhi tipi nikol niso bli vsec. More met mal trebuscka (ampak ne vampa!) pa tko, zgledat more tak medo, tak da se ob njem pocutim varno in ne da bi mogla js njega branit :D ob suhih tipih se nikol nisem pocutila varno, zanimivo - zmer sm se pocutla kot njihova mama al pa nekdo, ki ga more ubranit, skratka grozno :lol:

Pa povecini so mi vsec temni lasje, ne prekratki, lahko so daljsi, skodrani... mmm :twisted: itak mi je pa najbolj pomembna faca pri tipu.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

my_self napisal/-a:prekolesari 150km? 15km teka? :eek: :eek: od kje mu tolko kondicije? :D

trening, trening, trening...moj tudi priblizno tok trenira, pa hodi potem na tiste hardcore tekme ki so po 200km v enem kosu (kolesarjenje, tek, plavanje, veslanje...). - in ma kondicije tok da dol pades, pa vzdrzljivosti...
pa to ne laufa vsak dan 15km po ravnini, ampak v hrib (na pohorje, areh, rogla...)
enim fantom se pac lubi :D :D
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Aloha napisal/-a:Mišičast geštel, boardshortsi, mokri lasje, kaplce vode, ah, ni ga čez tak prizor :scherzkeks:

Kako sm se zdele zasanjala, da se mi skor sline cedijo. In obenem preklinjam dejstvo, da bomo oktobra na počitnikovanju lih za par dni falil Rip curl pro search. :evil: :evil:

Zagoreli dečki u boardshortsih itak zmagajo. Grr. :D
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Aloha napisal/-a:Mišičast geštel, boardshortsi, mokri lasje, kaplce vode, ah, ni ga čez tak prizor:scherzkeks:

Uf ja, mi lajki :D misicast, lepo zagorel gestel+boardshortsi+raybanke je pa zame tut zmaga :D
Live. Love. Surf.
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka

ok, se ne bi banla tipa s super postavo za v revijo, k mu je tolko do športa, sam da bi zdej samo na take ciljala in čakala da pride tak mimo mene in druge niti povohala ne bi.. bi najverjetneje ostala sama za vse večne čase :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

js sploh nism iskala sportnika - bi mela rajs da to ne bi bil, da bi lahko sla kdaj skupi z njim tect, da bi bla vsaj na primerljivi stopnji natreniranosti...tk je pa on cel nek profi js pa brez kondicije...ehhh :D
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

hja no suhi tipi men nikdar niso bili vsec..tiste suhcene roke, pa noge...pa nc riti da nima... :roll:
moski mora bit moski..ne govorim, da mora bit zdj nevem kak "nabildan"..ampak da ima mal misic..tako kot na rokah, mogoc tud na nogah v mejah normale se razume...ter prsne misice...lepo oblikovan trebuh, hrbet... (tak tip telesa k je vsec vecini zensk.... :wink:)
pac da se vidi, da tip da nekaj nase in da se ukvarja s kaksnim sportom..ne rabi zdej neki se profesionalno ukvarjat s sportom,ampak da tu pa tam naredi nekaj zase ter si s tem izoblikuje postavo(no za to je potrebno dosti treningov, ne samo tu in tam!)...
Vendar pa taksen tip pricakuje tudi od svoje punce, da bo dala nekaj zase... verjento no, vsaj po vecini...
sama imam fanta, kateremu sport veliko pomeni... in to mi je vsec... tudi sama dam nekaj nase, vsec mi je izoblikovano telo tako na zenski kot na moskem in prav zaradi tega, se mu cedalje pogosteje pridruzim...
:wink:
se vedno pa mislim, da so taksni tipi vsec marsikateri zenski..in ravno obratno je pri tipih...tudi oni radi vidijo kaj lepega... ampak ko se sprehajam po mestu, se mi zdi, da kaj taksnega vidis bolj poredko...
Odgovori