Ne razumem, kaj bi punce rade.

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

x faktor ... :D to je to, neki kar še sam ne veš kaj je, ampak te vleče k nekomu ... :wink: tud men se je že zgodilo da mi nekdo SPLOH ni bil luštn pa nč, ampak je mel neki kar me je grozn privlačlo. in ja, se strinjam z rachko_.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Ko tip po 12h straneh ne šteka, da ima dva problema:

- da se lepi na babe, ki ne iščejo "tipov za poročit" in
- da enkrat, ko si v ženskih mislih kolega, to tudi ostaneš,

obžalujem smrt dr. Rugjla, ki bi mu v faco povedal, da je ena velika pi*ka, naj se neha smilit sam sebi in naj se prime v roke.
Imaš, da me vikaš!
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kikiriki »

Si pa nisem mislil, da je toliko žensk na tem forumu tako primitivnih kokoši. Medtem ko dajete Mr. ožu neke "nasvete" kažete svojo omejenost.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Sj ni sam eno al pa drugo. Ne vem, Mr.Ož, nekak nočeš dojet, kva ti hočmo povedat, ker ti očitno ful paše tale vloga ene žrtve. In isto je blo okol te tvoje višine, ko te na 20-ih straneh nismo mogl prepričat, da je s tvojo višino vse ok, da je problem drugje. Zgleda teb ful paše se sam seb smilt, pa zgleda te privlačjo tud take ženske, , ala 'o boga revca, izvoli mojo ramo, na kateri se lahko zjočeš'.
Ja, to je pomebno, da lahko svojmu partnerju zaupaš, se z njim o vsem pogovarjaš, se pred njim zjokaš...sam pomembna je pa tud privlačnost med dvema, brez tega pač ne gre! In ne označuj tega pol takoj kot neki slabga, ker se da to dvoje čist lepo uskladit :!:
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nannya-1 »

trapa napisal/-a:- da enkrat, ko si v ženskih mislih kolega, to tudi ostaneš
Ni res. Prijateljica se je sparčkala z mojim bratrancem po 2 letih poznanstva. To, da ko je tip v ženski glavi enkrat le kolega in potem zaradi ni več možno kaj več, je le fiksna ideja (v ženski glavi.)
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Nannya-1 napisal/-a:
Ni res. Prijateljica se je sparčkala z mojim bratrancem po 2 letih poznanstva. To, da ko je tip v ženski glavi enkrat le kolega in potem zaradi ni več možno kaj več, je le fiksna ideja (v ženski glavi.)

Se strinjam. Ne moremo vsega takole popredalčkati, še najmanj pa medosebne odnose. Saj zadeve ne potekajo tako, da nekoga spoznaš in ga tako etiketiraš z neko oznako, ki potem enoznačno vztraja do konca življenja. Zgodbe življenja kažejo nešteto obrazov, eni se zaljubijo v prvi sekundi, ko se zagledajo, drugi se gledajo 10 let, živijo drug ob drugem, pa nekega dne preskoči nekaj zanimivega in želijo biti par. Ni pravil. In to je najboljše pri vsem skupaj :D
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

MsN napisal/-a:
Nannya-1 napisal/-a:

Se strinjam. Ne moremo vsega takole popredalčkati, še najmanj pa medosebne odnose. Saj zadeve ne potekajo tako, da nekoga spoznaš in ga tako etiketiraš z neko oznako, ki potem enoznačno vztraja do konca življenja. Zgodbe življenja kažejo nešteto obrazov, eni se zaljubijo v prvi sekundi, ko se zagledajo, drugi se gledajo 10 let, živijo drug ob drugem, pa nekega dne preskoči nekaj zanimivega in želijo biti par. Ni pravil. In to je najboljše pri vsem skupaj :D

Če ima tudi tip na začetku samo prijateljska čustva (in je temu res tako), je eno.

Če pa so čustva na eni strani že takoj drugačna in močno prisotna (da ne rečem vsiljiva), si po moje redko katera čez čas premisli. Res ne poznam nobene, ki bi se ji zdel vsiljiv tip rajciš ali resni tip-material.
Sploh pa zaljubljen tip ne more bit res pravi kolega v nedogled - torej brez občasnih izpadov - kar se mi tudi zdi predpogoj teh zvez, ki so se razvile iz prijateljstev..
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Skratka....12 strani razlaganja :) Hehe....

Dragi Mrož, ženska bo s tistim, ki jo privlači, pa naj bo baraba, copata ali bogsigavedi kdo. In to pomeni tudi metuljčke v trebuhu, pa ni važno, a je stara 15, 25, 35 al pa 50. In če tega ni, nima veze kaj in kdo si ti.
Očitno ne privlačiš deklet toliko kot bi želel in zaradi tega neuspešno igraš na karto "dobrote", s čimer jih pa žal ne moreš "spreobrnit" oz. prepričat.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Sem na začetku tvojega pisanja mislila, da imaš samo smolo v ljubezni in da si drugače vredu fant, ki ceni prave vrednote, ampak sedaj po 12 straneh enega in istega nakladanja in nedojemanja stvari, pa lahko res rečem, da nič čudnega, da nobena noče bit s tabo. Saj samo jamraš in skos sprašuješ eno in isto. Glede na vse to kar si napisal, lahko samo sklepam, da čisto v vsaki ženski, ki ti ponudi (oz. ji ti ponudiš) pet minut časa, vidiš potencialno partnerico in potem pomožnosti še težiš zakaj se vrača vedno h istim cepcem in zakaj ni s tabo. In preden mene napadeš, ti že takoj povem, da mene niti slučajno ne zanimajo mišičasti tipi, brez soli v glavi, ampak sem v zvezi z zelo dobrim prijateljem, ki pazi to, se zna tudi pogovarjati in mi nuditi ramo, ko jo rabim. Samo ne glede na to, kako zelo cenim prijateljstvo in dobro komunikacijo med ljudmi, me oseba kot si ti pač ne bi zanimala. Pa ne zaradi tvoje višine(ki je btw popolnoma normalna in ok, raje delaj na samozavesti), ampak zaradi tvojega razmišljanja in obnašanja.
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nannya-1 »

Za konec bi pa lahko Mrožu svetovali, kako se pristopa k puncam ter kako pridobit samozavest in tisto manjkajočo karizmo. :)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Joj, kako mene ta tip spominja na enega znanca! :D Star 27 let, pa sem prepričana, da še ni imel resne punce...
Med njegovimi ''kandidatkami'' sem bila tudi jaz - to mi je dal vedeti preko skupne prijateljice, ker sam pač ni bil zmožen, njega je pa ena sama depresija in jamranje, kako je on ubogi, ker ne more dobiti punce! :D Jah, tudi nihče drug ti je ne bo dobil!
Pa sploh ne izgleda slabo, ampak po nekaj stavkih te pa res vse mine.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Nannya-1 napisal/-a:Za konec bi pa lahko Mrožu svetovali, kako se pristopa k puncam ter kako pridobit samozavest in tisto manjkajočo karizmo. :)

Ok :) en moj predlog

Mrož če si moškega spola, pol se tut temu primerno obnašaj :!:
Ne jokcej, ne jamrej, ne bot ko ena pič**ca, delej na seb, začni dojemat stvari ne pa da da skos eno in isto sprašuješ, odgovori so uglavnem vedno isti, če še nisi dojel.
Live your life like you want
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

Še nekaj z moje strani.

Glede priajteljstva bom jaz takole rekel. Najboljše zveze, torej tiste, ki trajajo se razvijejo iz prijateljstva. Ker tiste instant ljubezni, ko se v nekoga zaljubiš na prvi pogled, ali pa v dveh stavkih se ponavadi bolj hitro končajo, ker pač zaljubljenost vedno mine, tako pač je. In ko zaljubljenost mine so na vrsti druge stvari in večji del tega so prav stvari, ki jih omenja Mr.Ož. Tiste ljubezni, ki se razvijejo iz prijateljstva... tam pa ni tiste privlačnosti, sicer je, vendar ni tako strastno vse skupaj, kot če se v nekoga zaljubiš, oziroma zatreskaš. Pa seveda tista iskra je, tudi če se ljubezen razvije iz prijateljstva, vendar je povsem nekaj drugega.

Ena punca, s katero si dopisujem mi je enkrat omenila misel: "Ljubezen je kot plamen. Če se na hitro vname in gori v plamenih in se hitro ugasne, če pa samo tli pa kar gori in gori." In res je tako. Tako, da tista karizmatičnost, nora privlačnost in ne vem kaj še vse je na začetku na nek način sploh nimajo velikega pomena.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ja, ja, to je že vse res, ampak SAMO prijateljstvo pa ni dost. Men ne bi blo dost, da bi mi bil partner samo prijatelj. Prijateljev imaš lahko tud več. Mor pač bit še neki več, da te ta človk tud na drugačn način privlač, da si delita tud neke intimne trenutke...pač mor bit več, kot samo prijateljstvo.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

Em, v enih kulturah imaš lahko tudi več žensk. :D
Odgovori