to je to, neki kar še sam ne veš kaj je, ampak te vleče k nekomu ...
tud men se je že zgodilo da mi nekdo SPLOH ni bil luštn pa nč, ampak je mel neki kar me je grozn privlačlo. in ja, se strinjam z rachko_.
to je to, neki kar še sam ne veš kaj je, ampak te vleče k nekomu ...
tud men se je že zgodilo da mi nekdo SPLOH ni bil luštn pa nč, ampak je mel neki kar me je grozn privlačlo. in ja, se strinjam z rachko_.
Nannya-1 napisal/-a:Ni res. Prijateljica se je sparčkala z mojim bratrancem po 2 letih poznanstva. To, da ko je tip v ženski glavi enkrat le kolega in potem zaradi ni več možno kaj več, je le fiksna ideja (v ženski glavi.)trapa napisal/-a:- da enkrat, ko si v ženskih mislih kolega, to tudi ostaneš

MsN napisal/-a:Nannya-1 napisal/-a:Ni res. Prijateljica se je sparčkala z mojim bratrancem po 2 letih poznanstva. To, da ko je tip v ženski glavi enkrat le kolega in potem zaradi ni več možno kaj več, je le fiksna ideja (v ženski glavi.)trapa napisal/-a:- da enkrat, ko si v ženskih mislih kolega, to tudi ostaneš
Se strinjam. Ne moremo vsega takole popredalčkati, še najmanj pa medosebne odnose. Saj zadeve ne potekajo tako, da nekoga spoznaš in ga tako etiketiraš z neko oznako, ki potem enoznačno vztraja do konca življenja. Zgodbe življenja kažejo nešteto obrazov, eni se zaljubijo v prvi sekundi, ko se zagledajo, drugi se gledajo 10 let, živijo drug ob drugem, pa nekega dne preskoči nekaj zanimivega in želijo biti par. Ni pravil. In to je najboljše pri vsem skupaj
Hehe....

Star 27 let, pa sem prepričana, da še ni imel resne punce...
Jah, tudi nihče drug ti je ne bo dobil!
Nannya-1 napisal/-a:Za konec bi pa lahko Mrožu svetovali, kako se pristopa k puncam ter kako pridobit samozavest in tisto manjkajočo karizmo.
en moj predlog