Kako vaši starši gledajo na to, da tip prespi pri vas?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

kok vm je fajn :) Ko bodo mojga lubija vprašal zkaj ne spim pri njem, se bom pa zbudila :p
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objava Napisal/-a *little girl* »

joj, jaz mam tud problem se nekak udomačit pri tipu doma. k njemu domov hodim že več ko eno leto in se še vedno ne morem počutit domače. doma so me navadili, da si, ko prideš v hišo drugih, gost in tako se pač obnašam. mi je blo izredno nerodni it recimo na wc, ki ga ima tip v spodnjem štuku. šele kak mesec nazaj sem se prisilila in šla sama dol. moram rečt, da mi je dosežek, če si sama pripravim sok...pa njega ni zraven.
enostavno je to res problem! pa ne se zdaj nekaj norca delat, ampak dejansko se je men izredno težko počutit domače v tuji hiši!
z njegovimi starši se pogovarjamo, tko čist u izi, ker sama zelo nerada govorim, če me kdo prej kaj ne povpraša. in ker so njegovi taki, da nočejo spraševat drugih ljudi, jaz pa nisem taka da bi kar sama od sebe govorila, postanejo pogovori problem. na srečo imam tipa, ki me na nek način razume in poiskuša med nami vzpostaviti kontakt. drugače mi je pa sam tip rekel, da ga moti, ker sem dokaj nedomača v njegovi hiši in si želi, da spremenim odnos do njegovih staršev, da spremenim svoje mišljenje in se v njegovi hiši ne počutim več kot gost, pač pa kot družinski član, za kar me tudi imajo! res ne vem, kako samo sebe prepičat, da bi se začela drugače obnašat. ne vem kako preskočit to oviro in pač bit to kar sem v družbi njegovih staršev...
tako da, če imate kakšne nasvete...prosim :help:!!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čivava »

Mene so tud tko ful dobr sprejel, tko da zarad tega ni problemov, no lih sama si ne naštimujem sokov pa čajčkov, pa ne vem česa, ponavadi mi to moj nardi,.. tud jaz doma zanj nardim....

tko da, sem v dobrih odnosih, tud kaj pomagam, če je treba...
Nimam nasveta razen to, da se poskusi mal sprostit... ne vem,
sicer pa kakršen človej je, takšen je in ne more s svoje kože...
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

*little girl*, ti si čist taka kot jst. Prov vem kako ti je in res je to bedn občutk... k se ne morš sprostit. Men se pol zdi, da je zmer tak napet vzdušje...ja je težko, če nisi tak človk, k enostavne ne gre, tud če se trudiš. Mogoče kdaj doživimo kak "osebnostni preobrat" :D
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka

~NIA~ napisal/-a:
lolika11 napisal/-a:kok vm je fajn :) Ko bodo mojga lubija vprašal zkaj ne spim pri njem, se bom pa zbudila :p

hehe, počak še mal pa mogoče bo tko :)

zadnč sva s 'taščo' neki delale na parceli in sva se pogovarjale, pa sm rekla da sm itak skos pr njih, pa je rekla da ni panike, da tko sploh še nobene ni prpelav predstavt, kaj šele da bi kera prespala, in da je sploh ne mot..

še sliko iz mojga maturantskega plesa je dala prou uokvert pa v dnevno sobo na vidno mesto :oops:
pa če rečeva s fantom da bova pr men spala, takoj praša zakaj ne bova doma in pove ob keri uri bo kosilo :D

Sj čakam že cela 3 leta :)
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka

~NIA~ napisal/-a:
lolika11 napisal/-a:kok vm je fajn :) Ko bodo mojga lubija vprašal zkaj ne spim pri njem, se bom pa zbudila :p

hehe, počak še mal pa mogoče bo tko :)

zadnč sva s 'taščo' neki delale na parceli in sva se pogovarjale, pa sm rekla da sm itak skos pr njih, pa je rekla da ni panike, da tko sploh še nobene ni prpelav predstavt, kaj šele da bi kera prespala, in da je sploh ne mot..

še sliko iz mojga maturantskega plesa je dala prou uokvert pa v dnevno sobo na vidno mesto :oops:
pa če rečeva s fantom da bova pr men spala, takoj praša zakaj ne bova doma in pove ob keri uri bo kosilo :D

Sj čakam že cela 3 leta :) Mam tko k vi2 tist bedn filing, k da me noben sploh noče tm... mah ne vem, ne trudjo se, da bi kj ulagal v ta odnos...
PIKApolonica15
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PIKApolonica15 »

moj ne spi pr men doma ker ga še nisem predstavla našim in tut še nimam namena.

Spiva pr njemu v stanovanju v lj k tam študira... Njegov sostanovalc nima pa nč proti :lol:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*little girl* napisal/-a:joj, jaz mam tud problem se nekak udomačit pri tipu doma. k njemu domov hodim že več ko eno leto in se še vedno ne morem počutit domače. doma so me navadili, da si, ko prideš v hišo drugih, gost in tako se pač obnašam. mi je blo izredno nerodni it recimo na wc, ki ga ima tip v spodnjem štuku. šele kak mesec nazaj sem se prisilila in šla sama dol. moram rečt, da mi je dosežek, če si sama pripravim sok...pa njega ni zraven.
enostavno je to res problem! pa ne se zdaj nekaj norca delat, ampak dejansko se je men izredno težko počutit domače v tuji hiši!
z njegovimi starši se pogovarjamo, tko čist u izi, ker sama zelo nerada govorim, če me kdo prej kaj ne povpraša. in ker so njegovi taki, da nočejo spraševat drugih ljudi, jaz pa nisem taka da bi kar sama od sebe govorila, postanejo pogovori problem. na srečo imam tipa, ki me na nek način razume in poiskuša med nami vzpostaviti kontakt. drugače mi je pa sam tip rekel, da ga moti, ker sem dokaj nedomača v njegovi hiši in si želi, da spremenim odnos do njegovih staršev, da spremenim svoje mišljenje in se v njegovi hiši ne počutim več kot gost, pač pa kot družinski član, za kar me tudi imajo! res ne vem, kako samo sebe prepičat, da bi se začela drugače obnašat. ne vem kako preskočit to oviro in pač bit to kar sem v družbi njegovih staršev...
tako da, če imate kakšne nasvete...prosim

Oh jej, pr men je čist enako... vse kar si napisala. Sem čist nesproščena pa se počutim kot navadn gost. Enostavno se ne morem navadit... Fantu sm povedla, pa je tud rekel naj se potrudim pa probam to spremenit. Ampak pač ne gre... in mi je prav bedn ta filing. Pol pa full slabo spim al pa sploh ne morm zaspat. Nevem no, upam da bo v prihodnosti boljše.... bomo vidli.
Zadnjič spremenil kikyca, dne 02. Apr. 2011 0:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Yada, yada, yada...
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

PIKApolonica15 napisal/-a:moj ne spi pr men doma ker ga še nisem predstavla našim in tut še nimam namena.

Spiva pr njemu v stanovanju v lj k tam študira... Njegov sostanovalc nima pa nč proti :lol:

Kolko časa sta pa skupej, da ga ne misliš še predstavit ?
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Jaz sem pa čist sproščena že.Pač njegova mami mi je tumbala toliko časa da naj si vzamem če kaj rabim,naj kar s hladilnika vzamem pa si pripravim...Pa tudi na vse družinske dogodke me zvlečejo- zanje sem član družine. Tako sem pač tam čist domača,čeprav to moj dom ni in nikoli ne bo isto kot doma,niti ne počutim se tko.Si pa naredim čaj,grem v hladilnik iskat hrano,pomivam posodo,se tam tuširam,spim in hodim na wc.
Fant pri nas ne spi,čeprav bi itak lahko že od vedno,samo pri njem imava novo spalnico,večjo posteljo...on pri nas ni tako domač,ga kar sama strežem,pa tud tako mu bolj ustreza.On pa mene ne.Skupaj sva pa leto pa pol. Tud njegova mami zahteva da jo tikam. Medtem ko moji ne bi blo pomojem všeč če bi jo tikal,niti ji ne bi blo kul da bi sam brskal po hladilniku.Da pripraviva skupaj-ja,sicer pa ji ni ravno všeč,čeprav ima fanta neskončno rada.

Odvisno od družine pravim jaz.
PIKApolonica15
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PIKApolonica15 »

[She.] napisal/-a:
PIKApolonica15 napisal/-a:moj ne spi pr men doma ker ga še nisem predstavla našim in tut še nimam namena.

Kolko časa sta pa skupej, da ga ne misliš še predstavit ?

5 mesecev
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

zdj fanta nimam, tko da nihče ne spi pri meni.
z bivšim (skupaj sva bila 3 leta) ni bilo nobenih težav če sva se hotla stiskat čez noč na moji mjhni postli.
zdj sem se pa preselila en štuk višje, ki je samo moj in tud mislm, d ne bo nobenih komplikacij, če bo hotu tip prespat pr men (ko ga bom najdla seveda). :P
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Pri meni isto kot pri *little girl*, nekako ne morem se 'udomačit'. Se s starši ful fajn razumemo, se dosti pogovarjamo, da bi pa naprimer sama šla v kuhinjo pa si vzela za jest ali pa za pit, to pa .. no way :D pač čudno mi je, no :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Jaz sem se pa kar udomačila in on prav tako pri nas. Najbrž zato, ker je med nama 100 km razadlje in če sva npr. cel vikend pri njem, mi je nekak bedasto, da bi mu rekla za vsak kozarec vode. :lol: Če bi hodila tja samo na obisk za kakšno urico, dve, pa najbrž tudi jaz ne bi bila tako domača.
Odgovori